Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Laukut

Kirjoittanut: VariSami (Jäsen)
 • #241
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.08.2010 14:29
Minulla on kolme olkalaukkua. Yksikään ei kyllä ole mitenkään erityisen gootti...

Päälaukkuni on Jyväskylän Minilaukun varastontyhjennyksestä kesän alussa irronnut Daniel Ray, jonka läppä on ruskeaa nahkaa. (Harmittelin pitkään, että mustat nahkalaukut olivat joko liian kalliita tai muuten tätä rumempia.) Taskuja löytyy uskomaton määrä ja tilaa myös - rakastan laukkua. Vielä se ei ole osoittanut myöskään juuri hajoamisen merkkejä.

Joskus saatan käyttää vielä vanhaa päälaukkuani, joka on EMP:ltä vuosia sitten tilattu kankainen musta peruslaukku. Se on tosin huomattavan yksinkertainen - käytännössä siinä on vain keskikokoinen päätasku, joka on jaettu kahtia. Etutasku on epäkäytännöllinen sulkea (sisäänpäin napitettava) ja läppätasku on sivuttain ja mahdoton sulkea eli käytännössä käyttökelvoton. Läppäkin suljetaan hieman jännällä ja joskus kiireessä vaivalloisella tavalla, joten sen antaa pääasiassa olla vapaana. En ole mikään pinnien suurin ystävä, mutta tähän on kiinnitetty läpän alle pieni Dark Knight -jokeri, jossa lukee "Why se sorious".

Sitten on läppärilaukku, joka ei ole vielä kamalasti nähnyt käyttöä. Hyvä ja tilava, pystysuunnassa pidempi Knomon laukku - en nyt muista mallin nimeä. Sisusta on tummahkon vihreä ja läppä mustaa, pehmeää nahkaa. Moninkertaisesti kallein laukuistani, joten sen käytön vähyys on lievästi ironista.

Ai niin... Ja sitten on Bucklelta tilauslahjana saatu Afflictionin mainostuota, joka on "spring break bag". Tavallaan merimiessäkin kaltainen. Ihan tyylikkään näköinen oikeastaan, mutta se on alkanut purkautua jo vähän käytön liikuntakassina aikana, joten minua ei juuri sen kanssa näe.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #242
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 19.08.2010 20:30
Kysytäänpäs nyt sitten täältä. Eli, nyt se on virallista ja yliopisto tappaa selkäni. Enää ei viitsisi käyttää olkalaukkua koska olkapäät sanoo jumjumjum. Ongelmani on siinä, että tämänhetkisen tietoni mukaan kaikki reput ovat aivan sieluttoman rumia.

Mistä saa hienoja reppuja? Millaisia reppuja teillä on? Tuunausideoita reppuihin? Kuvalinkkejä? Kaikenlaiset tyylit ja esimerkit tervetulleita, vaikka allekirjoittanut pitääkin eniten yksinkertaisen kauniista (saisi silti vähän persoonallisuuttakin olla) ja steampunkihtavasta.
Kirjoittanut: Chastel (Jäsen)
 • #243
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 20.08.2010 09:10
Itselläni ei ole reppuja, mutta jos sellaisen hankkisin niin mieleeni olisi varmaankin nahkapintainen, mahdollisimman ei sporttinen reppu. Sitä voisi sitten tuunailla maun mukaan niitein, pitsein tai erilaisilla merkein. Myös jotkut roikkuvat avaimenperät, ketjut tai vanhat korut voisivat sopia. Miinuspuoli nahkarepussa voisi olla varmaan se, että se tyhjänäkin saattaisi painaa jonkun verran, tosin riippuu varmaan reppuyksilöstä.
Kirjoittanut: Kaysa (Jäsen)
 • #244
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Kaysa
 • Lähetetty: 20.08.2010 13:51
Ostin lukiota varten aikoinaan prismasta mustan repun, joka maksoi kympin. Kestiköhän ehkä kuukauden, ennenkun alko repeillä. Toisesta repusta aika äkkiä hajos vetoketju ja siirryin käyttämään vihreetä läppärin kaupanpäällisenä saatua reppua, joka kesti tosi hyvin ja edelleen kasassa. Tyylikkääks sitä ei voinu sanoa
Mietin yliopistoa varten olkalaukun hankkimista, mutta ei oo tullu vastaan kivoja.
Giffirt: Steampunkia en turhan hyvin tunne, mutta mitä oon lukenu, niin ruskea on vissiin aika tärkeä väri? (ne jotka tietää enemmän asiasta, saavat korjata jos oon ihan väärässä ) Ja hammasrataskorut taitaa myös kuulua siihen.
Eli jos se reppu ois ruskee tai minkä tahansa muun värinen mikä sinnuu miellyttää, ja laittasit siihen hammasrattaat koristeeks? (Nyt saa tulla tyyliä paremmin tuntevat kauhistelemaan mauttomuuttani )
Kirjoittanut: blood (Jäsen)
 • #245
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 20.08.2010 20:01
Mun oli pakko ostaa reppu, kun cyber shopissa oli ihana pinkkin värinen, jossa mustia kissan siluetteja Tosi hauskan näkönen, mut ei kyllä kauheesti mee minkään vaatteiden kans. Käytössä ollut lähinnä kun käyn kaupassa, koska joudun ostokset kantaa 3 kerrokseen, ja ostan reilun viikon ruuat kerralla - joten reppu selässä ja pari kassia kädessä niin pääsee ylös asti.

Mun vakiolaukku on living dead soulssin musta paksu puuvillainen laukku, jossa keskellä nyöritystä, d-lenkkejä yms. rojua, ostettu 1,5v(ainakin, jollei jo reilu pari vuotta sitten). On kyllä mahtava laukku, käy melkeinpä kaikkien vaatteiden kanssa, tilava joten menee niin duunivaatteet kuin eväätkin laukkuun, sekä vaihtoehtoisesti voi pitää olkalaukkuna tai käsilaukkuna, sillä siinä on kaksi lyhyttä kantoremmiä ja irroitettava pitkä remmi, jotta saa olan yli. Tosin kaipaisin kyllä pari uutta laukkua, mutta ei ole löytynyt mitään kovin kivaa.
Kirjoittanut: VariSami (Jäsen)
 • #246
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 20.08.2010 22:23
Giffirtille... Tein pikaisen haun, ja löysin tämän. Valitettavasti se ei taida olla yleisessä valmistuksessa ja myynnossä, mutta ainakin se osoittaa, että pienellä vaivalla voi jotain löytääkin. Tuon hakusana on "dragon backpack". Kenties löydät jostain linkistä jopa keinon saada tuollaisen.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #247
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.08.2010 15:36

Lainaus: Kaysa

Mietin yliopistoa varten olkalaukun hankkimista, mutta ei oo tullu vastaan kivoja.

Ainakin allekirjoittanut joutuu juuri yliopiston vuoksi luopumaan olkalaukun käytöstä koululaukkuna. Mukana aina ehkä 20 kilon edestä kirjoja ja sitten kun kaikki se paino osuu vain toiseen olkaan... No, sanotaanko että olen ollut viime vuodet todella jumissa. Varmaan riippuu mitä opiskelee, mutta aika paljon kirjoja saa kanniskella useimmissa aineissa. Kovastipaljon toivoisin, että historian laitos hankkisi kaapit joita opiskelijat voisivat vuokrata korvausta vastaan, mutta ei taida tapahtua ihan hetkeen tätä ihmettä.

Lainaus: Kaysa

Eli jos se reppu ois ruskee tai minkä tahansa muun värinen mikä sinnuu miellyttää, ja laittasit siihen hammasrattaat koristeeks?

Ei tuo nyt paskemmalta kuulosta. Pitäisi vain löytää joku hieno reppu. Nahkareppu olisi toki, cool, mutta kuten Chastel sanoikin, niillä on tapana painaa paljon. Ehkä pitäisi löytää jotain muuta kangasta oleva.

Eniten iskee juuri ruskea, musta ja tummansininen. Tuntuu vain vähän siltä, että hienoja reppuja ei ole olemassakaan. Minäkään kun en mitään sporttireppua halua.

Lainaus: VariSami

Tein pikaisen haun, ja löysin tämän.

Olen yksinkertaisten asioiden ystävä mutta nyt on kyllä pakko sanoa että YHYY MITEN SÖPÖ!
Kirjoittanut: Kaysa (Jäsen)
 • #248
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.08.2010 21:00
Hmm, toivotaan, että folkloristiikassa ei tartte rutosti kirjoja roudata
Toi VariSamin linkittämä reppu on ihana
Kirjoittanut: TyynePred (Nimetön)
 • Lähetetty: 20.10.2010 12:20
itselläni on monia laukkuja... esim. Nahka laukku, jossa on sivulla niittejä. Rakastan sirä yli kaiken Musta laukku jossa on iso paino kuvio, joka on pääkallo.
Kirjoittanut: Necroerotica (Jäsen)
 • #250
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.10.2010 19:40
Mulla on 20-30 eri laukkua. Vaihtelen niitä tilanteiden mukaan. Vieläkin hakusessa on täydellinen musta pvc-sydänlaukku.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit