Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinöitä ja valituksia !

Kirjoittanut: von Berg (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.10.2013 20:14
Jonkun aikaa suututtanu, tai no ei nyt ihan suututtanu mutta muuten vaan pistäny ihmetyttämään, että kun itse innokkaana ja alasta oikeasti kiinnostuneena sekä jonkinmoista alan tietämystäkin omaavana opiskelijana joutui turvautumaan avoimen AMK:n polkuopintoihin, kun jäi opiskelupaikka hiuskarvan alta saamatta, samaan aikaan luokalla on yllättävän monia joita ei opiskelu näyttäisi edes kiinnostavan vaan tullaan kouluun milloin krapula antaa myöden ja tentin tullen ollaan pihalla kuin punatulkut. Pointtini siis se että tällaiset laiskaperseet vievät meikäläisen kaltaisen motivoituneen opiskelijan paikan, joka joutuu lisäksi tulemaan toimeen ilman opintotukea. PRKL!
Kirjoittanut: misner (Jäsen)
 • #282
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 03.10.2013 11:56
Minulle ei oltu perehdytyksessä kerrottu erästä asiaa työpaikan käytännöstä. No, tämä asia tuli puheeksi erään toisen työntekijän kanssa joka ystävällisesti neuvoi miten asia hoidetaan. Tämän jälkeen esimies soittaa vihaisena ja vaatii selittämään miksi en ollut aikaisemmin soittanut asiasta ja pyytänyt apua.

Niin. Soittanut siis asiasta josta mulla ei ollut pienintäkään haisua että se oli edes olemassa ennen tätä päivää? Jepsis jepulis. Vitutus-% on 100. Olisi niin tehnyt mieli sanoa pomolle vastaan, mutta hämmennyin niin paljon siitä vihaisesta äänensävystä etten oikein tehnyt muuta kuin änkytin takaisin. Näin pomon vielä myöhemmin päivällä ja oli niin kiusallista että ei ikinä.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.10.2013 15:51

Lainaus: gothicknight

Ehkä ei olla vielä aivan aitoja kavereita, mutta pari kolme tapaamista lisää, ja voila, sitä voitais olla.

Hih, totta turiset!
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #284
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 04.10.2013 23:30
Oltiin tuossa hetki sitten kaverin kanssa netissä pelailemassa skypen avustuksella, kun hän odotti poikaystäväänsä saapuvaksi toiselta paikkakunnalta. Nyt siis on poikaystävä saapunut ja miulle tuli aika yksinäinen olo. Alkaa olla syksy jo niin pitkällä, että onnellisten parien näkeminen alkaa surettaa, eikä ole ihan helppoa olla innoissaan ystävän hyvän rakkauselämän puolesta, kun itse on hiukan onneton sinkku.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #285
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.10.2013 05:11
Pitkästä aikaa ihan helvetin vaikea olla. Ei vain kykene. Tämä on sitten vissiin tämä perinteinen downer-vaihe. Tämä on perseestä.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.10.2013 21:59
Perkele, mikä idea on laittaa huonoiten suomea puhuva vastaamaan tilauksiin pitsapaikassa?

Miten voi mennä oregano ja valkosipuli sekaisin ja kaikki kolme lettua ovat väärää sorttia ja erilaisia, vaikka kaksi piti olla samanlaisia.

Onneks ei ollu pitkä matka viedä takaisin ja tuovat uudet ilmatteeks perässä. Saa nähdä tuleeko kebab ripulilla vai jotain muuta nyt sitte.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.10.2013 23:26

Lainaus: mlrd

Perkele, mikä idea on laittaa huonoiten suomea puhuva vastaamaan tilauksiin pitsapaikassa?

Vaihdoin osittain tuon vaivan vuoksi Kotipizzaan vaikkakin siellä on "orgaaninen massa" ainakin puolet kalliimpaa kuin muissa. Hauskana yksityiskohtana haluan tässä yhteydessä mainita asioivani Lidlissä mieluummin kuin suomalaisissa paikoissa, ja eräänä päivänä sinne stechschrittaillessani näin kuinka etnisen ruokapaikan tyypit parkkeerasivat kaupan etuovelle ja menivät hakemaan punaisella lapulla merkittyjä tuotteita. Ostoskärreittäin. Sama ilmiö on toistunut useampaan otteeseen, paitsi viime aikoina se on muuttunut huomaamattomammaksi, koska ruokapaikan tyypit ovat nähtävästi ostaneet uuden auton, jossa ei ole logoa sen kyljessä. Hieno auto.
Kirjoittanut: Mina (Jäsen)
 • #288
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 19.10.2013 03:43
Ensimmäinen veetutus, yritin tovin kirjautua foorumille, mutta salasanani oli minun muistini hyljännyt, sitten kun sain sen vaihdettua, ei foorumi hyväksynytkään uutta salasanaa. Luin sitten viimein sen saapuneen sähköpostin lävitse, ja jotain linkkiäkin piti klikkailla... Ei hyvää päivää, vaikeaa tämä elämä.

Varsinaiseen vitutukseen, talvi. Jokavuotinen kirous. Pitäisi mennä ulos toviksi kiertelemään, ja ulkona tuli ensin jotain rännäntapaista (ainakin piti maahanosuessaan kovaa litilätinää) ja nyt tulee lunta. OUJEE! Kyllä tää elo on taas kivaa, ja eikun huom.. eiku tänään uudestaan, tosin myöhemmin illalla. Onks pakko jos ei taho? :/
Kirjoittanut: Mina (Jäsen)
 • #289
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 19.10.2013 05:37

Lainaus: kuopassa

Mitä tapahtui? Viime viikonloppuna hinautin oman autoni, mutten ojasta vaikka jossain sen tapaisessa autoni varmaan kuuluisi olla, siinä kun on jatkuvasti jotain vikaa. Tässä kuussa mennyt 600 euroa huoltoihin.


Myöhäinen vastaus, mutta hypi riemusta... Meillä meni vuoden -04 E60 bemariin reilu 2000e kuukaudessa. Sitten vaihtu auto.
Kirjoittanut: Mirilla (Jäsen)
 • #290
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 23.10.2013 21:06
Kuten täällä jo taidettiin mainita, niin kitinän kohteena on talvi. Nähdessäni ikkunasta ensilumen satavan olin jo valmis pomppimaan maanantaina kouluun makuupussiin kääriytyneenä toukkana, että varmasti tarkenee. Tosin täällä missä koulua käyn, ei lumi jäänytkään maahan, vaan kadut on kuorrutettu märällä, liukkaalla ruskealla lehtimössöllä kera kylmän tihkusateen. Lumi on kivaa taivaalla ja puissa, mutta ei maassa. Minulla ei muutenkaan ole kaapeissani lämpimiä vaatteita, joita kehtaisi ulkona käyttää... Talvihorroksen aika alkaa olla käsillä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit