Gootti.net

Goottisarjikset: Jouni Ahola

 • Julkaistu keskiviikkona 27.02.2008
 • Kommentteja 0 kpl
 • Edellinen
 • Seuraava

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kalpeus kaunistaa (Lue tekijästä)

Lue uusin!

Kertomuksia kolmesta lievästi sanoen erikoisesta sisaruksesta, joiden elämää vauhdittavat oudot ja kummat sattumukset. Fantasian ja kieroutumien määrän saa jokainen ihan itse määritellä.

Osaatko piirtää ja juonia-hhahhahah? Gootti.net etsii sarjisstrippien tekijöitä viljelemään mitä mustinta huumoria! Talkootyöläisiä pyydetään ottamaan yhteyttä palvelun sikariportaaseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@gootti.net tai hyödyntämällä lomaketta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

Uusimmat tapahtumat

 • Goth Boat minifestival Helsingissä 17.2. Noisuf-X, Vanguard, Two Witches etc.: We will start the year with a BANG! Another 2 floor special event and this time 2nd floor will be dedicated goth rock. One band booked from Sweden, rest are really talented local heroes! And this time the focus is on live music Doors to upper deck will open 19.30 and first live act will soon follow! This time we selected a theme: Cyberpirate! So bring out yer inner pirate and board the Goth Boat! Yarr! Noisuf-X (Germany) Live Vanguard Live (Sweden) Live Oldschool Union Live Unzyme Live Desert...
 • Club Interface goes hard with Alien Vampires + Miseria Ultima: Toiveenne on kuultu. Te halusitte, ja me toimme, Alien Vampiresin uudelleen Helsinkiin! Supportina Miseria Ultima live. Lisää kiinnityksiä on luvassa https://www.facebook.com/events/246174492537011/

Goottifoorumin tuoreimmat

 • Lemmikit: cityssä on monta ihmistä, ei koira merkkaa tavallista asiaa useinkaan. mutta laitappa citykoira metsään se haukku jokasen oksanrapsauksen mitä metsäkoira ei huomaa, ja toisaalta jättää kaikki hajut huomiotta. e: liikaa yleistetty, yksilöitähän noi koiratkin on. e2: niinhän toi omallakin koiralla menee, se kattoo suoraan vaatteista että millä mielellä lähdetään, jos nykäsee maastokamat niskaan niin seuraa puol metriä persuksista koko ajan ja jos käyt asekaapilla niin se on jalassa kiinni koko a...
 • Yleiskeskustelu 3: Kiitos, mIrd. Hyvää alkanutta tammikuuta myös sinulle. Joo, tämä paikka alkaa olla hiljainen kuin hautausmaa. Olen vähän miettinyt josko laittaisin foorumin lukkoon ja lopettaisin noiden uutisten kirjoittamisen etusivulle, mutta toiminta jatkuu ainakin toistaiseksi.
 • Minkä näköisiä artisteja kuuntelet juuri nyt?: https://www.youtube.com/watch?v=kC_yw0fMPrA
 • Mitä Pelaatte? (osa 2): niinpä, siksi pakkasessa ja kuivaruokakaapissa on enmmän annoksia kun panoksia.
 • artisti jota et voi sietää?: Juu, toi on hyvä muisto lapsuudesta jolloin pelasin jollain antiikkisella tietokoneella C&C:tä, sitten tuli PlayStation 1.
Uusin musiikkitiedote
 • SpaceWitchPop soittolistalle

  Kotimainen yhden naisen SpaceWitchPop tarjosi kolme biisiään Gootti.netin soittolistalle. Listalle lisättiin artistilta kappaleet “Tight It Up”, “Hot Blood Space Pop” sekä “Fall Through My Eye”.