Gootti.net

Goottisarjikset: Jouni Ahola

 • Julkaistu keskiviikkona 27.02.2008
 • Kommentteja 0 kpl
 • Edellinen
 • Seuraava

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kalpeus kaunistaa (Lue tekijästä)

Lue uusin!

Kertomuksia kolmesta lievästi sanoen erikoisesta sisaruksesta, joiden elämää vauhdittavat oudot ja kummat sattumukset. Fantasian ja kieroutumien määrän saa jokainen ihan itse määritellä.

Osaatko piirtää ja juonia-hhahhahah? Gootti.net etsii sarjisstrippien tekijöitä viljelemään mitä mustinta huumoria! Talkootyöläisiä pyydetään ottamaan yhteyttä palvelun sikariportaaseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@gootti.net tai hyödyntämällä lomaketta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

Uusimmat tapahtumat

 • Noisuf-X Helsinkiin: Juu, toivottavasti se toteutuu. Club Interfacella on Gothic Events Finlandin sivujen mukaan ollut ongelmia saada tapahtumia... tapahtumaan. Ainakin pari eri tapahtumaa on peruttu (Funker Vogt + Train to Spain päivämäärältä 7.4. ja Alien Vampires päivämäärältä 12.5.).
 • Post-punkkia Oranssilla la 24.3.: Rue Morgue, Cold Institution +2: Alakulttuurikeskus Loukon tukikeikka Oranssilla lauantaina 24.3.2018! Loukko ry on perustamassa Suvilahteen Oranssin yhteyteen esteetöntä alakulttuurikeskusta. Maaliskuun Loukko-keikalla lavalle nousee yhtyeitä, joissa soittaa Loukon työryhmän jäseniä: Toistaiseksi viimeisen keikkansa soittava COLD INSTITUTION https://coldinstitution.bandcamp.com/ Kaljassa kasteen saanut REST IN PISS https://restinpiss666.bandcamp.com/ (huom ei kaljaa Oranssilla!) Kallion karujen katujen goottisoturit RUE ...

Goottifoorumin tuoreimmat

 • Nightshop - Goottivaatteet ja -asusteet: Mitä tuotteita ja tuotemerkkejä juuri Sinä haluaisit kaupastamme löytyvän? Ehdota ja anna rohkeasti palautetta! Tuotevalikoimaa rakennetaan asiakkaiden toiveiden mukaan mikäli vain se on mahdollista.
 • Lemmikit: Juu, se on yllättävän sopeutumiskykyinen elukka kun näyttää menestyvän kaupungeissa, kuten täällä Porvoossa ja naapurikylässä eli Helsingissä, ja metsissä yhtä hyvin. Tai itse asiassa olen sellaisia nähnyt enimmäkseen kaupungeissa, joten ehkä kaupunkiolosuhteet ovat menestymisen kannalta parhaat. Houkuttelevat kettujakin kaupunkiin.
 • Yleiskeskustelu 3: Juu, tämä foorumi on ollut hiljainen jo useamman vuoden ajan. Ehkä WhatsApp ja muut kännykkäsoftat, ja tietysti Facebook, Twitter ja Instagram, ovat vieneet kaikkien huomion.
 • Hawkingin muistolle.: Kiitoksia vinkistä, tsekkaan.
 • kuivaamomoottori puutavarakuivaamolle?: hyi helvetti tota kilohintaa sisustushaloissa muuten, joskus aikoinaan nauroin kyl yhen sukulaisen edustussaunalla olevia klapeja kun oli höylähirren pätkistä tehtyjä, se osti jämäpätkät hirsiveistämöltä. Siis ihan järkevä diili ja tosiaan oli kyllä edustavimman näkösiä klapeja mitä oon nähny, roskaakin hiton paljon vähemmän ku karvalakkikalikat, konekuivattuja jne.
Uusin musiikkitiedote
 • SpaceWitchPop soittolistalle

  Kotimainen yhden naisen SpaceWitchPop tarjosi kolme biisiään Gootti.netin soittolistalle. Listalle lisättiin artistilta kappaleet “Tight It Up”, “Hot Blood Space Pop” sekä “Fall Through My Eye”.