Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Gootit Median Hampaissa!

Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #481
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 31.03.2012 13:55
^En tiedä mitä sanoa... Kuka noita ideoita repii ja mistä? Ja nuo stailaukset... :'D
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.03.2012 14:38
Minusta tuo pätkä oli aika hauska, vedettiin vähän nenästä tuota muidua joka ei miiillllääään olisi voinut seurustella kuin tr00 k00tin kanssa. Stailaukset olivat aika hirveitä, mulla kävi itse asiassa mielessä että ovatko nuo ihan tosissaan. Näköjään eivät. Se latinotyyppi oli suloinen.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.04.2012 19:40

Lainaus: Muffin

Tämän päivän Metro-lehdessä oli sivun juttu goottiklubeista.

Oli joo! Oli hyvä juttu vaikka siinä lähinnä keskityttiinkin Syn/\psiin eikä niinkään goottiskeneen yleensä ja muiden klubien tiedoissa oli asiavirheitä (esim. Anvilia ei järjestetä joka kuun vika keskiviikkoa vaan torstai ja Deadly Beatia ei järjestetä noin joka toinen kuukausi). Tämän lisäksi Infektio loisti listasta poissaolollaan, mikä vähän hämmensi.

Mutta kyllä piristi omaa päivää, kun näki maininnan omastakin klubista siinä jutussa.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.04.2012 15:19

Lainaus: Deadboy

http://www.iltalehti.fi/catwalk/2012021615213176_c a.shtml
En nyt jaksa kommentoida. Herättänee jotain keskustelua kuitenkin.

En saisi vissiin availla näitä linkkejä sillä tuun aina niin vihaiseksi!! >: (((((
Mua niin ärsyttää että "tavisten" mielestä tyylimuutos gootista pissikseksi on AIKUISTUMISTA!!! Perhana se mitää aikuistumista oo. Kyllä voi olla 60 v ja silti olla gootti, eikä se tarkoita yhtään sitä että olisi "jäänyt lapsen tasolle"..... jumankauta...

EDIT: Ja tarkoitan lähinnä nyt tuota iltalehden kirjoitustyyliä jossa on tekstiä siihen tyyliin että gootit on lapsellisia ja massasta erottumattomat ovat normaaleja ja aikuisia! Oma mielipiteeni on, että ei se 8 vuotiaskaan mikään aikuinen ole vaikka kuinka olis pissis.
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #485
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.04.2012 08:23
Jee, stailataan lisää ihmisiä gooteiksi.

Kuinka kauan ne vielä jaksaa?
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.04.2012 14:30

Lainaus: Anyxia

Ja tarkoitan lähinnä nyt tuota iltalehden kirjoitustyyliä jossa on tekstiä siihen tyyliin että gootit on lapsellisia ja massasta erottumattomat ovat normaaleja ja aikuisia! Oma mielipiteeni on, että ei se 8 vuotiaskaan mikään aikuinen ole vaikka kuinka olis pissis.

Ja toisaalta samaan aikaan käydään tätä samaa keskustelua ja mäkätystä nuorista jotka näyttävät "friikeiltä" (video on ehkä hieman huono esimerkki mutta mielestäni aika huvittava toisaalta ja pointti tulee ainakin selväksi). Eli jos nuorena näytät erilaiselta, olet liian nuori ymmärtämään. Jos tiettyyn ikään päästyäsi edelleen pukeudut valtavirrasta poikkeavalla tavalla, olet outo ja lapsellinen. Siinä välissä sitten voi näyttää ilmeisesti erilaiselta mutta sitäkin paheksutaan toki silti.
Iltalehti on ainakin nykyiseltään samaa tasoa kuin muut roskalehdet mutta silti pisti aamulla silmään otsikko "Teinityttöjen karmea uusi villitys", kuvassa animetyylinen tyttö? Mitään karmeaa ei siinä omaan silmään näkynyt. Jutussa vedottiin mahdollisiin syömishäiriöihin ja ulkonäköpaineisiin? Jos kyse olisikin siitä, olisi huoli toki jossain määrin aiheellinen. Mutta samaan aikaan mainostetaan samalla sivulla rohkeita kuvia jostain mallista jolla unelmakroppa, kuulostaa kovin ristiriitaiselta..

Lainaus: Chuuko

Kuinka kauan ne vielä jaksaa?

Hyvä kysymys. Jokseenkin alkaa kieltämättä tympimään vähitellen nuo stailaukset... "Palkkasimme parhaat tyyliammattilaiset ja annoimme heille tehtävän"? Jos on kerran noin niin miksi ihmeessä nuo stailaukset näyttää lähes poikkeuksetta samalta ainakin kun on tietystä tyylistä kyse: mustat silmät, mustat vaatteet, pari muovista pääkallokorua ja se on siinä - olet gootti!
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #487
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 06.04.2012 15:05

Lainaus: Axl Smith

Mä en tajua, miten te naiset kestätte silmämeikkiä. Ihan kuin olis roskia silmissä koko ajan.

No köh, oli varmaan tosi ammattilaiset kyseessä jos ne on tökkiny noin pahasti Akselia silmiin. Kun meikkiähän kuuluu olla silmässä, ei silmänympäryksessä. Ja jos joku ei nyt tajunnut niin lisätään vielä:
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.04.2012 15:24
^ Niin ja yleensäkin ehkä herran silmille ei tuo mekkilaatu sopinut. kyllä munkin silmiin sattuu jos on joitain tiettyjä merkkejä, ei kaikki sovi kaikille.
Lisäks mua ärsyttää et miks kaikkien ''gooteiksi muokattavien '' miesten silmiin pitää laittaa just noi viivat tuohon silmien alle, eikö ne muita tyylejä jumankekka osaa noin meikin osalta?
Kovin harvalla goottimiehellä ainakin minun mielestäni tuollaisia viivameikkejä näkee..
Kirjoittanut: ShaDow87 (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.04.2012 12:44
tässä tuo aikasemmin mainuttu iltalehden juttu. Huomatkaa sana KARMIVA. http://www.iltalehti.fi/kauneus/2012040415417775_k a.shtml

Minusta molemmat tyttöset on aika kaukana karmeasta, kyllä mie mielelläni tuota näyttäisin.
Aivan valtavan kaunis tyttö mutta kaikki "normaalista" poikeavahan on karmivaakamalaahirveää...x/
youtubesta löyty vielä pätkä tuosta toisesta lolita-tyttösestä. Juotaja on aidosti järkyttynyt siitä, miten joku voi antaa lapsensa näyttää tuolta. Mutta poitsit tytön äidille, joka oikeasti tukee tytärtään

http://www.youtube.com/watch?v=M46sQ_oboZc
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #490
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 10.04.2012 18:09
Itselläni ei ole mitään tarvetta näyttää nukelta, enkä erityisemmin pidä ko. tyylistä ja voin ehkä ymmärtää että hommassa on muutamia huolestuttavia piirteitä. Mutta tuossa mennään nyt taas takapuoli edellä puuhun.

Jos se että joku haluaa näyttää nukelta automaattisesti tarkoittaa lapsen seksualisoimista ja liikalaihuutta, niin voiskohan mahdollisesti olla, että olisi syytä miettiä millaisia leluja nykyisin tehdään? Kyllä minäkin olen sitä mieltä että Barbiet ja Bratzit eivät edusta kauhean tervettä esikuvaa omalle keholle, mutta sen sijaan että syytetään tästä noita teinityttöjä ja niiden YouTube-videoita niin voisi ehkä kaivella sitä syytä jostain ihan muualta.

Kauhean monella teinillä ei nykyisin ole tervettä ruumiinkuvaa. Se miten teini pukeutuu ei vaikuta asiaan. Pissikset, gootit, lolitat tai edes kaikkein hooceimmät anarkistipunkkariteinit eivät ketkään ole immuuneja ulkonäköpaineille. Syyt siihen eivät minun mielestäni ole itse niissä teineissä, missään tietyssä pukeutumistyylissä tai YouTube-videoissa. Tässä etsitään nyt taas syntipukkia yhteiskunnalliselle ongelmalle. Poikkeavasti pukeutuvat teinit ja metallimusiikki on aina ollut erityisesti rapakon takana ihan paras syntipukki oikeastaan vähän kaikelle. Eiköhän tämä maailmanlaajuinen talouskriisikin nyt jotenkin ole mustien vaatteiden ja meikin vika.

Loppukaneettina sanottakoon, että niin paljon kuin kannatankin asiallista nettikeskustelua niin ai että tekisi mieli leipoa maihari tuon Talk Shown naisjuontajan naamaan. Uskomaton akka. Toivottavasti se on vain käsikirjoitettu noin rasittavaksi.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit