Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat, vikinät ja muut valitukset!

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 23.04.2012 16:10
Maanantai... Firman parkkipaikalla meinasin vetäistä kolarin, 10 min myöhemmin volvo meinasi tulla liikenneympyrässä kylkeen ja nupiksi emännällä näyttää raskaustesti plussaa.

Joillain se on vuosien työ, mutta mie lähen kohta laittamaan piuhat poikki. Ei ole perkule totta ettei tarvi kun kerran nakkia näyttää niin noin käy. Osumaprosentti olis 40 jos lasketaan kaikki yritykset tuon edellisenkin ipanan suhteen.
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #652
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 26.04.2012 20:01
Tänään revittiin sitten loputkin viisaudet päästä, eikun suusta.

Ai s*****a tätä naamasärkyä.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #653
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.04.2012 22:31
Enpä tiiä, onko kitinän, vaiko virneen, eli välillä hyviäkin uutisia aihe.
Mutta paremiin ehkä menee sitten tänne kitinä osastolle.
Paljon paskaa on sattunut tai itseasiassa kuulunut, muitten kautta. Kiitos selkään puukottajalle. Ja kun alkoi parin päivän sisään tässä puhumaan (kyseleen) muutamalle ihmiselle ja tänään vielä yhden kanssa niin sai mielenkiintoisia asioita tietoon.
Ei kivaa. Ei kivaa ollenkaan, mutta sanottakoon näin, että muutama asia sai selvennyksen. Ja kannattaa ehkä miettiä kahdesti kenen selkää alkaa puukottamaan.
Alkaa olemaan kohta siinä pisteessä, että .. olis kannattanut harkita vielä kuudennenkin kerran mihin ryhtyy. "sääli", että muutama "sivullinenkin" tulee saamaan osansa, kunhan vauhtiin pääsen.
Kirjoittanut: Jade (Jäsen)
 • #654
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 29.04.2012 12:57
Pienimmän veljeni huoneessa on ollut monta vuotta kaikkea turhaa(kun on tullut vieraita kylään turhia tavaroita viety sinne), ja eilen veljeni ja äitini aloittivat urakan. Siivosivat koko huoneen. Ja kaikki turhat tavarat kerättiin minun huoneeni eteen.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.04.2012 18:29
On ollu ihan liian vauhdikas viikonloppu. Niskaan sattuu niin perkeleesti, samoten polveen jonka onnistuin repimään auki ryömiessäni pois veneestä. Ennenkaikkea mun päässä on nyt niin sekasta ajatusmaailman osalta että hohhoh. -.- Ja vieläkö ois vappu ees? Mä varmaan hukun johki tammerkoskee.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #656
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 29.04.2012 18:46
Ei mitään niin vakavaa kitinää, mutta aivan järkyttävä koirakuume on yhä päällä.
Olin tammikuussa vapaaehtoistyössä eräällä koiratarhalla Espanjassa ja koirakuumeeni on vaan kasvanut sen jälkeen, varsinkin kun tuolla ko. tarhalla on pari koiraa, jotka voisin ottaa itselleni milloin vain.

Hitto kun ei vaan ole varaa matkustaa tuonne takaisin juuri nyt ja varsinainen koiranhankintakin menee vissiin syksyyn..
Kirjoittanut: Nocturne (Aktiivi)
 • #657
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 02.05.2012 09:51
Kompastuin omiin jalkoihini ja nyt on polvi verillä... ja tämä selvinpäin. Sattuu.
Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
 • #658
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Sad Angel
 • Lähetetty: 03.05.2012 17:09
Liikuntatunnit (tunnetaan myös nimellä hitlerin iltapäivä), aiheuttivat tapansa mukaan minulle sekä psyykkisiä että fyysisiä ongelmia.
kohta 1:
sain jalkapallosta päähäni ja toinen puoli kallostani oli hetken aikaa puutunut ja tunnoton. Epäilen, että humahdin kerralla oikeakätiseksi. Vasen aivolohkoni tuskin on enää ihan kuosissaan sellaisen tällin jälkeen.
kohta 2:
astuin pallon päälle ja menetin tasapainoni. Kaaduin hiekkalle ja kamppasin mukaani muutaman toisenkin onnettoman. Alkoi soida päässä P!NK:in "Trouble".
kohta 3:
Nimeltämainitsematon vihanhallintaterapiaa kaipaava sekopää potkaisi aivan täysillä tehoilla nilkkaani selityksenään "Yritin osua palloon" Itse kivun vielä kestin, mutta henkilön korvia raastava paskainen nauru oli saada lämpökattilani kuohahtamaan.
kohta 4:
pelin loppuminuuteilla, kun luulin jo olevani turvassa, se viheliäinen pallo singahti jostain enkä ollut tarpeeksi nopea reflekseiltäni. Pallo iski selkääni niin odottamatta, että humahdin maahan ja sain molemmat polveni ruvelle.

Lisäksi puheterapeutin ja apuopettajan aiemmin tekemä hiillostus ja tivaaminen (joka tuntui kolmannen asteen kuulustelulta) sai vanhat kunnon paniikkioireet ailahtelemaan sydämesäni. hetken aikaa tunsin olevani täysin selkä seinää vasten ja hyväntahtoisetkin puheet muuntuivat korvissani ivaksi. Kaiken kukkuraksi tarkasti rakentamani muuri rakoili ja paniikki sai kyyneleet tunkemaan silmiini. En ole mikään kyynelehtijä, ja vihaan ihmisten katsoessa itkemistä. Kipuani en itke koskaan. Vielä kun henkisen puolen saisi kasattua samalla tavalla. Jos itken, itken yksin ja rauhassa. Niin en tee muidenkaan olosta kiusaantunutta.
Kas tässä päivän valitukset.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #659
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 03.05.2012 17:33
Kakkosasteen palovammasta tulee sitten ikuiset arvet käteen, kun ei ole leikkaukseen varaa. Kivakiva.
Kipuileekin mokoma palokohta niin saatanasti.

Myös tv:ni sanoi sopimuksensa lopullisesti irti tällä viikolla. Kiva homma oikeasti lähteä ottamaan lainaa uutta mokomaa varten.

Nyt vaan ei tule mistään mitään.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 04.05.2012 08:05

Lainaus: Azrael

Myös tv:ni sanoi sopimuksensa lopullisesti irti tällä viikolla. Kiva homma oikeasti lähteä ottamaan lainaa uutta mokomaa varten.

Oi! Puhut nyt sentään televisiosta. Ei sen takia kannata tehdä velkaa. Avaa vaikka kirja tai verhot.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit