Gootti.net

Gootti.net: Aihe: morticia

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen morticia. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen morticia liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=morticia

Morticia (kartalla)

Mortician liike sijaitsee nykyisin Helsingissä osoitteessa Fredrikinkatu 27. Se on avoinna ma–la kello 12–18.30. Suljettu sunnuntaisin.

Lue koko julkaisu…

Morticia avaa Oulussa, tänään!

Mustat erittäin paksupohjaiset Platform-kengät luonnonvalkoista taustaa vasten. Kengät ovat mustaa nahkaa, niissä runsaasti solmia ja korkea varsi. Kengässä nauhojen lisäksi remmejä. Avajaiset kello 12:00

Kuten Gootti.net jo pari viikkoa sitten uutisoi, aikoo Morticia avata Oulussa uuden myymälän. Nyt Morticia paljastaa ensimmäisenä Gootti.net:in kautta, että uuden liikkeen ovet avautuvat tänään lauantaina 28. päivä osoitteessa Pakkahuoneenkatu 10. Goottiliikkeen tarkka avautumishetki on tasan klo 12:00.

Morticia kertoo Oulun liikkeen avajaisten kunniaksi paikalta löytyvän pientä purtavaa, juotavaa sekä tietysti avajaistarjouksia.

Lue koko julkaisu…

Morticia avaa Oulussa.

Puusta rakennettu koristeellinen ja siro, väriltään tumma, puuavain. Se on valkoista taustaa vasten. Uusi Morticia Ouluun

Yksi Suomen tunnetuimmista goottivaatekaupoista, Morticia (www.morticia.com), paljasti aikovansa avata myymäläketjunsa tuoreimman lisäyksen Ouluun. Gootti.net kertoo ensimmäisenä, että oululaisen Mortician myymälätilat on tarkoitus saada avajaiskuntoon lähiaikoina, sillä liike avataan kuluvan kuukauden aikana. Yrityshän on jo aikaisemmin tiedottanut nettisivuillaan etsivänsä työharjoittelijaa Oulun liikkeeseen.

Lue koko julkaisu…

Morticia

Morticia

  • Morticialla ei nykyisin vaikuta olevan nettikauppaa, vaan ainoastaan perinteinen myymälä Fredrikinkadulla. (Aikaisemmin se sijaitsi Kampissa.)
  • Mortician ajankohtaisia kuulumisia voi löytää esimerkiksi yrityksen Facebook-sivuilta.

Lue koko julkaisu…

Morticia #3 Kampin liikekeskukseen.

Kolmas Mortician (www.morticia.com) liike avataan Kampin liikekeskukseen heinäkuun lopulla.

Lue koko julkaisu…

Morticia #2.

Morticia 2

Lue koko julkaisu…

Morticia netissä ja Helsingissä.

Suomalainen "alternative fashion" -kauppa Morticia löytyy fyysisesti Helsingistä, osoitteesta Eerikinkatu 9, 00100 HKI. Morticialla on myös verkkokauppa, jonne pääsee menemällä WWW-osoitteeseen www.morticia.com.

Lue koko julkaisu…