Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Päivän "gootteilut" :D

Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.08.2009 11:33
No, tiedä kauhean goottista, mutta muistin juuri, että eräs viehättävä nuori neito viettää 25.9 syntymäpäiviään. Siinä sitten ajattelin, ja riipaisin kanssa hänelle runon, jonka ko. sielu saa sitten sinä päivänä
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #42
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 22.08.2009 12:16
Väsäilin eilen illalla synttärilahjaa Emanonille, mutta en vielä paljastakaan mikä se on! Gootti-aiheista kumminkin, sen väsäily
Ja kuten Ninni, minäkin mietin mitä laitan sinne bileisiin päälle
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.08.2009 20:34
No nyt tuli repäästyä. Siivosin ( ja uskokaa pois, että tässä läävässä se oli aikamoinen gootti-tempaus) kaikki edellisen vuoden hämähäkit ja kärpäsen raadot seiniltä ja lattialta, ja laitoin vaatekomeronkin järjestykseen. Kertokaahan, kuinka voi olla 5 sukkaa ja kaikki eri jalkaan?
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.08.2009 21:58
Tein tänään huoneeseeni mustia koristetyynyn-päällisiä (anteeksi en osaa yhdyssanoja..). Lisäksi koristelin huonettani uusilla ihanilla kynttilöillä ja tongin läpi nettikauppoja jotta löytäisin jonkun kivan talvitakin itselleni Siinä nyt tämän päivän vähäiset gootteiluni
Kirjoittanut: Lycantrophia (Jäsen)
 • #45
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 08.09.2009 02:38
Ostin pitkän PVC-hameen sekä Murnau's Playhousen esikoisen ja bänditeepparin.Pelastin hämähäkin töissä imuroiduksi tai tallotuksi joutumiselta kantamalla sen ulos.Lisäilin hakaneuloja takkiini.Kävin iltalenkillä hämärillä metsäpoluilla.Katselin Malice Mizerin live-vetoja Youtubesta.Ei ehkä muuten niin goottia,mutta ne PVC:t,ne PVC:t....Ja herranjumala että Klaha näyttää Morpheukselta.Parhaillaan seurailen naapuruston ystävällisen hämähäkki-miehen (/ naisen)yrityksiä kiivetä käsivoidepurtiloni kylkeä ylös.Kuvittelenko,vai puuttuuko siltä yksi koipi...

Lainaus: gothicknight

ja riipaisin kanssa hänelle runon

Voi kuinka viehkoa
Kirjoittanut: Lorach (Jäsen)
 • #46
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.09.2009 03:19
Laitoin kylpyhuoneeseen pari tuikkua strategisiin paikkoihin ja sammutin valot, jättäen vain saunan valon palamaan. Käänsin huoneeni oven viereisen kaiutintornin kailottamaan ulos huoneesta kohti kylppäriä, niin että pystyin saunassa kuuntelemaan musiikkia. Saunassakin oli aluksi yksi tuikku mutta se sammui sitten.

Tunnelmallista saunomista. Höyry kylpyhuoneessa saa liekin lepattamaan ja rätisemään.

Lopuksi laitoin päähäni mustan pyyhkeen ja päälleni puin mustan kylpytakin. Pyyhkeestä tulee kuin suuri huppu. Lopputuloksena musta munkkikaapu.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.09.2009 00:53
Edellisellä kerralla puskan laidassa istuessani huomasin lähes täyden kuun alkavan valaisemaan maisemaa.
Katselin maiseman valostumista ja ajattelin jotta harvoin näkee kauniimpaa näkyä syyskuun yönä.

En tiedä onko luonnon ihaileminen gootteilua, mutta kaunista se oli silti.
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.09.2009 23:40
Ostin muutaman "gootikkaan" tuikkukipon sekä uuden takin. Myöhemmin pistin kippoihin tuikut palamaan samalla kun kuuntelin Diary of Dreamsia, Sisters of Mercyä yms. ja soiteltiin niitä myös kaverin kanssa. Ainakin siihen asti kun kaveri onnistui katkaisemaan mun kitarasta kielen. Sen jälkeen vaan fiilisteltiin kaikkea synkkää musaa. Vaan punaviini puuttui.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 12.09.2009 10:02
Eilen tuli juotua punaviiniä ja Mikon&Jonen kanssa puhuttua astrofysiikasta. Erittäin gööttiä!
Kirjoittanut: kannuskäsi (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.09.2009 22:07
Sain kirjastosta vihdoin käsiini Goth chicin ja musiikkikirjastosta Terveiden Käsien Ihmisen poika pedon poika,no tuo on kyllä jo puhdas HC-levy.

Lainaus: mlrd

En tiedä onko luonnon ihaileminen gootteilua, mutta kaunista se oli silti

On se...,siis kaunista ja gootteilua.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit