Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat 9 - kun valitus ei riitä

Kirjoittanut: Signum (Jäsen)
 • #11
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 05.11.2009 18:11
Alkaa tosissaan ketuttamaan töissä pomojen päivittäin vaihtuvat ajatukset, usein täysin järjettömät sellaiset. Eihän siinä mitään jos fundeeraa ja tulee toisiin aatoksiin, mutta jos mielipiteet vaihtuvat päivittäin kautta linjan samasta asiasta, en ymmärrä. Toisaalta, on tullut tuntuma et tietyt asiat täytyy tehdä, kuin pakosta, sen hankalimman kautta.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.11.2009 18:40
Sen perkelettäkö sen pitää lunta lapata.

Olis mielummin pari päivää kylmää, tämänpäiväinenkin luistelureissu meinasi päättyä mahalaskuihin. Yksi lampi löytyi jolle uskalsi mennä, sielläkin oli kovin hankalaa lähteä rannasta ja tulla takaisin. Rannassa muutama sentti jäätä ja keskellä hiukan vahvempaa. Kovin montaa kertaa ei uskaltanut samassa kohdassa kääntyä.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 05.11.2009 18:55
Olen kamalan kipeä! Kuumetta 38,5, lihaksia niveliä särkee ja en osaa kuin täristä. -__-' Huomenna sitten aamuvastaanotolle taas. Burana sentään auttaa vähän, mutta ensi yöstä tulee ihan varmasti kamala.
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.11.2009 19:51
Minä olen hyvin iloinen omassa elämässäni. Minulla on suojaa, ruokaa ja vaatteita. Kaikki on hyvin! Toivotan kaikille tällä foorumilla oleville kaikkea hyvää!!!
Kirjoittanut: Marionette (Jäsen)
 • #15
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 05.11.2009 21:56
Iiriva, pikaisia paranemisia. (: Itselläni tässä ihan sama olo, paitsi että yskin vielä keuhkoja pihalle samaan aikaan. Koulussa saikin kuulla possutaudista ihan tarpeeksi...toivottavasti ei nyt sentään se ole iskeny.

Tauti kaiken lisäksi estää menemästä sairaalaan, katsomaan viime yönä syntynyttä veljentyttöä. Pikku prinsessasta olen kuvan nähnyt ja olihan se ihana.
Pääsisi vielä katsomaankin...Mur.
Kirjoittanut: Sharida (Jäsen)
 • #16
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 05.11.2009 23:06
Olen ollut tämän viikon töissä ihan käsittämättömässä kohteessa, jossa työntekijät eivät erityisemmin arvosta jälkiensä korjaamista. Tuloksena mm. kusta vessaharjatelineessä, kahvitahroja pitkin seiniä kun ne puoliksi juodut kahvimukit pitää heittää roskikseen niin että loput kahvit räiskyvät pitkin seiniä, lounastauolla puolet aterian sisällöstä murustetaan sekä läästitään tyylikkäästi pöydille ja kuraisilla kengillä on ilmeisesti pakko potkia seiniä vessassa ollessa. Ja pitää tähän vielä tietenkin lisätä se, että tupakkahuoneessa se röökin tumppaaminen tuhkakuppiin on ylivoimaista, mieluumminhan se litistetään lattialle ja ilmeisesti seinille penisten sekä pillujen piirtäminen kuuluu edelleen aikuisten nuorten miesten käsitykseen hauskanpidosta.
Nimimerkillä: Kyrsiintynyt siivooja

(.. tämän lisäksi on hirveä vaatekriisi ennen Syn/\psia. Ei puhettakaan että kävelisin rautatieasemalta korkokengillä tuolla lumihangessa, mutta maiharit näyttävät niin pirun tyhmiltä muun asun kanssa.. Kai se on pakko vain tyytyä pukemaan asun kanssa riitelevät kengät, voipahan sitten talsia Wäiskille ilman pelkoa nilkkojensa taittamisesta.)
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.11.2009 11:36
Sharida: vaihtokengät voi kätevästi jättää narikkaan!!

Goottinetti hiiiidastelee jääällleeeennnn.... blaaaah...
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.11.2009 12:14

Lainaus: Sharida

tuolla lumihangessaAi onko siellä lunta? Loistavaa. Täällä Kuopiossa ei ole. Olisi mukavaa jos täälläki olis lunta. Lumi kaunistaa maiseman, virkistää mielen ja muutenki on silmälle ilo!!
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #19
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 06.11.2009 14:47

Lainaus: Iiriva

Olen kamalan kipeä! Kuumetta 38,5, lihaksia niveliä särkee ja en osaa kuin täristä. -__-' Huomenna sitten aamuvastaanotolle taas. Burana sentään auttaa vähän, mutta ensi yöstä tulee ihan varmasti kamala.


Onko sulla on sikainfluenssa? Kuullostaa ainakin sen oireilta. :S
Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
 • #20
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 06.11.2009 15:03
Helvetin kissan pirulainen taas kaatoi mun toisen näytön kun on pakko kiipeillä sen päällä, vaikka on jo niin läski ettei oikein mahdu olemaan siinä. Nyt on sit kivasti kolme kuollutta pikseliä keskellä näyttöä ja kivat naarmut pitkin näyttöä muutenkin ku oli pakko kynsillä repiä sitä ku lähti kaatumaan. On vaan kakkosnäyttö, mutta silti kyrsii ihan vitusti kun ei noi flättinäytöt vieläkään mitään halpoja ole. Prkl! Stn!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit