Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miespuolista mallia kuvauksiin!

Kirjoittanut: Kalmankoura (Jäsen)
  • #31
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 26.03.2009 21:37
joko malli löydetty? missä kuvat otetaa? En tiä täyttääkö nykyne lettini pituuskriteerit, mutta vaatetuspuali on kunnossa.

Sitten OT: Kuvaan itsekin joten naispuoleiset kuvatuksi haluvat saavat ottaa yhteyttä yksärillä. Liikun Tku-Tre-Hki alueella, joskus harvoin muuallakin, joten Turku ei siis ole ainut kuvauspaikka.
Kirjoittanut: Gottero (Jäsen)
  • Lähetetty: 26.03.2009 23:55

Lainaus: Ninni

Tältä miespuoliselta mallilta vaadittaisiin mm seuraavaa; pitkät, mustat (tai tummat) hiukset

Täältä löytyisi puolikalju heppu (jokapäivä muutama hius vähemmän...), eli jos kriteerit vaihtuvat, niin viestiä mulle vaan
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 01.04.2009 21:54

Lainaus: Kalmankoura

joko malli löydetty? missä kuvat otetaa? En tiä täyttääkö nykyne lettini pituuskriteerit, mutta vaatetuspuali on kunnossa.

Ei oo vielä mallia löytynyt ja kiire jo alkaa kuvilla olemaan! Kuvat otetaan luultavimmin Turunlinnassa!!! Eikä ne kriteerit niin tarkkoja ole, kunhan jokunen karva on ristissä päässä Kalmankoura messiin vaan nyt!!!
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
  • Lähetetty: 02.04.2009 16:42
Mää melkein voisin tulla jos kuvaukset ois vähän lähempänä vaikka Helsingissä (sinne menee alle 5 tunnissa) mutta Turkuun en kyllä lähe ku kestää matka yhteen suuntaan 8 tuntia...
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
  • Lähetetty: 07.04.2009 15:17

Lainaus: Ninni

Kuvat otetaan luultavimmin Turunlinnassa!!!Joo, kuten jo sanoin minen lähe Turkuu koska matkaa kestää liian pitkään. Toisaalta mää pystyn kyllä elämään ilman niitä kuviakin.

Ehdotan että ne kuvat otettas Suomenlinnassa. Helsinkiin voisin tullakin!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit