Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Live roolipelit

  Kirjoittanut: DarkAngel (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 06.12.2012 13:33
  Okei siis oon ite kiinnostunut tästä Live roolipelaamisesta, eli larppauksesta. Jotkut kaverini ovat sanoneet, että se on nörttiä. En ole vielä kokeillut. Ajattelin mennä johonkin peliin ensi kesänä. Onko se teidän mielestä nörttiä?
  Kirjoittanut: byron (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 06.12.2012 19:15
  http://www.gootti.net/keskustelu/4_125_0.html

  Tuolla on keskustelua liveroolipelaamisestakin.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit