Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Gootit Median Hampaissa!

Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.05.2012 14:33
Joko sinä olet hommannut goottilaisen "vuohenpää"-tatuoinnin? Pus pus ja puukottelemisiin!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 08.05.2012 14:44
Niin sitä pitää. Uutisointi tuonkin asian suhteen on tuttua Suomi-laatua. Toimittaja pääsee tekemään Rorschachin (tai oikeastaan Auerin) testin ja heti löytyy vuohenpäitä ja ties mitä.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.05.2012 14:49

Lainaus: kuopassa

Toimittaja pääsee tekemään Rorschachin (tai oikeastaan Auerin) testin ja heti löytyy vuohenpäitä ja ties mitä.

Enemmän meikäläinen on huolissaan siitä, että kaikkien lainaussääntöjen mukaan tulkinnan on tehnyt poliisin kuulema saatananpalvonnan asiantuntija. Melkoinen LaVey ollut kyseessä.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #504
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.05.2012 17:22
Juuri näin tuon linkin ja piti tulla tänne hakemaan vertaistukea, mutta Nordis olikin ehtinyt ensin. Pitäisi varmaan itkeä sille minkä tasoista journalismia Suomessa on ja millaiset ihmiset nimittävät itseään asiantuntijoiksi, mutta kun en millään pysty lopettamaan nauramista.
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #505
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 08.05.2012 19:41

Lainaus: Nordis

poliisin kuulema saatananpalvonnan asiantuntija


"Poliisin kuulema asiantuntija on eläkkeellä oleva opettaja, joka kohtasi vapaaehtoistyössään 80-luvulla saatananpalvontaa ja perehtyi aiheeseen sen jälkeen."

Että tällainen asiantuntija. Outoja goottisymbaaleita.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.05.2012 22:16

Lainaus: Abigor

"Poliisin kuulema asiantuntija on eläkkeellä oleva opettaja, joka kohtasi vapaaehtoistyössään 80-luvulla saatananpalvontaa ja perehtyi aiheeseen sen jälkeen."

Että tällainen asiantuntija. Outoja goottisymbaaleita.


Murha.infon foorumilla tiedettiin että kyseessä olisi Keijo "Keke" Ahorinta, joka on tuttu mies tuolta Riku Rinne - Päivi Niemi -akselilta 90-luvun lopulta. Asiantuntijana mm. surullisenkuuluisassa Saatanalliset sävelet -dokkarissa. Töttöröö.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #507
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.05.2012 22:30

Lainaus: Nordis

Murha.infon foorumilla tiedettiin että kyseessä olisi Keijo "Keke" Ahorinta, joka on tuttu mies tuolta Riku Rinne - Päivi Niemi -akselilta 90-luvun lopulta. Asiantuntijana mm. surullisenkuuluisassa Saatanalliset sävelet -dokkarissa. Töttöröö.

Höhö! Oivallinen sankariporukka! Ja Saatanalliset sävelethän on klassikkoteos. Löytyy muuten edelleen Ylen Elävästä arkistosta.

Olisivat nyt oikeasti soittaneet lähimpään yliopistoon ja kysyneet asiaa vaikka joltain ensimmäisen vuoden uskontotieteen opiskelijalta, sekin olisi vähän vakuuttavampaa. Perhana. Just tälläsen takia me humanistit ei saada töitä.
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #508
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: emanon
 • Lähetetty: 09.05.2012 01:35
Toi on jokseenkin typerästi kuvitettu tuo juttu, sillä ymmärsin, että tuo tribaalihässäkkä ei siis ollut ainoa kuva, jota tälle asiantuntija Ahorinnalle näytettiin, mutta niitä ei luultavasti tutkinnallisesta syystä ole julkaistu medialle. Kaipa tuo Ahorinta sinänsä on ihan hyvä asiantuntija tuohon, sikäli kun tuollaisiin juttuihin mitään asiantuntijoita voi olla. Se sen "Saatananpalvonnan monet kasvot" -kirja tuli luettua joskus lukioikäisena ja pidin sitä silloin ihan jännänä. Ainoa ongelma siinä, että tuollaisia ihmisiä pyydetään kommentoimaan tai todistamaan mitään on se, että mies itse käsittääkseni uskoo persoonalliseen pahaan, ja tällainen usko ja uskonto ei taas mun mielestä sovi oikeuskäsittelyihin. Tarkennuksena siis, että ihminen uskoo saatanan itse käskeneen tekijää.

Kuten Giffirt sanoi, niin tuohon olisi voinut kysyä jotain uskontotieteiden oppinutta. Yleensähän näissä tapauksissa kun joku rituaalimurha tapahtuu, haastatellaan aina ensimmäisenä Titus Hjelmiä, jota sentään itse pidän jokseenkin järkevänä. Ehkäpä sen kommentit saadaan sitten lukea huomisessa lehdessä tai sitten hän on todella ollut sen verran järkevä, että jättää tällaisessa tapauksessa kommentoinnin väliin
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.05.2012 09:34

Lainaus: emanon

Toi on jokseenkin typerästi kuvitettu tuo juttu, sillä ymmärsin, että tuo tribaalihässäkkä ei siis ollut ainoa kuva, jota tälle asiantuntija Ahorinnalle näytettiin, mutta niitä ei luultavasti tutkinnallisesta syystä ole julkaistu medialle.

Tuosta reilun 2000 sivun aineistosta on julkista ilmeisesti joku 400 sivua, olisi mielenkiintoista päästä selailemaan niitä Jotenkin en vaan osta ideaa, että tutkintavankeudessa murhasta epäiltynä istuva mutsi lähettelisi lapsilleen jotain itse piirrettyjä baphometeja. Siinä tilanteessa jokainen pelaa korttinsa varmasti aika varman päälle eikä halua herättää enää yhtään enempää mielenkiintoa.

Edit: Auerin vanha kakkuresepti näyttäytyy tässä yhteydessä kyllä ihan uudessa valossa.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #510
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.05.2012 10:09

Lainaus: emanon

Kaipa tuo Ahorinta sinänsä on ihan hyvä asiantuntija tuohon, sikäli kun tuollaisiin juttuihin mitään asiantuntijoita voi olla.

Nyt täytyy vinettää, että kyllä meikäläisen mielestä asiantuntijuus edellyttää sitä, että on oikeasti esimerkiksi tutkinut aihetta josta antaa asiantuntijalausuntoja, tai olisi edes vähän opintoja alalta. Jos sellaisia on, niin niistä ei ainakaan Maikkarin jutussa mainita mitään. Mikä voi toki mennä myös huonon journalismin piikkiin.
Toinen on, että asiantuntijan tulisi olla puolueeton. Tai edes pyrkiä siihen. Itse en tuon tyypin vakaumuksista tiedä, mutta mikäli tyyppi tosiaan kuuluu Riku Rinteen kaltaisten äärikristitttyjen porukkaan, niin en nyt ehkä menisi antamaan palkintoa vuoden objektiivisimmasta tulkinnasta.

Vakuuttava asiantuntija "tällaisiin juttuihin" on tosiaan joku uskontotieteitä opiskellut ja mieluiten myös valmistunut ihminen, joka on opinnoissaan edes jossain määrin keskittynyt saatananpalvontaan, siihen liitettyihin symboleihin, rituaaleihin ja esimerkiksi siihen 80-90-luvuilla maailmalla riehuneeseen "satanic panic" -ilmiöön. Asiaan perehtyneitä uskontotieteilijöitä kyllä löytyy, joten ongelma ei todellakaan ole siinä että ei olisi mistä valita. Lisäksi ainakin haluaisin ajatella, että uskontotieteitä opiskellut myös osaa erottaa tyylisuuntaukset uskonnoista, koska ainakaan henkilökohtaisesti en huomannut että esmes tämän foorumin käyttäjäsäännöissä olisi joku pienellä präntätty kohta jossa foorumille loggautuessani liityin samalla goottien kansainvälisen kultin Suomen alaosastoon.

Ihan kuka tahansa nyt vain ei voi olla asiantuntija. Koska asiantuntijuus edellyttää sitä, että tuntee sen asian josta puhuu.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit