Gootti.net

Cold Cold Ground musiikkivideokilpailuun

Promokuva Cold Cold Ground -bändin miehistöstä, johon kuuluu yhteensä kolme ihmishahmoa ja niiden edessä valkoiseen kanipukuun pukeutunut pupu. Pupu hymyilee ja sillä on suuret korvat. Bändin olennos seisovat teräksensinisessä ympäristössä, joKuvassa nelihenkinen CCG

Helsinkiläinen Cold Cold Ground (www.coldcoldground.com) osallistuu The Voicen järjestämään Garage Countdown -musiikkivideokilpailuun. Kilpailu käynnistyi eilen maanantaina ja se päättyy vuoden loppupuolella. Voittava musiikkivideo valitaan yleisöäänestyksen perusteella. The Voice TV esittää viikoittain suosituimmat kilpailuun osallistuneet luomukset. Ensimmäinen musiikkivideo päätyy televisioon 4. syyskuuta, jonka jälkeen äänestäminen Internetin välityksellä päättyy ja tekstiviestiäänestys avautuu. Pääkaupunkilaisen Cold Cold Groundin musiikkivideo kappaleesta "Warden" on tällä hetkellä viiden parhaan videon joukossa.

Kilpailuun lähetetty musiikkivideo on kappaleesta "Warden". Kappale sisältyy yhtyeen helmikuussa 2008 julkaiseman EP-levyn "Blue Light Circus" soittolistalle. Sitä edelsi lokakuussa 2006 julkaistu "Custom Built" -EP. Bändin ensimmäinen julkaisu koettiin vuoden 2005 syyskuussa, jolloin CCG toi esiin kolme biisiä sisältävän "Lamb"-nimisen kiekon.

Tarkempia tietoja kilpailusta löytyy The Voicen Garage Countdown -sivustolta. Kitaravetoista räimettä tarjoava CCG:n "Warden"-videon voi katsoa täällä. Rekisteröityminen palveluun on pakollista musiikkivideon äänestämistä varten Webin välityksellä.

"Blue Light Circus" -EP:n kappaleet:

  1. Warden
  2. Pseudo Life
  3. Blue Light Circus

Cold Cold Ground on:

  • Hauptmann D (laulu ja ohjelmointi)
  • Nooz (basso)
  • Mr. Bunny (kitara ja ohjelmointi)
  • Monsieur Beau (rummut)

Hauptmann D perusti CCG:n industrial metallia soittavana bändinä vuoden 2001 päivinä. Miehen ensimmäinen värväys visionsa toteuttamista varten oli Nooz, jolle Hauptmann D soitti omatoimisesti tuottamiaan varhaisia demovärssyjä. Kolmanneksi pyöräksi liittyi Mr. Bunny. Tuohon aikaan yhtye käytti rumpukonetta rytmityksessä, joten he värväsivät joukon jatkoksi Henrican. Hän soitti yhtyeessä vuoden ajan, kunnes nykyinen pellinpaukuttaja, nimittäin Monsieur Beau löytyi. Näinä päivinä Cold Cold Ground pyrkii tarjoamaan häiritsevänoloista rock-musiikkia, jossa on häivähdys industrial-vaikutteita.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Cold Cold Ground musiikkivideokilpailuun. on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

LovaLova 05. päivä elokuuta 2008

Cold Cold Ground on hieno bändi. Olin kuukausi sitten niiden keikalla On the Rocksissa ja täytyy sanoa, että olikin todella päräyttävä keikka. Suosittelen!

Petri 06. päivä elokuuta 2008

Kieltämättä harvinaisen laadukas suomalaisyhtye. Se On the Rocksin keikka kuukausi sitten (7.7.) näyttää olleen tuorein bändin soittama live-esiintyminen eikä uusia keikkoja ole ainakaan CCG:n nettisivuilla ilmoitettu. Toivottavasti keikkaa pukkaa jonnekin pääkaupunkiseudulla niin yritän päästä paikalle katselemaan.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.