Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mistä saa silinterejä.

  Kirjoittanut: Silinterihullu (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 14.04.2012 20:53
  Moi. Etsin jotain korkeitra silinterejä nais ihmiselle. Olisko jotain netti kaupan osotetta tai ihan katu osotetta? Oon kauan jo ettiny mut vaan cybershopist löytyi mutta ajattelin jotain hienompaa.
  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 15.04.2012 03:50
  Vaikkapa:
  http://viewitem.eim.ebay.fi/HAND-MADE-BLACK-FELT-T OP-HAT-100-WOOL/120871911741/item

  Siis en tiedä tosta mitään, eli vaan vinkkasin - en suositellut siten että olisin kyseistä hattua nähnyt tai tilannut mitään ko. myyjältä siis! Ebaysta tilatessasi ja maksaessasi tarttet PayPal -tilin, jonka 'läpi' voit käyttää luottokorttia, joissain tapauksissa myös debittejä ja electroneja. Mulla käy Nordean Electron siinä. Tai (+ja) jos ei ole käyväää korttia niin voit siirtää tavalliselta pankkitilitä rahaa PayPal -tilillesi -ja takaisin ilman kuluja. Siinä tapausessa varaudu muutaman päivän viiveeseen.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 15.04.2012 11:11
  Silinteri on miehen päävaate. Niitä myy ainakin Hattu.fi, jossa sellaisen hinta on 154 euroa.
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 15.04.2012 11:54
  Silintereistä on keskusteltu aiemmin esim. täällä, eli toisin sanoen vältetäänpäs taas uusien turhien aiheiden tekoa...

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit