Gootti.net

Goottikaupat kartalle sijoitettuna

Kartat: Morticia Kamppi

  • Julkaistu tiistaina 23. päivä marraskuuta 2010
  • Kaupan karttasivua päivitettiin viimeksi 14. päivä kesäkuuta 2016 kello 06:06.

Mortician myymälä sijaitsee Helsingin Kampissa, Kauppakeskus Kampin 4. kerroksessa. Liike on avoinna ma–pe kello 11–19 ja lauantaisin 11–18. Sunnuntaisin suljettu.

Lue myös kohteen Morticia Kamppi (kartalla) esittely goottikauppojen listauksessa.

Kohteen sijainti kartalla

Gootti.netin koostama goottikauppojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Morticia Kamppi (kartalla) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla viestiä suoraan osoitteesee info@gootti.net.

Myymälän osoite on Urho Kekkosenkatu 1. Sieltä löytyy vaatteita, korsetteja, asusteita, koruja, hiusvärejä ja muita tuotteita lukuisilta eri valmistajilta.

Kartan tarkkuutta voi suurentaa ja pienentää karttakuvan vasemmassa yläkulmassa näkyviä painikkeita klikkaamalla. Karttanäkymää voi myös siirtää oheisia painikkeita napsauttamalla. Voit linkittää tähän karttakohteeseen käyttämällä alapuolella näkyvää linkkikoodia.

<a href="http://www.gootti.net/morticia-kamppi-kartalla">http://www.gootti.net/morticia-kamppi-kartalla#kohde</a>

Huom! Puuttuuko listalta jokin Suomessa toimiva kauppa, joka myy goottihenkisiä tuotteita & tavaroita? Lähetähän vihje.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

Uusimmat tapahtumat