Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Irtorastat ja rastojen laittajat !

Kirjoittanut: Luthien (Jäsen)
 • #411
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.11.2009 14:04
Omat hiukseni ovat kutakuinkin alaselkään ulottuvat, päältä platinablondiksi värjätyt ja alta mustat. Kaverini laittoi suorakuitua mustiin hiuksiini tuuhennukseksi ja hieman pidentämään, mutta laittaminen oli erittäin tuskallista ja kuidut pysyivät siistinä vain muutaman päivän, vaikka pidin hiuksia leteillä öisin. (okei nopeaan huonoksi menemiseen oli osasyynä Tuska festarit..)
Mietin pitäisikö kokeilla laittaa nyt noihin mustiin alahiuksiin ihan kuiturastoja, niiden kiinnitys kun on helpompaa ja ei tarvitse huolehtia takkuuntumisesta. Olen vain hieman epävarma sopisiko puoliblondeihin hiuksiini mustat rastat
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.11.2009 15:11

Lainaus: Selah

Saisiko noista mitenkään järkevästi mitään rastantapaista aikaiseksi ja osaisiko joku foorumilainen kenties niitä vääntää?

Ite ajattelin kans tehdä rastoja omista aitohiuksista, mutta lähinnä toimis vaan sillee, et ommellaan sit pidennykses oikeihin rastoihin (tulee niin lyhyet). Kyllähän se siis onnistuu. Tupeerataan ja pyöritellään vaan tarpeeks ja sit voi halutessa laittaa niihi sitä permanenttiainetta ni pysyy paremmin rastoina.
Kirjoittanut: momentumi (Jäsen)
 • #413
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.11.2009 09:48
Juuri tilasin ensimmäiset rastani.
Saapi nähdä kuinka hyvin saan ne sitten hiuksiini kiinni, kun saapuvat.
Kirjoittanut: kiga (Jäsen)
 • #414
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.11.2009 23:04
mulla oli yks kesä mustat kuiturastat ja uudestaan en kyllä ryhdy niitä näpertämään
herkkä päänahka sai todella kärsiä
Kirjoittanut: Xeni (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.11.2009 01:06
Ostin tässä lisää rastakuitua, ja meikä sitte oppi vääntämään (vihdoin!) jo vähän enemmän rastojen näköisiä pötkylöitä! Silittämällä en saanu sillo kuumennettua tarpeeks niitä edellisiä rastoja, et ois pysyny muodossa, mutta nyt keksin hyvän tavan >;----DD. Kiehautimpa kattilassa nuo nuudelit ja hyvät tuli! Pysyy muodossa, vaikka rystyset höyrystyki siinä hommassa, ja hidastahan se oli.

En tiiä kuuluuks tää tänne, mutta miten on noiden cyberloxien laitto? Miten ne saa parhaiten kiinni sillain, että ne just ois sellaset irtolisäkkeet? Olen kuullut että kuminauhoillahan neki saa, mutta miten ne saa järkevästi kiinni kuminauhoihin? Meinasin että tilaisin loxit vihdoin :>.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.11.2009 09:45

Lainaus: Xeni

miten on noiden cyberloxien laitto?


Itse askartelin loxeista lisäkkeet ompelemalla pötkylät kerroksittain kiinni satiininauhaan. Netissä on todella huonosti minkäänlaisia ohjeita loxilisäkkeiden tekemiseen, eli kannattaa vähän pyöritellä materiaalia käsissä ja aivojumpata joku itseä miellyttävä ratkaisu. Suosittelen myös ostamaan materiaalia tarpeeksi...
Kirjoittanut: Kryonik (Jäsen)
 • #417
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 17.11.2009 13:00
Tietää taas näpränneensä. Sunnuntaina letitin miekkosen pään täyteen DE-rastoja ja yritin treenailla boxbraid-tekniikkaa. Rastojen laitto on ihanan helppoa, kun "kampauspäällä" on sivukaljut, eli hiusraja on tarkka eikä letteihin tarvitse kaivella kaiken maailman sivuhuituloita ja tehdä rumanmuotoisia osioita. Väreinä tässä tapauksessa olivat punainen, musta ja valkoinen, yksivärisinä, candycaneina ja transitionaleina. Miehen oma tukka kirkkaanpunainen.

Tuohon loxilisäkeongelmaan voisin heittää oman kaksisenttiseni, eli joustavan, 3-4 cm leveän pitsinauhan käyttämisen minkä tahansa fallsien pohjana. Toimii mainiosti ja pysyy päässä tukevasti.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.11.2009 17:29

Lainaus: kiga

mulla oli yks kesä mustat kuiturastat ja uudestaan en kyllä ryhdy niitä näpertämäänherkkä päänahka sai todella kärsiä

jos olet luopumassa ko. kuiduista niin huikkaa : D
Kirjoittanut: AnnaAngel (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.11.2009 10:09
Tarvisin pysyvät rastat,mutta kampaajalle ei ole varaa mennä niitä laittamaan . Ideoita kellään?
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.11.2009 10:46

Lainaus: AnnaAngel

pysyvät rastat


ööö eli tekotukasta vai niinkun omasta tukasta rastaa?

Kasasin muuten hienonkokoelmakuvakollaasin mun rasta ja hiuskokeiluista vuodesta 05 tähän päivään, mutta siinä nyt ei ole kaikkia, mutta jos jotain kiinnostaa niin nick Margheit takaa galleriasta löytyy albuuuumista catwoman II : D Joskus ehkä tulee lopuista hiuksista samanlainen...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit