Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat - räyhäävä osa 8

Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 13.07.2009 21:04
Kävelin tänään ompelimoon rankkasateessa, mutta sitten se olikin vielä tämän päivän kesälomalla, luulin, että sen piti aueta tänään. Eipä silti, ei sinne ollut matkaa kuin noin 120 metriä.... Mutta pitää sitten huomenna mennä uudestaan ....
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #32
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 14.07.2009 13:07
Polvessa oleva naarmu tulehtui sitten ihan kunnolla, piru että osaa olla kipeä.

Niin, ja joudun ilmeisesti taas jättämään miitin väliin, voi perhanan perhana.
Kirjoittanut: Aural (Jäsen)
 • #33
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.07.2009 18:36
Huomenna työpaikalle tulee tv-kameroita. :E Ja saapuvat vielä sellaiseen aikaan, ettei paikalla ole lisäkseni kovin montaa muuta. En ala mitään, olen aina vältellyt telkkaan päätymistä viimeiseen asti. Ja välttelen huomennakin sikäli kun vain pystyn. Eikä ajatus siitä olisi ehkä niin luotaantyöntävä muuten, mutta äh, töissä... (Nyt tiedän mitä varten siellä on väestönsuoja. Minun onnekseni väestönsuoja on myös työskentelykenttääni ihan aikuisten oikeasti.)
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #34
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 15.07.2009 08:04
just another sleepless night. en edes sänkyyn asti vaivautunut tietäen että se uni ei kuitenkaan tule. ei tässä muuten mitään, kun ei nukuta. mutta päätä särkee ja puoliks kauhulla odotan että kun tämä päivä tästä etenee niin millon alkaa olla ylivoimaista pysyä hereillä kahvinkaan voimalla. se nimittäin tarkottaisi sitä että darkkis nukahtaa sohvalle ja tuhisee iltaan asti umpiunessa jolloin taas valvotaan. ja voilá! noidankehä on valmis.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.07.2009 09:01
Ääh on ihan älyttömän tukkoinen olo. -.- Väsyttääkin koska nukuin todella surkeasti. Heräilin koko ajan. Tiedä oikein millä tätä oloa parantais. Vois kokeilla kuumaa puuroa.
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #36
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 15.07.2009 10:31
Poikaystävä sitten lähti sinne armeijaan maanantai-aamuna. .____. Ollut välillä todella tyhjä ja itkuinen olo. Vuoden hän aikoo siellä olla ja varsinkin loput puoli vuotta tulee todennäköisesti olemaan todella pitkä välimatka jos se loput puoli vuotta on Rovaniemellä jonne hän todennäköisesti menee silloin, nytkin jo pitempi kuin monilla kun hän on Jämsässä. Eli ei ihan iltalomilla pääse näkemään. -_____-

Hirveä ikävä jo nyt!

Lisäksi pelkään että eräs tuttuni pitää minua vähintään outona yhden asian takia jonka sanoin.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #37
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 15.07.2009 10:51
Voi miten ihana herätys tänä aamuna: vuokranantaja ilmoitti, että haluaa muuttaa takaisin asuntoonsa eli minun on tammikuun loppuun mennessä muutettava siitä pois. Pitää alkaa miettimään, vuokraanko taas asunnon vai ostanko oman. Ei pysty nyt ajattelemaan.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.07.2009 11:10

Lainaus: Swanette

Poikaystävä sitten lähti sinne armeijaan maanantai-aamuna. .____. Ollut välillä todella tyhjä ja itkuinen olo. Vuoden hän aikoo siellä olla ja varsinkin loput puoli vuotta tulee todennäköisesti olemaan todella pitkä välimatka jos se loput puoli vuotta on Rovaniemellä jonne hän todennäköisesti menee silloin, nytkin jo pitempi kuin monilla kun hän on Jämsässä. Eli ei ihan iltalomilla pääse näkemään. -_____-

Sama juttu täällä, tai siis ei. Poikaystävä on ollut intissä jo puol vuotta ja toinen puolikas vielä jäljellä ja välimatkaa on lähemmäs pari sataa kilometria eli iltalomilla ei toivoakaan nähdä.
En osaa lohduttaa mitenkään sillä itellä tää puol vuotta ollu ihan tajuttoman pitkä ja kun miettii et sama viel jäljellä -.- Varsinkin kun olen kesälomalla enkä töissä niin sitä aikaa on ja on ja on. Huah.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.07.2009 11:10
Voi argh. Kahden esiintymisen vuoksi mun pitää tänään taahata mukanani koko keikkapukuarsenaaliani. Ja noita pukuja ja kenkiä riittää ja on vaikka muille jakaa. Ja nuo pitäisi viel silittää -.-
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.07.2009 12:09
OStin maanantaina söpöt violetit korvikset RockGootista. Nyt ei ole siihen sopivaa kaulakorua -.-

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit