Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jannen näyttelyreissu!!!

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 14.06.2009 11:10
käyn nopee hakeen kissánruokaa ja tuun sit siihen!!!!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 15.06.2009 18:57
Kiitoksia vielä kerran tapsulille kyydistä Karjaan reissulla! Tulipas taas kuvia lisää *alistumis-iskemis-jättämis-meiningillä*
Kirjoittanut: tapsuli (Jäsen)
  • #23
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 16.06.2009 00:04
Kiitos ninni.
Näyttely oli silmiä hivelevän upea.Useamman kuvan olisin valmis itse laittamaan omalle seinälleni.Kun kurkin ninnin ja taruisen aaveen olkapäiden yli sitä näyttelykirjaa vai mikä sen nyt sit oli, niin alkoi tuntua siltä että minunkin pitäisi saada se kirja.

Ehkä yksi parhaimmista päätöksistäni oli suostua jannen kuvattavaksi.

Se mitä matkaseuraan tulee niin se oli MAHTAVAA.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit