Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

EI niin päättömiä kysymyksiä

  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 28.06.2009 11:48
  Tuli mieleen, että oisko moisella ketjulla tarvetta? Siis esim. jos ei saa nukuttua kun joku nimi pyörii kielen päällä muttei tuu mieleen, tarvii saada selville monesko viikko on meneillään, ei muista sitä kenkämerkkiä joka tekee laadukkaita maihareita yms kysymyksiä.
  Pistäkää lukkoon jos on turha ketju. Itsellä tällainen kysymys: Tarvisin 25.4.2008 Infernossa olleen Trauma # 15 Exodus-klubin flyerin, mutten löydä mistään kun Trauman sivut suljettu. Olisiko joku sattunut tallentamaan kyseisen kuvatiedoston joskus aikanaan? (tähän jämähti valokuvien liimaus albumiin kun on biletyskuvat ko klubilta muttei sitä flaikkua ) Ninnillä taas suuret huolet
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 29.06.2009 09:46
  Odotan muiden modejen tuomiota, mutta eikös tuollaisessa googlen pitäisi kuitenkin ensisijaisesti auttaa, ja hätätilassahan näitä voi kysellä yleisissä korinoissa tai aiheenmukaisissa ketjuissa..?
  Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
  • #3
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 30.06.2009 15:48

  Lainaus: Heetteri

  ja hätätilassahan näitä voi kysellä yleisissä korinoissa tai aiheenmukaisissa ketjuissa..?

  Samaa olen ajatellut itsekin. Jotenkin vaan tuntuu, että tämä ketju ei oikein ota edes alkaakseen. Omasta mielestäni en näe tätä ketjua kovinkaan tarpeelliseksi. Mutta en mene ainakaan vielä itse tätä lukottamaan. Jos hetken katsoo, että lähteekö tämä mihinkään ja jos ei niin sitten voisi sulkea?
  Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
  • Lähetetty: 30.06.2009 16:01

  Lainaus: Funereal Soul

  Jos hetken katsoo, että lähteekö tämä mihinkään ja jos ei niin sitten voisi sulkea?

  Mietin hetken jo itsekin että mitä tällä tekee? Täällä jauhettaisiin sitä samaa shaibaa kun muissa ketjuissa, mutta oli pakko tehdä ketju koska se hetken tuntui hyvältä idealta... nojaa...
  Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #5
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 30.06.2009 16:09
  Selvä pyy. Taidan lukita tämän !

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 7 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit