Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miespuolista mallia kuvauksiin!

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 16.03.2009 00:49

Lainaus: Morningstar_

voisin ilmottautuakin
kattelen vielä hetken

No koitahan nyt päättää!!!!

Lainaus: Unholysacrament

Pieniä matkustusvaikeuksia ): muuton voisin tulla kyllä..

Öö...Onks sulle kasvanu kesän jälkeen pitkät, mustat hiukset...?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.03.2009 01:06
Tukan pituus varmaan piisais mutta kun se on vaalea ja naama on ruma.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #13
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Unholysacrament
 • Lähetetty: 16.03.2009 21:55

Lainaus: Ninni

Öö...Onks sulle kasvanu kesän jälkeen pitkät, mustat hiukset...

O___O
Mulla ollu mustat pitkät hiukset tässä öö viimeset kaks vuotta
niin tosiaa, kun näit mut tuskassa, niin mulla oli lippis päässä ja hiukset ponnarilla ; P

http://irc-galleria.net/view.php?nick=UnholySacram ent&image_id=81183728
Tuon mittaiset hiukset mulla on
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 18.03.2009 00:10

Lainaus: Unholysacrament

Mulla ollu mustat pitkät hiukset tässä öö viimeset kaks vuotta

No mä oon sit sokee!!!! Vai oisko sul ollu joku lätsä päässä sillon ku nähtiin?
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #15
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 18.03.2009 19:17

Lainaus: Ninni

Vai oisko sul ollu joku lätsä päässä sillon ku nähtiin?

Lainaus: Unholysacrament

kun näit mut tuskassa, niin mulla oli lippis päässä ja hiukset ponnarilla

Sillain ne oli piilossa joo
Kirjoittanut: Jacob (Jäsen)
 • #16
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Jacob
 • Lähetetty: 18.03.2009 22:20

Lainaus: Ninni

No tällä kertaa tää ei oo mikään "stadin juttu" niinku suurimmat osat foorumilla ilmotettavista jutuista, vaan kuvataan joko ulkona Karjaalla tai Turunlinnassa sisätiloissa!


Ihan pakko off-topicmaisesti ohimennen kysäistä, mikä ihme nyt tänne itse Luciferin hylkäämään kaupunkiin kuutti.net pyrkii vähän väliä? Joskus jossain täällä luin että joku näyttely olisi myös täällä Karjaalla. Kummastuttaa vain, että täällä ei tietääkseni ole kuin yksi gootahtava miekkonen, joka asuu lähelläni. Joskus oli joku goottineiti, mutta eipä ole näkyny vuoteen / pariin vuoteen. Plus, koko ''kaupunki'' on sinänsä aika pieni.

Mutta muuten tästä hommasta en ole kiinnostunut, täytän vain vaatimuksista ensinäkin 'maiharit' kohdan ja asuinpaikka on vain kätsysti.
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.03.2009 12:51
OT VASTAUS:

Jacob, olet oikeassa... Janne Koivuniemi pitää Karjaalla näyttelyn Toukokuun lopulla Juuri samainen henkilö joka kuvaa tämän topicin haluaman miehen ja naisen Ja itse tykkäsin niistä kauniista maisemista
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.03.2009 16:50
No joo. Mulla on kyllä pitkä rotsi ja pitkä maahan yltävä hame (puuvillainen ja vinyylinen) ja New rockit. Mutta ongelmana on se ettei mulla ole tarpeeksi letillä pituutta (oon suunnitellu hiustenpidennystä jo pitkäään ja ehkäpä otan sen myöhemmin, saa nähdä) ja asun täällä Susirajalla eli Joensuussa. Toisaalta lähen täältä tuijotuskaupungista (jos voitta välttää älkää menkö Joensuuhun sillä tämä kaupunki on hanurista) helvettiin viimestään kesällä. Aion pakata kimpsuni ja kampsuni ja lähteä Kuopiooon. Siellä kun on enemmän tätä mörkömeininkiä..

Ja kolmanneksi minä ja Ninni samassa kuvassa voi näyttää vähän hassulta kun mää oon 190 pitkä ja siihen vielä 7 cm pohjaiset kengät päälle...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 23.03.2009 17:14

Lainaus: Jasmine

Janne Koivuniemi pitää Karjaalla näyttelyn Toukokuun lopulla

Juu ja sinne näyttelyyn näitä uusia kuvia vielä pitäisi siis saada!!!! Kaikki Jannen mallithan on menossa sen näyttelyn avajaisiin sitten.

Lainaus: Arvet

Mulla on kyllä pitkä rotsi ja pitkä maahan yltävä hame (puuvillainen ja vinyylinen) ja New rockit. Mutta ongelmana on se ettei mulla ole tarpeeksi letillä pituutta

No mihis sun tukka on kesän jälkeen tippunut? Ainakin heinäkuussa vielä oli komee, pitkä tukka?
(vai oonko mä taas nähny halluja kuten Unholysacramentinki tapauksessa...??? Paitsi että sillä en tukkaa nähnyt vaikka sitä oli )
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 23.03.2009 17:16

Lainaus: Arvet

minä ja Ninni samassa kuvassa voi näyttää vähän hassulta kun mää oon 190 pitkä ja siihen vielä 7 cm pohjaiset kengät päälle...

Täh??!! Onhan meistä parikin yhteiskuvaa eikä näytä yhtään hullulta!! Sitäpaitsi oonhan mäkin 170 cm + siihen plattarit päälle, ja toisekseen on ihan luonnollista että mies on naista pidempi.... (sorry tuplapostaus)

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit