Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Vaatekustomointia

Kirjoittanut: kauhukakara (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.03.2008 21:06
Ostin sellaisen mustan liehuhihaisen Ravenin paidan, jonka mukana tulee kravatti. En sitä krakaa paidan kanssa ajatellut niinkään pitää, joten päätin alkaa kustomoimaan sitä. Itseasiassa saisin siitä kaksikin krakaa ja taidan tehdä niin. Mustan ristin annan olla, mutta punaisen Raven-tekstin puran pois ja pistän krakaan pitsiä, sekä kuminauhan jolla laittaa kaulaan Toinen kraka pitää vielä suunnitella.
Kirjoittanut: vampyr (Jäsen)
 • #52
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 29.03.2008 23:17
Mä aina yritän muka kustomoida, mutta ompelukone ei tykkää musta, se menee aina rikki ku lähestyn sitä, ja sitten kun ideoita ois vaikka kuinka mutta tarvikkeitakaan ei ikinä ole. Luovat ideat kaatuu aina johonkin pikku esteeseen joka on silti mahdoton ylittää minun kärsivällisyydelläni.
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #53
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 31.03.2008 15:36

Lainaus: vampyr

Mä aina yritän muka kustomoida, mutta ompelukone ei tykkää musta, se menee aina rikki ku lähestyn sitä, ja sitten kun ideoita ois vaikka kuinka mutta tarvikkeitakaan ei ikinä ole

sama vika. joka kerta kun ompelen niin katkeaa joko neula, kone juuttuu kun on liikaa langanpätkiä tms. mukavaa... ideoita on kyllä ja aikaakin välillä. se tarvikkeiden puute yleisin syy jonkun projekstin hautaamiseen. mutta jos jotain todella haluaa muuttaa niin kyllä siä tulee otettua niskasta itseään kiinni.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #54
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 31.03.2008 17:37

Lainaus: vampyr

Mä aina yritän muka kustomoida, mutta ompelukone ei tykkää musta, se menee aina rikki ku lähestyn sitä, ja sitten kun ideoita ois vaikka kuinka mutta tarvikkeitakaan ei ikinä ole.

Yhyy, mun ompelukone löi lakon päälle. Joku vika mukamas ylälangan kireydessä, mutta ei auta mitään vaikka kuinka säätelen.
Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 31.03.2008 18:30
Mä en osaa kustomoida tai tehdä ja on tosi huono mielikuvituskin D:
ja luultavasti vaikka osaisin nii en "ehtisi" (ei niin että tästä koneelta ei voisi muka koskaan lähteä pois, voin lopettaa netin käytön koska vain haluan, vaikka heti... tai ihan kohta ei ihan vielä...)
Kirjoittanut: Stuntgirl (Aktiivi)
 • #56
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 31.03.2008 20:50
Sain itse tässä vähän aikaa sitten uuden ompelukoneen, joten ajattelin noita vanhoja paitoja jotenkin kustomoida. Ajattelin muokata hihoja, kaula-aukkoa ja kuviota paidassa. Saapas nähdä millainen siitä loppujen lopuksi tulee.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 12.04.2008 19:33
Muokkailin violetista kauluspaidastani sellaisella valkoisella pitsillä ja mustalla ei niin kovalla tyllillä: kauluspaidan jossa on leveät tyllihihat, joiden päissä on valkoista pitsiä ja paidan selässä nyöritys ja siell myös vakoista pitsiä.

Sitten harmaasta perus vekkihameesta, joka oli polviin asti, muokkasin kanssa valkoisella pitsillä erittäin söpö: Harmaan vekki hameen, jonka joka vekin kohdalla on valkoinen pitsi raita pystyssä ja helmassa vaakatasossa levempi pitsi ja helmassa myös valkoinen rysetti.

Mustasta perus vekkihameesta, joka oli lyhyt tuli: Musta lyhyt vekkihame, jossa neon vihreitä ja keltaisia vetoketjuja, johon myöhemmin tein myös eläosan mustasta tuubitopista pitkällä keltaisella ja vihreällä yhyemmällä vetoketjulla, laitoin myös muutaman muoviluun toppiin ,jotta pysyisi päällä.

Lasten tekonahkahousut koki kovia sillä niistä tuli säärystimet, koska pidin niitten pinkeistä tähdistä mustalla tekonahkapohjalla ja vyötärö ostiosta tuli sellainen "vyö" jossa on kaksi läppää sivuilla.

Vanhat nahkahousuni joutuivat kenkien osiksi, sillä ostin kengät jotka joku oli suutarilla kaventanut pohkeesta ja suutarilla niiden leventäminen taas olisi maksanut liikaa, joten hätä keinot keksi ja housut saivat tuntea kohtalonsa.

Yksistä mustista tekonahka kengistä tuunasin ystäväni sanoja lainaten "Hirveet tappo kengät" lävistämällä niihin niittejä ja ompelemalla "muutaman" ketjun ja päivänäkirjan lukon : P ne on ihan coolit, tosin vähän epä käytännölliset välillä 4cm niittien takia, jotka ovat kärjissä ja molemmissa sivuissa.. Pitää olla varovainen, ettei potki muita : P

musta kauluspaita koki kohtalonsa, kun laitoin selkään nyörit, jotta se istuisi paremmin ja se onkin nyt yksi lempi paidoistani.

Joskus olen myös tuunannut muutamasta korsettitopista hieman tukevampia lisäilemällä spiraaliluita uusiin luukujiin : P

Annoinpas hyperaktiivisen kuvan itsestäni, jaiks :s
Kirjoittanut: Devilsbride (Aktiivi)
 • #58
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 13.04.2008 19:24
Muokkasin tässä muutama päivä sitten kasan paitoja ja muutamat housut.
Jok'ikinen oli hommattu kirpputorilta, mutta halvalla kun sai kenties hieman liian suuria vaatteita, niin mikäs siinä, eikun ompelukone käyntiin.

Muokatuksi tuli mm. miesten kauluspaita, joka oli ihanan ilmava & pitkähelmainen.
(On tullut huomattua että nykyajan topit ja kauluspaidat ovat lähes napapaitoihin verrattavissa, helma on aina liian lyhyt. Ellei sitten turvaudu kalliisiin tunikoihin, ne sentään ovat pitkähelmaisia, ehkä sitten liiankin) Siitä tuli ns. vanhan ajan ratsastustakki, oikein siron mallinen kun kavensin hihoja, selkää ja kylkiä.

Housuja myöskin kaventelin, liehulahkeet ei ihan ole mun tyyliäni.
Samoin kun muita paitoja, xs koko on aina liian löysä..no, kieroutuneeseen makuuni ainakin.
Vaatteiden pitää nuolla kroppaa!
Kirjoittanut: DeathOfYourLife (Jäsen)
 • #59
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.04.2008 20:43
tietääkö kukaan tai onko kokemusta rock gootti- sivustolla sijaitsevia TVC leveälahkeiset sametti housuista että onko paksutkin, kuinka hyvin niitit pysyivät kiinni ja muuta tuotteen laadusta..?

kiitos jo etu käteen
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.04.2008 17:35
Leikkasin eräästä hameesta helman typerän pitsilärpäkkeen pois ja nyt se on ihana.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit