Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottikuvausprojekti+ Miitti Fiskarsissa!!!!

Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #41
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 19.07.2009 23:41
Itseäni kiinnostaisi kanssa mutta vähän toi kyyti mietityttää kun asun sen verran kaukana että en tiedä pääsenkö takaisin Fiskarssista pikku Porvooseen.
Lähinnä kun pitäisi varmaan vielä ensin mennä bussilla Helsinkiin ja sieltä junalla (?) Karjaalle+ vielä takaisinkin pitäisi noilla keinoilla päästä.
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.07.2009 01:07

Lainaus: tapsuli


Joo eiköhän se näi ollu ajateltu,

Kiitoksia. Tahdon sitten ajoissa tietää mahdunko mukaan, vai keksinkö muun kyydin.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.07.2009 10:53

Lainaus: P-M

Kiitoksia. Tahdon sitten ajoissa tietää mahdunko mukaan, vai keksinkö muun kyydin.

Tottahan toki. Lupaan pusertaa hyvissä ajoin tarpeellisen informaation ukkelista ulos ja ilmoittaa siitä sitten.
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.07.2009 11:09

Lainaus: TaruinenAave

Lupaan pusertaa hyvissä ajoin tarpeellisen informaation ukkelista ulos ja ilmoittaa siitä sitten.

Hienoa.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 31.07.2009 18:09
Jaaaa, en nyt oikein osaa päättää. Tahtoisin kuvauksiin, mutta kun rahat ovat tiukassa, ja tuo on tosiaan lomiltapaluupäivä. >___< kun minun pitäisi lähteä viim. klo 16 jotta ehtisin epälaittautua inttiä varten ja matkata vielä bussillekin.
Kirjoittanut: beautiful sorrow (Jäsen)
 • #46
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: beautiful sorrow
 • Lähetetty: 08.08.2009 01:25
juu.... kaikki mustaveriset ehdottomasti mukaan jotka vain mustille kynsille kykenevät.
mä voin kuljetella porukkaa karjaan asemalta ja aemalle.
ottakaa johonkin, vaikka muistitikulle mukaan kuva taulusta jos teillä on hyvä ehdotus. laittakaa s-postiin mulle tai teettäkää nettikuvasta printti niin katsellaan paikanpäällä.
rekvisiittaa saa ottaa mukaan minkä jaksaa.
eräs hauska ehdotus ehtoolliskuvasta jatkoksi on että joku kiltinnäköinen on jeesuksena keskellä jota gootit tuijottavat ja seuraavassa kuvassa on paikka tyjänä ja luut pöydällä pääkallon kanssa. joku voi vielä jyrsiä jotain luuta...
yhtäaikaa kaikki ei mahdu studioon mutta meillä on tila jossa oleskella. hommataan jotakin mussuttamista kaupasta mielenlaatujen mukaan...
käytössä on vanha härkätalli jossa todennäköisesti mahdutaan ehtoollinen kuvaamaan. suojeluslepakkokuvalle on muutama vaihtoehto riippuen goottiolentojen erätaidoista "kengistä".
vuokraan myös valkoisen hääpuvun johon ainakin jokunen sopii, siihen voi lisätä jotain synkkää kuten esim. mustan korsetin tms.
"hääkuvia" (valkoista gotiikkaa) otetaan studiossa ja pohjan kirkossa jonne muu seurakuntakin mahtuu hyvin. pohjan kirkkoon (joka on fiskarsin lähellä) päästään kahden jälkeen.
(toivottavasti eivät pelästy mustaveristä kansaa)
sen lisäksi kenties saamme luvan fiskarsin myllyyn joka muuten on suljettu yleisöltä.
tulkaa ajoissa sillä kuvatessa ja ihmetellessä menee kuitenkin koko päivä.

jos jotain meni ohi niin kysykää... kirjoitan uudelleen...
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.08.2009 12:27
Monelta pitää olla paikan päällä? Sunnuntainahan se oli o.O
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 08.08.2009 12:36

Lainaus: beautiful sorrow

joku voi vielä jyrsiä jotain luuta...

Mie haluun jyrsiä naama veressä!!!

Lainaus: beautiful sorrow

vuokraan myös valkoisen hääpuvun johon ainakin jokunen sopii, siihen voi lisätä jotain synkkää kuten esim. mustan korsetin tms.

Mun ei siis tarvii katella sitä hääpukua kirppareilta tms? Eikös se ollu sovittu et otan sen mustan satiinivyötärökorsetin siihen? Mulla muuten nyt on punajuuren värinen letti, joten otan sen mustan peruukin, mut eikö sulla ollu joku steampunk-kuva ehdotuskin jossa vois olla erin tyyliset kuteet ja omilla hiuksilla?
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 08.08.2009 12:38

Lainaus: beautiful sorrow

tulkaa ajoissa sillä kuvatessa ja ihmetellessä menee kuitenkin koko päivä.

Hämeenlinnan vahvistus starttaa gothmobiilinsa klo 7.00 suuntana Karjaa

Hyvällä tuurilla meidän autossa on yksi paikka vapaana, joten meidänkin kyytiin mahtuu joku jos kuljetusta tarttee! Tullaan farmarilla niin saadaan mahdollisimman paljon kamaa mukaan
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 08.08.2009 12:53

Lainaus: beautiful sorrow

rekvisiittaa saa ottaa mukaan minkä jaksaa.

Lainaus: MustaHukka

Tullaan farmarilla niin saadaan mahdollisimman paljon kamaa mukaan

Mitä helvetin romua sinne sit ollaan raahaamassa??!! Kertokaa nyt mullekkin niin tiedän kysäistä tapsulilta löytyykö kiesistä vetokoukkua jotta ehdin ajoissa vuokrata Essolta peräkärryn!!!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 10 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit