Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat 9 - kun valitus ei riitä

Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #21
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.11.2009 15:17
Kissat on välillä ihan perseestä >___________>

ARGH VÄSYTTÄÄ JUMALAUTA ARGH JUMALAUTA ARGH en jaksa.
Kirjoittanut: HtorakiM (Jäsen)
 • #22
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 06.11.2009 15:17
Mikään ei ole tällä hetkellä syvemmältä kuin tämä suomalainen "syystalvi" sää. Hämärää, märkää, kylmää ja etovaa. Tulisi edes kunnon talvi, mutta ei - tätä piisaa taas seuraavat pari kuukautta.
Kirjoittanut: rumanaama (Jäsen)
 • #23
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 06.11.2009 18:06
Ketuttaa koulussa vimppa näyttö ja aikaa tekemiseen ruhtinaallisesti 2 vkoa. En tuu saamaan tutkintopapruja tuolta koskaan ikinä, enkä vielä sittekään.
Pyysin anteeksi eräältä tyypiltä, ja tänään se sano mun pilaavan hänen viikonlopun. Ei ymmärrä muuta kun sen, että anteeksipyyntö ei näemmä kannata.
Maailma on kaikkinensa täysin perseestä ja totaalisen p.a.s.k.a. paikka.
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #24
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.11.2009 00:07
Ei ole taas moneen yöhön nukuttua kunnolla
(Eikä sen myötä oikein jaksa edes tehdä mitään...)
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #25
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 07.11.2009 00:40
neljä päivää kipeenä joista kaksi töissä kun ei uskalla olla pidempää poissa. no onneks on viikonloppu taasen. mutta mutta...masentaa ja ahdistaa kun mie haaveilen omasta kullasta ja kaveri on just eronnu poikaystävästään ja mulle tilittää et ei se seurustelu ole niin ihanaa ku alussa vaa ja vielä selittelee miten ihanaa on olla sinkku ekaa kertaa elämässään ja miä oon vastentahtosesti ihan yksin. ku koittaa omalle kyyniselle itselleen kovasti vakuutella että voi pitkään jatkuneessa suhteessakin olla kipinää niin eikun tuo yks sitten taas pilaa. minen jaska. tekis mieli hirttäytyä.
Kirjoittanut: Aural (Jäsen)
 • #26
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.11.2009 14:54
Herra Murphy olisi varmaan osanut ennakoida tämän paremmin kuin me, mutta mikä on todennäköisyys, että kun tekee näinkin tappotahdilla asiakastyöprojektia, ja koulussa on vain yksi tila, jossa sitä voi tehdä, niin juuri se tila on varattu ja täynnä viikonloppuna? Onneksi vain työparini oli paikalla selvittämässä tätä asiaa, sillä en olisi halunnut olla kuulemassa vastauksena puheisiin kriittisestä projektista jotain tyyliin "niinhän ne kaikki aina on..." Ja en jaksa edes ajatella, miten tilanne ratkaistaan, koska meidän on pakko olla juuri siellä, meidän projekti on aikuisten oikeasti kriittinen, koska emme käyttäisi siihen ihan huvin vuoksi viikonloppuja pitkien arkipäivien lisäksi, emmekä aikuisten oikeasti saa tiedostojamme auki missään muualla. Niin, ja teoriassa tilanne on sama ensi viikonloppuna. Ei sillä, ettemme teoriassa voisi mennä työskentelemään varauksen jälkeen illalla, mutta d'oh, se haukkaa jo aivan liian monta tehokasta työtuntia jo muutenkin äärimmäisen kireästä aikataulusta.
Aamullakin olisin oikeasti mieluummin lähtenyt valokuvaamaan kauniita lumisia puita, mutta ei, lähdin koululle aikomuksenani vähän animoida. Nyt olisi vielä valoisaa, mutta puut eivät ole enää kauniin lumisia.
Turhauttaa niin paljon, että tekisi mieli mennä tekemään tuonne pihalle lumiukko, joka olisi paljon hienompi kuin nuo, mitä taloyhtiön lapset ovat väkertäneet. Hitto.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 07.11.2009 20:14
Tulen näkemään ennen joululomia, eli seuraavan kuuden viikon aikana, miehekettäni vain kahtena vkonloppuna! Perkele! Intti on ihuna Tulee sitten näemmä kunnon loppurutistus niin henkisesti ja fyysisestikin ennen loppua... Kuudesta viikosta kun olen 4,5 viikkoa maastossa, ja viimeiset 3 viikkoa olen enemmän lomilla kuin kassulla... Niin, nythän on takana 300 aamua ja TJ 62... ._. Ääääääääää! </3
Kirjoittanut: Lycantrophia (Jäsen)
 • #28
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.11.2009 22:50
Näin lauantai-illan ratoksi kävin läpi tilinauhojani puolen vuoden ajalta,niillä kun on ollut tapana olla todella kummallisia.Eivätpä taaskaan pidä paikkaansa missään suhteessa.Tunteja on liikaa (mikä on varsin poikkeuksellista) tai liian vähän.WTF?Ei tästä ota mitään selvää.Pitäisi mennä selvittämään asia,mutta ensimmäistä kertaa pelottaa,että voisin joutua maksamaan jotain takaisin.Toisaalta nämä erottelut sun muut ovat niin mystisiä,että asia voisi helposti olla toisinkin päin.Voi elämä.En minä ymmärrä näistä papereista yhtään mitään!Ärsyttää
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 08.11.2009 01:05

Lainaus: Aural

Ja en jaksa edes ajatella, miten tilanne ratkaistaan, koska meidän on pakko olla juuri siellä, meidän projekti on aikuisten oikeasti kriittinen, koska emme käyttäisi siihen ihan huvin vuoksi viikonloppuja pitkien arkipäivien lisäksi, emmekä aikuisten oikeasti saa tiedostojamme auki missään muualla.

Laita suuhusi ketsuppia ja vaikkapa kahvia, jonka jälkeen voit rykäistä sen kuvottavan mönjän seinille siellä varatussa tilassa niin, että kaikki varmasti huomaavat. Sen jälkeen voit sopertaa jotain siitä influenssasta/ebolasta ja pisaratartunnasta.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.11.2009 13:34
Tahtoo talvikengät, enkä löydä sopivia sitten mistään! Pitäis olla lämpimät, käytännölliset (työhön kun ollaan lasten kanssa pihalla), pitäis mahtuu villasukat ja niiden pitäis olla lisäksi kauniit! Sillä ulkonäöstähän ei saa sitten tinkiä tuumaakaan. Ja siis sellaisia kenkiä ei mitä ilmeisimmin vain ole olemassakaan, ei missään maailman kolkassa

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit