Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kaivo-Park -picnic (Suuuret nurtsi-istujaiset quuteille)

Kirjoittanut: tapsuli (Jäsen)
 • #11
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 11.08.2009 21:12

Lainaus: Chrystalis

"Mistä näitä miittejä oikein tulee ?"

No saunala...... eiku Ninniltä tietysti.
Kirjoittanut: Gallante (Jäsen)
 • #12
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Gallante
 • Lähetetty: 12.08.2009 21:31

Lainaus: Ninni

Miten perjantaina 21.8?

Synapsi näyttää osuvan samalle päivälle, joka voi vähän vähentää osallistujamäärää - ellei tästä sitten muodostu luontevia etkoja sille. Suhteellisen aikanen ajankohta vois edesauttaa asiaa.
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #13
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.08.2009 21:41
Minäkin voisin tulla, mutta olen tosiaan roudaamassa Syn/\psissa ja sitä ennen ja sen jälkeen luultavasti omissa bileissäni. Harmi, että taisi jäädä tämän kesän goottipiknikit omalta osaltani siihen yhteen vapun tapaamiseen
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 15.08.2009 12:12

Lainaus: Gallante

Synapsi näyttää osuvan samalle päivälle, joka voi vähän vähentää osallistujamäärää - ellei tästä sitten muodostu luontevia etkoja sille. Suhteellisen aikanen ajankohta vois edesauttaa asiaa.

Joo etkot Kaivarilla on just hyvä idea!

Lainaus: emanon

Minäkin voisin tulla, mutta olen tosiaan roudaamassa Syn/\psissa ja sitä ennen ja sen jälkeen luultavasti omissa bileissäni

Niin ne sun kemut on sit seuraavana päivänä ku tää.
Heetteri, mikä näissä miiteissä häiritsee??!! Onko jollain tapaa väärin järkätä aktiviteetteja mukavien ihmisten kesken? Joka miitissä on ollut helvetin hauskaa, ja hyvä näitä on usein järjestää kun kaikki halukkaat ei joka kerta pääse mukaan. Silloin "ennen vanhaan" meillä oli miittejä viikoittain, ja just sen takia oon tänä kesänä ollut hyvillä mielin kun tän kesän ulkomiittien määrä on ylittänyt jopa sen 2007 kesän miittimäärän, eli tehtiin enkat!!
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 15.08.2009 16:43

Lainaus: Ninni

Heetteri, mikä näissä miiteissä häiritsee??!!


Ei miiteissä mikään häiritse, ihmettelen vain kun niitä tuntuu tulevan pilvin pimein, eikö niihin mene jossain vaiheessa maku? o_o
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 15.08.2009 17:27

Lainaus: Heetteri

ihmettelen vain kun niitä tuntuu tulevan pilvin pimein, eikö niihin mene jossain vaiheessa maku? o_o

Kuinka voisi mennä niin hyvässä seurassa "maku"??? Ja just sen takia aika usein kun niin monet halus kesämiittejä ja sit kaikki halukkaat ei voi päästä joka juttuun. Mutta eipä nää nyt oikeen onnistunu siinä mielessä kun tarkotus oli, ottaa kaikki irti viimisistä lämpimistä päivistä, koska keskiviikko ja sunnuntai on tällä viikolla miittipäivät ja samalla myös ne ainoat sadepäivät..
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 15.08.2009 18:02

Lainaus: Ninni

Kuinka voisi mennä niin hyvässä seurassa "maku"??? Ja just sen takia aika usein kun niin monet halus kesämiittejä ja sit kaikki halukkaat ei voi päästä joka juttuun.


Sehän siinä vähän on, että kun niitä on monta, jengimäärän todennäköinen maksimi on aina pienempi. :/
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 15.08.2009 20:46

Lainaus: Heetteri

kun niitä on monta, jengimäärän todennäköinen maksimi on aina pienempi. :/

Hällä väliä kunhan kaikki halukkaat vaan pääsee osallistuun, ja just pikku porukoilla on yleensä ollut hauskempaa, ei mitään kuppikuntailuja tai tunnetta et joku jäis ulkopuolelle tms. Mitä näistä nyt tän enempää, huomenna on miitti ja ens viikolla useempi miitti jne, tulkoon ken pääsee/haluaa!
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.08.2009 22:30

Lainaus: Ninni

Mitä näistä nyt tän enempää, huomenna on miitti ja ens viikolla useempi miitti jne, tulkoon ken pääsee/haluaa!

Oikeeta puhetta NINNI
Laitathan miiteistä kuvia niille,jotka Ei pääse osallistumaan?Kiitos.Hauskaa miitteilypäivää teille kaikille
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 19.08.2009 00:00
Tätä miittiä EI PIDETÄ jos on kurjat ilmat. Keskellä nurtsia ei pääse sadetta karkuun eikä sen nurtseilun tarkoituskaan ole umpijäässä täristä. Mutta jos säätiedotus lupaa aurinkoista esim ensi viikonlopulle niin sit voidaan miettiä. Aiemmin oli puhetta Synapsin etkoiluista, mut tuskimpa ite sinne oon menossa koska ne emanonin synttärit saa riittää ens viikonlopun "klubeiluks". Toki etkot voidaan Kaivarilla viettää vaikkei kaikki klubille meniskään! Joten ilmotelkaa tänne jos jotain kiinnostaa (kesän viimeinen ulkomiitti)!!!!! Kohta on niin kurjat ilmat et on pakko tyytyä niihin kaffitteluihin sit taas....

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit