Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tuska 26.-28.6.2009

Kirjoittanut: Sarwen (Jäsen)
 • #191
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.06.2009 10:50

Lainaus: Unholysacrament

pitkä musta kangastakki, jossa jotain renksuja ja gogglet (muutkin vaattet oli mustia ja hiukset myös) ja naama kuin haudasta nousseella ?

Siis pullon heittäneellä? Hänellä oli kyllä jotain tuollaista pilipalihärpäkettä päällä, mitä BronzenRainin mieheltä kuulin. Ei ehkä mitkään Stam1nan keikan kestävät varusteet. Asennekkin oli kuulemma kuin kunnon rokkipoliisilla: osan keikasta heilui mukana, osan keikasta tuijotti pahasti ja oli kuin olisi sitruuna työnnetty p*****seen.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #192
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 30.06.2009 20:29

Lainaus: Sarwen

Siis pullon heittäneellä? Hänellä oli kyllä jotain tuollaista pilipalihärpäkettä päällä, mitä BronzenRainin mieheltä kuulin.

Sama mies varmaankin siis, ihmettelinkin miksi häntä pari portsaria taluttivat ulos..

Aluksi luulin sitä ihan tekniseksi viaksi sitä kajarien sekoamista, kunnes kuulin että se johtui siitä pullosta, joka osui johonkin kriittiseen paikkaan.
HANG HIM.
Kirjoittanut: Sarwen (Jäsen)
 • #193
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.06.2009 22:26

Lainaus: Unholysacrament

Aluksi luulin sitä ihan tekniseksi viaksi sitä kajarien sekoamista,

Siinä Pexin ja Hyrden kitarataistelun aikana? Se oli kyllä ihan oikeastikin pelkkä tekninen vika, pullo tuli Kakea päähän sen jälkeen.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #194
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 30.06.2009 23:19

Lainaus: Sarwen

Siinä Pexin ja Hyrden kitarataistelun aikana? Se oli kyllä ihan oikeastikin pelkkä tekninen vika, pullo tuli Kakea päähän sen jälkeen.

Jaa se sittenkin oli ihan tekninen vika..
Musta ei herlock holmuseks olis
Kirjoittanut: Hiinokka (Jäsen)
 • #195
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.07.2009 22:17

Lainaus: poison

Lainaus: Hiinokka

oo muuten ikinä kuullu tuskassa niin kovaa pikkutyttöjen ihkutus kirkumista, mitä se ernubändi Mucc aiheutti :O Sillon tuli semmonen olo, että onko tää enää tuska... vai tuliko tästä iQuraxu ernu bejbejen ihqu festari


Musta tää on aika köyhä asenne, varsinkin kun MUCC tai Girugämesh eivät ole mitään kevyempiä bändejä. Mutta anyways, olihan sielä aika hauskankin näköistä pikkutyttöporukkaa.

Stam1na, MUCC, Gama Bomg ja Jon Olivia's Pain oli parasta. Immortal oli hauska, Rotten Sound oli hauska ja My Dying Bride sekä Enska tuli katseltua kauempaa. Hyvä meininki koko festarilla vaikka ei mitään 2008-tasoa.


No olkoot, vaikka kuinka rankkoja tahansa niin silti ne pikkuernut kirku siellä Ja enkä mä voi sillekkään mitään, jos suurin osa ernupernuista kuuntelee muccia ja harrastaa sitä ihQuttelua hehheh.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit