Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tiedoksi YRITYSTÄ mainostaville. Luethan tämän ennen postaamista!!

  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 26.08.2010 09:23
  Foorumin säännöissä sanotaan yritysten mainonnasta foorumilla seuraavaa:

  "• Yritykset voivat mainostaa tuotteitaan tekemällä oman keskusteluketjunsa Kirppis ja Tori – alueelle. Päivitykset, kuten uudet tuotteet verkkokaupassa tai alennusmyynnit, tehdään samaan ketjuun, ei siis erillistä aloitusta jokaiselle päivitykselle! Piilomainonta keskusteluketjuissa ei ole suotavaa."

  Tämä tarkoittaa siis sitä, että jokaiselle yritykselle vain YKSI mainostusketju jota voi päivittää sitä mukaa kun uutta asiaa ilmenee. Tällä vältämme ns. ketjusaasteen syntymisen ja mainontakin on tehokkaampaa kun asiakkaan ei tarvitse kahlata useita ketjuja läpi etsiessään tietoa yrityksestä.

  Jatkossa moderaattorit tulevat myös siirtämään erikseen tehdyt yritysten päivitykset saman otsikon alle niin, että uusin päivitys sijoitetaan aina edelliseen yrityksen tekemään ketjuun! Suosittelemme siis lämpimästi asianmukaisen ketjun luontia.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit