Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Bändien nimet

Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
  • Lähetetty: 29.08.2010 22:01

Lainaus: HepZusi

Ytimekäs ja mun mielestä hieno nimi kapitalismia vastaan taistelevalle ryhmälle. En nyt itsekään täysin kallistu ryhmän ajamaan maolaisuuteen(vaan enempi syndikalismiin eikä tää ny liity ees tähän), mut joku noissa tyypeissä on ollu kiinnostavaa.
Sitäpaitsi poliittinen nimi bändille on siististi cool!

Juu, kommentti oli vitsillä kirjoitettu. Ei Loistava Polku mikään huono nimi oikeasti ole.
Kirjoittanut: Bernadotte (Jäsen)
  • Lähetetty: 25.01.2011 11:25
Kuulin kerran kavereni kertovan, että hänen lempibändinsä on "We butter the bread with butter"... Se oli aika hauska
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 25.01.2011 15:24

Lainaus: Ratpick

Ei Loistava Polku mikään huono nimi oikeasti ole.

Loosessa TV Smithin keikal yks äijjä suuttu niin helvetisti tosta nimestä että uhkas tulla vetää kuonoon jos kehdataan esiintyä tolla nimellä.
Vois laittaa tyypin nimen listaan Wäiskiin!
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
  • Lähetetty: 29.01.2011 15:44

Lainaus: HepZusi

Loosessa TV Smithin keikal yks äijjä suuttu niin helvetisti tosta nimestä että uhkas tulla vetää kuonoon jos kehdataan esiintyä tolla nimellä.

Hienoa nähdä, että Lapuan liikkeen henki elää vielä Suomessa.

Aiheesta: uusin inhokkini bändien nimien suhteen ovat kaikenlaiset yhtyeet joiden nimi menee muotoon "Joy X". Joy Disaster ja Joy Serene tulevat ensimmäisinä mieleen. Kaverit, se oli nokkelaa silloin kun Joy Division teki sen, koska niiden nimeen sisältyi myös viittaus toiseen maailmansotaan. Älkää yrittäkö niin paljon.

Joy Orbison saa anteeksi, koska se on miehen oikea nimi.

MUOKS: Uusi inhokki löytyi juuri tämän sivuston etusivustolta: Gothminister. Siis mitä ****** kaverit?
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 09.03.2011 15:24

Lainaus: Ratpick

MUOKS: Uusi inhokki löytyi juuri tämän sivuston etusivustolta: Gothminister. Siis mitä ****** kaverit?

Kateltiin just treeniksellä ollutta keikkajulistetta. Kaverin bändi oli ollu saksassa keikalla ja illan yks esiintyjä oli nimeltään Gothika vaikka japanilaisia osittain olivatkin ni eihän sana goth bändin nimessä mee oikeesti läpi missään muodossa ees ironisena vitsinä saatana
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 09.03.2011 16:54

Lainaus: HepZusi

illan yks esiintyjä oli nimeltään Gothika


Ehkä pändi oli sponsored by Demonia?

Enpä ole tainnut vastata tähän aloittamaani ketjuun vielä mitään. No, nyt laitetaan... Pidän melko pitkistä, kielen päällä runollisesti soljuvista bändien nimistä kuten vaikkapa And You Will Know Us by the Trail of Dead tai Avenged Sevenfold. Esimerkkejä löytyy muitakin, mutten muista niitä juuri nyt kaikkia. Yleensä bändien yhdistävä tekijä on myös, etten pidä niiden esittämästä musiikista ollenkaan. Poikkeuksia toki löytyy, kuten vaikkapa Eternal Tears of Sorrow. Toinen nimityyppi mistä pidän ovat sellaiset nimet jotka istuvat bändin musiikkiin jotenkin superhyvin: Finntroll soittaa peikkoa ja Mokoma tylytystä suomeksi.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit