Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä goottius merkitsee sinulle?

Kirjoittanut: damhnait (Jäsen)
  • #41
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 19.08.2011 19:28
Hmm, pitääpä kunnolla miettiä asiaa. En yleensä edes luokittelisi itseäni gootiksi; lähinnä ehkä siksi, että lasken goottiuteen hyvinkin paljon ulkonäköasiat, enkä jotenkin tunne sopivani siihen joukkoon. Siis en tunne sopivani itse itse kyhäilemääni lokeroon (jos tuossa oli mitään järkeä). Jos kävelee kadulla ja näkee minut, niin tuskin ensimmäinen mitä mieleen pälkähtää on 'gootti'.
Mutta sitten mietin hetken ja katson levylokeroitani, kirjahyllyäni, jopa vaatekaappiani (kaikkia niitä vaatteita, joihin en enää mahdu), niin joudun kyllä hetken hiljentymään ja myöntämään, että ehkä tässä ollaankin gootteja (vaikka harvoin itsestäni monikossa ajattelen...)

Kun olen kauhea kirjallisuus- ja historiafanaatikko, niin ehkä lopulatkin 'goottius' merkitsee minulle siellä enemmän. Ehkei se ole se mitä itselleni tulee ensimmäisenä mieleen sanasta gootti, mutta onpahan se mikä omassa elämässäni vaikuttaa eniten. Arkitehtuuri, vanhat vaatteet ja Yhdysvaltain etelävaltioiden goottilaiskirjallisuus (tai mitä lie Southern Gothic suomeksi....)
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 19 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit