Gootti.net

Luethan nämä tiedot ennen foorumin jäseneksi liittymistä

Liittyessäsi Gootti.netin foorumille hyväksyt noudattavasi netikettiä. Liittymällä jäseneksi saat henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen, eli nimimerkin, joka näkyy jokaisessa Gootti.netin foorumille lähettämässäsi viestissä. Lisäksi jäseneksi liityttyäsi voit muokata omia profiilisivusi tietoja (esim. avataria ja profiilipotrettia). Saat enintään pari kertaa kuukaudessa, joskin todennäköisemmin kerran vuodessa, sähköpostia Gootti.netin ylläpidolta — viesteissä kerrotaan tiivistetysti foorumin kuulumisista, goottiskenen uutisista ja esimerkiksi tulevaisuudessa järjestettävistä goottimiiteistä.

Huomioi, ettet välttämättä voi poistaa kaikkia foorumille lähettämiäsi viestejä. Muista julkaista foorumilla vain asiallisia viestejä, sillä asiattomat viestit hävitetään goottiyhteisön valvojien tai ylläpidon toimesta ilman ennakkovaroitusta.

Liittyessäsi ilmoittamiasi tietoja ei välitetä ilman suostumustasi kolmannelle tai muulle osapuolelle. Osa ilmoittamistasi tiedoista on julkisia, jotka näkyvät omalla profiilisivullasi. Rekisteröitykminen on täysin ilmaista!

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit