Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Club Infektio vs. Dead Souls Gathering 20.1.2017

  Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti+
  • • Muokkasi: emanon
  • Lähetetty: 18.12.2016 21:25
  flaikku
  Club INFEKTIO palaa taistelukentille heti alkuvuodesta 2017 yhteistyössä Dead Souls Gathering -klubin kanssa perjantaina 20. tammikuuta. Haluamme tuoda esille laajemmin synkän musiikin eri genrejä, joten valtaamme tällä kertaa Bar Bäkkärin yläkerran kokonaisuudessaan. Luomme bäkkärin tiloihin kaksi erillistä tanssilattiaa. Club INFEKTIO tarjoilee elektronista musiikkia ja Dead Souls Gathering vastaa rokimmasta soundista. Tuttuun tapaan paikalle tulee huikea valaistus tunnelmallisine savuineen. Visuaalisesta ilmeestä vastaa jälleen Voeman Decotiimi.

  Livenä esiintyy uuden albumin julkaissut oldschool electro-industrial yhtye Protectorate sekä helsinkiläinen electronisen musiikin kaksikko I O / / I O. DJ-musiikista vastaavat INFEKTION ja DSG:n DJ:t. Club INFEKTION kuudennen vuoden lähestyessä haluamme kiittää kävijöitämme ja tarjota kahden klubin edestä tanssittavaa edulliseen kahdeksan euron hintaan. Hinta sisältää eteispalvelumaksun eli narikan. Party like it's 2085!

  Bar Bäkkäri. Pohjoinen Rautatiekatu 21, 00100 Helsinki

  Live:
  Protectorate
  I O / / I O

  Club INFEKTIO DJ’s
  emanon
  VoyVod
  Hexexen
  NoiZu
  Sadenia

  Dead Souls Gathering DJ’s
  Shades
  Wormwoods
  Helquin
  Miss Sissy

  Liput 8€ Sis. Narikka

  22.00-04.00
  https://www.facebook.com/events/805050652968449/
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit