Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

HALLOWEEN 2010 !!!!!

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 19.10.2010 12:55
Eli nyt olisi tämän lokakuun lopussa tai miksei marraskuun alussa taas aika kaivaa foorumin perinteet esiin, eli HALLOWEEN-NAAMIAISET. [hl]Kyseessä on jo viidennet kemut, ja ideana tässä perinteessä on ollut se, että joka vuosi halloweenbileet järjestää joku sellainen foorumilainen joka niitä ei aiemmin ole järjestänyt.[/hl]
Alhaalla aiempien halloweenbileiden järjestäjät:
2006 Minä järkkäsin kemut meillä, siinä Pukinmäen isossa asunnossa jonne porukkaa mahtui paljonkin.
2007 Tristessa piti halloween-naamiaiset kotonaan, kiva oli tunnelma ja porukkaa sopivasti!
2008 Heetterin vuoro koitti, hän järkkäsi kotonaan halloween-etkot josta sitten jatkettiin Synapsiin!
2009 Kalmankoura (oliko osallisena myös emanon?) järjesti naamiaiset täällä stadin päässä ja osa foorumilaisista juhli Tampereella Schatten-klubilla.
Eli nyt 2010 olisi jälleen jonkun eri foorumilaisen vuoro ottaa tämä gootti.netin tärkeä perinne hoitaakseen, eli ilmoitelkaa tähän ketjuun te henkilöt, joilla on suht iso asunto tai jos tiedätte esim jonkun paikan jonka porukalla voisimme vuokrata.
Halloween vieraat tuovat yleensä omat juomansa ja paljon muutakin naposteltavaa, eli tämä biletyspaikka ja se, kuka tänä vuonna järjestäisi ovat nyt ne ongelmat.
[hl]Muuta huomioitavaa[/hl]: Kaikilta vierailta toivotaan jonkinmoista naamiaisasua jotta juhlien päätteeksi saamme taas aikaan miss- ja mister halloween-kisailun! Ei ole kyse siitä, että pitäisi ihan täysin naamioitua tuntemattomaksi tms "suurta", ihan pienillä asusteilla (pirunsarvia, noidanhattuja ym härpäkettä joka sopii halloweeniin myydään parastaikaa jokaisessa pilailupuodissa, Tiimareissa ja lähes kaikkialta löytyy jotain)

Eli tänne nyt ilmoittamaan mahdolliset järjestäjät!!!!!
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.10.2010 13:40
Mä järjestelen Tampereella Halloweenbileet ja tarkoitus on jatkaa Nitrobaben järkkäilemiin bileisiin. Kaikki kuutit ketkä sinne on tulossa niin voisin niistä napsia kuvia tuohon miss- ja mister halloween-kisailuun.
esite
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 19.10.2010 19:40
Tästä olisi varmaan hyvä muistutella porukkaa jo kuun alussa, tai vaikka aikaisemminkin. Tilojen vuokraaminen ei varmaan hoidu ihan käden käänteessä...
Kirjoittanut: Kalmankoura (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 20.10.2010 10:47

Lainaus: MustaHukka

Tästä olisi varmaan hyvä muistutella porukkaa jo kuun alussa, tai vaikka aikaisemminkin. Tilojen vuokraaminen ei varmaan hoidu ihan käden käänteessä...


Aivan. Näitä uutisia on odotettuki, ja raavittu pää puhki sen suhtee että mitä hittoa tekis tänä halloweenina. Kiitos Layil ilmoittamisesta.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.10.2010 15:16
Mulla olisi sellainen alustavanluonteinen suunnitelma, että kun ehkä aion pitää hääjuhlani jossain ei-kotona, niin samaan iltaan mahtuisi varmaan myös goottinet-kekkerit. Ajankohta ei ihan kyllä ehdi osua halloweeniksi tosin, ja nämä pileet edellyttävät myös sitä, että peekoo-seutulaisten pitää raahautua Järvenpään periferiaan.

Mahdollista kiinnostusta?
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 20.10.2010 15:21

Lainaus: Piiskansiima

Ajankohta ei ihan kyllä ehdi osua halloweeniksi tosin, ja nämä pileet edellyttävät myös sitä, että peekoo-seutulaisten pitää raahautua Järvenpään periferiaan.

Mahdollista kiinnostusta?

Järvenpää olis mulle ihan mahti, mutta en sitten tiedä "osaanko" enää tulla goottinetin juttuihin.. Noh, voi olla, että tuun ainakin pyörähtää, jos tällainen järjestyy =)
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 20.10.2010 17:05

Lainaus: Piiskansiima

Mahdollista kiinnostusta?

Kyllä! Meillä on autokin taas käytössä niin päästään huristelemaan kylään Ajoissa vain sitten ilmoa kehiin
Kirjoittanut: Kalmankoura (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 20.10.2010 18:39
Voeshan tuammone kiinnostaa, mut eikös nua kaukaisemmatki tulijat jouru raahhautuu jäkiksee eikä vaa peekoolaiset.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.10.2010 19:47

Lainaus: Kalmankoura

Voeshan tuammone kiinnostaa, mut eikös nua kaukaisemmatki tulijat jouru raahhautuu jäkiksee eikä vaa peekoolaiset.


Jep, mutta yleensä vain Tsadilaisilla on ongelmia lähteä kauas mualle hortoilemaan.
Kirjoittanut: Niflheim (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.10.2010 23:35
Hmm, olis kaksio jossa on hevi-immiset juopotelleet useaankin otteeseen, ja vieläpä Pukinmäessä. Voisin olla kiinnostunut jopa järkkäämään jotain, but how?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit