Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ärsyttävimmät/parhaat mainokset!

Kirjoittanut: Mina (Jäsen)
 • #21
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 08.03.2010 17:44

Lainaus: Azrael

1. "Uutisten mukaan hai olisi syönyt The Virtanen bändin" + kaikki muut DNA:n mainokset joissa ko. mainosorkka esiintyy. Tämä on kuitenkin kaikista tähän mennessä tehdyistä mainoksista rasittavin.

On.. Vihaan The Virtanen bändiä. Haikala vois syödä koko helvetin DNAn. Murr.

Lainaus: Heetteri

1. "HYVÄÄ LINJOILLE" -kailotuspelleily
2. "Yksi plus yksi" -koirapapan hermojariipivä kihinänaurumainos (Saunalahti?)
3. Jugurttimainos jossa muija istuu yöpaitasillaan voihkien vammaisesti "mmm...niin pehmeää"; tekisi mieli upottaa nyrkki sen akan kitaan.
5. Bubbleroom piste fi - sen mainosäänimuidun solkotuksesta ei saa mitään tolkkua. ARTIKULOI SELKEÄSTI SAAKELI!

Kyllä taas.. Joku muukin löytänyt samat inhokit kuin minä.. Halle, lujaa! Activia-mainokset ovat kanssa niin jotain.. ARGH! "Olin vaan että maha, maha, maha" Kuole siihen mahaas *lista painokelvottomuuksia jonka päättää kaikuva "Perkele!"* Hoh ko helpotti. Samoin Saunalahden "Mistä näitä senttejä oikein tulee?" mainokset ovat jotain niin ärsyttäviä.

Lainaus: Mary Death

Kaikki Ostos tv:n amerikkaiset myyjät saavat toivomaan tukevaa pesäpallomailaa, voisin suurella nautinnolla pyyhkiä ne leveät, maaniset hymyt ja antaa vähän persoonallisuutta niiden paperinvalkoisiin ja luotisuoriin hampaisiin.... ei kukaan edes puolikkailla aivoilla varustettu ihminen mene ekstaasiin jostain rikkaimurista tai saa yht' äkkistä himoa silittää vuoren verran vaatteita kannettavalla höyrysilityslaitteella. Myyjät touhottavat kuin "astronautteja varten" kehitetty, tärisevä lihaksen-kasvatus vyö voisi ratkaista kaikki maailman ongelmat ja tuoda pysyvän rauhan, hallelujaa ja ojentakaa joku sille Oscari....mielellään poikittain ja sinne minne aurinko ei paista.

Peesi..

Suosikkimainoksiini kuuluu sitten kuitenkin Saunalahden mainos, jossa pikkupoika kyselee isältään kaikkea, ja viimeinkin isä osaa vastata kun poika kysyy että "Mistä näitä senttejä oikein tulee?" Isän ilme siinä niin loistava
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.03.2010 17:58
- Onko se nyt sitten Actimelmainos missä se rasittava ravitsemuseukko sössöttää jotain siitä miksi käyttää kyseistä tavaraa. Jos se oikeasti käyttää sitä niin se johtuu vain siitä että on mainostajien vietävissä... :P

-Linjoillleee-eee-eee-eee. Yök

-Saunalahden kihisevä mies. Joulun alla tulleet taikurimainokset olivat ihan hauskoja mutta tuo prkln kihinä. Juu ei.

-Colgaten vihlontamainos, jossa periaatteessa sama teksti pitäisi jatkua eri ihmisillä mutta se yksi välissä oleva eukon ääni ei pysy yhtään juonessa mukana. Oma lukunsa on myös se puolikkaiden naamojen kierittely

-P*skin mainos ikinä -tittelin saa kuitenkin Dove jota en enää suostu edes käyttämään. Nuo ollaan-niin-kauheesti-tavisten-puolella -mainokset alkavat olla jo loppuunkaluttuja ja kaikki sitä samaa teennäistä shaibaa mutta se, että Doven langanlaihalla ihkuliisalla oli iha sikahirveet ulkonäköpaineet niinku oli jo liikaa.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #23
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.03.2010 18:28

Lainaus: Piiskansiima

Dove jota en enää suostu edes käyttämään.

Vähän offtopic, mutta meikäläisellä nuo Doven Ultrasuperekstrahyper-kosteuttavat rasvat kuivattavat ihoa vaan entisestään! O_o Kyllä vaan Nivea onpi paras

Otanpa kantaa myös itse aiheeseen. Niinkuin monella muullakin, myös minulla nousee inhokkilistalle se Linjoilleeeee-mainos, ai pudottakaa nyt jo joku ne mimmit sitä vuorenrinnettä pitkin alas. Samoin kuin se Clearasil-tipu

Parhaita puolestaan ovatten tietysti Perkele-mainos ja sitten ihmettelen kuinka kukaa ei ole maininnut Fazerin mainosta "Pohjola ottaa. Ja antaa." (tai jotain) missä se pikku-varpu kestää tuulen ja tuiskeen.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.03.2010 18:46
-Kaikki ne mainokset missä joku ''hyvän näkönen'' nainen hetkuttaa ja vetkuttaa melkein alasti, ne vaikuttaa ihan joltain '' soita seksilinjalle me pidämme sinulle seuraa'' mainoksilta mutta sitten sieltä paljastuukin joku Nivean hyberDyber vartalovoide tms.
- Just toi saunalahden kihisevä ukko mainos
- Ja edelleen tuo LINJOILLEEEEE mainos... huoh.

+ 80 % ripsiä pidentävien ripsivärien mainokset jossa HIEMAN liioitellaan ripsivärin tehoa.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #25
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 08.03.2010 19:53

Lainaus: Vampiric_

+ 80 % ripsiä pidentävien ripsivärien mainokset jossa HIEMAN liioitellaan ripsivärin tehoa.

Tämä unohtui muuten aikasemmasta viestistäni. Sama pätee melkein kaikkiin kosmetiikka-aihepiirin mainoksiin. Pielä kamalampia ne ovat dubattuna.
"Tällä ripsivärillä ripsistäsi tulee tuuheat kuin hevosen harja! Enemmän kiiltoa! Enemmän väriä!" Ja tukka hulmuaa ihanan digitaalisesti. Delfiinit polskii taustalla ja iho on aina sileä.
"Pelkäätkö ryppyjä?" Ofc, kuollakseni.
Kirjoittanut: Hiinokka (Jäsen)
 • #26
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.03.2010 22:13
Kaikki semmoset mainokset missä pienet lapset puhuu lässyttävällä äänellä "Danoniino on tehty aidosta maidosta.. lässynlääälää". Tulee melkeen pirjo sitä katellessa:S
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 09.03.2010 08:25

Lainaus: Hiinokka

Kaikki semmoset mainokset missä pienet lapset puhuu lässyttävällä äänellä "Danoniino on tehty aidosta maidosta.. lässynlääälää".


Yää, tästä tuli mieleeni yksi maailman ärsyttävin mainos, nimittäin se "meidän äiti tekee vedestä kuplajuomaa". VOI HELEVATA ETTÄ SE KAKARA LÄSSYTTÄÄ RASITTAVASTI!! Onneksi sitä mainosta ei ole enää näkynyt.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 09.03.2010 12:15
Kauhein mainos koskaan on ollut se hiivasieni mainos, jossa lääkärinainen istui pöydän takana ja selitti jostain puikon käytöstä. Se oli mautonta! Se sai oikeesti kylmät väreet aikaan huonolla tavalla ._.

Sekä myös se ruokamainos, jossa vanhahko nainen haaveilee nuoresta pojasta ._. Jos siinä vanhahko mies haaveilisi nuoresta tytöstä se olisi pedofiliaa. En tiedä mikä sen muuttaa tuon cougarinaisen puolella sitten oikeaksi O_o

Mahtava mainos on tämä kaalimato.comin mainokset radiossa: '' Kyllä se on notta niin ettei halu haalamalla lähre!'' : Dpervojuhamieto sytyttää aina

AINIIN! vielä se mainos, jossa kaksi poikaa juo maitoa ja toinen kertoo, että se pierettää -.-' Voiko ääliömpää mainosta olla.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 09.03.2010 12:24

Lainaus: SirMarylee

Sekä myös se ruokamainos, jossa vanhahko nainen haaveilee nuoresta pojasta ._. Jos siinä vanhahko mies haaveilisi nuoresta tytöstä se olisi pedofiliaa. En tiedä mikä sen muuttaa tuon cougarinaisen puolella sitten oikeaksi O_o

Öö. Se jätkä oli täysi-ikäinen, ja muija ehkä jotain 35-45. En nyt sanoisi että kumminkaan päin mainos olisi mauton, saati sitten pedofiliaan viittaava...

Lainaus: SirMarylee

AINIIN! vielä se mainos, jossa kaksi poikaa juo maitoa ja toinen kertoo, että se pierettää -.-' Voiko ääliömpää mainosta olla.

Hymähdytti kerran, ei enää.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 09.03.2010 12:31

Lainaus: Heetteri

saati sitten pedofiliaan viittaava..

Mutta miusta ihmiset vaan paheksuisi sitä, jos siinä roolit vaihdettaisiin toistepäin. Kaikki katsoisi sitä ihan eri tavalla. En ymmärrä miksi se on suvaitumpaa, että vanhalla rouvalla on nuorempi mies, kuin että vanhalla herralla (kuten Silvio Berlusconi ja hänen ''hoidokkinsa'') O_o

Tuli muuten vielä mieleen, että kaikki nämä: ''Mikä sana tässä on. Lähetä oikea vastaus ja voit voittaa 9852903580258902358€'' Onko kukaan koskaan kuullut, että joku olisi voittanut noista mitään?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit