Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat, vinkunat ja muuta valitusta!

Kirjoittanut: Positiivinenpakana (Jäsen)
 • #861
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.05.2011 01:43
Sympatiaa edelliselle ja samoilla urilla minunkin kitinät, Tornio-Haaparanta ja kiekkohulluus on huono yhdistelmä, onneksi en ihan rajalla asu, mutta saa nähdä huomenna minkalaista jälkeä on saatu kaksoiskaupungissa aikaiseksi. Naapurit huusivat suoraa huutoa, nainen kirkui, lattiaa tömisteltiin ja metelöitiin monta tuntia, en jaksa ymmärtää.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.05.2011 17:16

Lainaus: kuopassa

Tööt, tööt, tööt.

Odotas, kaivan vuvuzuelan esiin illaksi.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.05.2011 21:51

Lainaus: kuopassa

Tööt, tööt, tööt.

Huudan sitä tööttiäkin kovempaa ja juoksen katuja kovempaa kuin koirat!
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #864
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 16.05.2011 22:29
Itse en välitä jääkiekosta kovinkaan paljoa, mutta innostuin eilen katsomaan finaalista viimeisen erän ja olen aika ylpeä Suomen joukkueesta eli olen ilmeisesti "saatanan juntti", vaikka mielestäni Ruotsin lippujen polttaminen on ihan saatanan daijua.

Herran jumala mikä meteli kaupungillakin oli! Hieno fiilis tuli kuunnellessa. Antaa ihmisten iloita.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.05.2011 23:52

Lainaus: DeadlyNightshade

vaikka mielestäni Ruotsin lippujen polttaminen on ihan saatanan daijua.

Poliisin kommentti asiaan oli lehden mukaan "vuoroin vieraissa".
Nuijia löytyy molemmin puolin.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.05.2011 09:41
Tunkekaa ne kiekkonne nyt jo....

Nyt on pakko ulista siitä että oikea puoleni on jotenkin hajalla. Asia ilmenee tällä kertaa kipeänä hartiana joka säteilee yläselästä aina päälakeen ja leukaluuhun asti. Kropan vasemmalla puolella on harvemmin ongelmia, mutta oikealta puolelta murtuu raajat, hajoaa silmät ja kipeytyy ja tulehtuu kaikki mahdollinen. Oikean käden polkuni taitaa olla kasvamassa umpeen
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #867
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 17.05.2011 10:04
Nejättä päivää jo jatkuu heitehuimaus ja sellainen kummallinen olotila.. Koordinaatiokaan ei pelaa kunnolla.. Ja olen taas niin jumissa, että ottaa päähän. Kirjaimellisesti..
Niiin ja hyyyiiiii, hammaslääkärikin lähestyy jo kovaa kyytiä.
Kirjoittanut: Cassandra (Jäsen)
 • #868
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 17.05.2011 14:59
Stressiä,stressiä!!!! Kävin tänään tutustumassa johonkin kuntoutuspalvelutsydeemiin. Ehdottivat, että menen kahdesti vkossa kuudeksi tunniksi kerrallaan laskemaan nauloja tai pakkaamaan kettinkejä. Ja tietenkään siitä ei saisi rahaa. Eikä matkakuluja korvattaisi. Eikä tietenkään bussit kulkisi sinnepäin ollenkaan. Ja juu, matkaa olisi se 10 km. Aijoo, työskentelisin about 25 ex-narkkarin, juopon ja eläkeläisen kanssa. Yay! Tietysti hämmästyivät kun en vaikuttanut kovin innostuneelta.

Lissäää kitinää. Lääkäri kirjoitti b-lausunnon viime viikon tiistaina, mutta ei ole jaksanut postittaa sitä. Viittä vaille eläkkeelle jäänyt sossutätini sitten sieppasi paperin ja toivottavasti postittaa sen pian. Ehkä jopa tämän vuoden puolella. >.< Ei siinä muuten mitään, mutta kun se lausunto ois pitäny saada tässä pari kuukautta sitten jo matkalle kelaan. Niin ei sitte ois taas tullu taukoa tukiin.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #869
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 17.05.2011 15:23
Angiina kimpussa taas kerran. Nykyisin tunnun saavan sen joka kerta, ku olen kipeänä.
Valmistumisesta iloa vie pois työttömyyskortistoon jouminen ja se fakta, ettei minulla ole hajuakaan että kuinka maksan vuokrani ensi kuun alussa.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.05.2011 15:29
On se masennus kiva kaveri. Mitään ei jaksa. Yhden kirjekuoren avaaminen pariviikkoa sitten oli liian iso urakka. Näin tuli sitten jätettyä menemättä extraäärimmäisen tärkeään tapaamiseen tänään ja perään soiteltiin. Joo - antaa sitten niin **selfcensored** hyvän kuvan päättäjille meikästä. Syvä huokaus.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit