Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset (osa3)

Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.10.2010 15:14
Kävinpä eilen kampaajalla ja leikkasin taas pitkästä aikaa otsatukan. Se on kiva. Ainut miinus on, että näytän 8-vuotiaalta. =D noh siitä se taas kasvaa. Ja viikon päästä perjantaina miulle laitetaan pidennykset päähän =)
Kirjoittanut: Evelyn (Aktiivi)
 • #542
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.10.2010 17:33
Minulla on pienoinen hiuskriisi menossa. Pitkän aikaa värjäsin hiuksiani mustalle kevytvärillä, sitten vaihdoin musta-violetti kestoväriin ja nyt, koska opiskelijabudjettini ei salli yhdenkään hiusväripurkin ostoa, hiukseni ovat luonnollisen ruskeapunertavat. Hiukseni kuitenkin ovat niin pitkät että ne vaativat vähintään kaksi purkkia. Latvojakin pitäis leikkauttaa, ja muutenkin haluaisin uutta tyyliä hiuksiini. Päätin yrittää kitkuttaa kevääseen asti, koska silloin saan taas rahaa ja voin tehdä hiusten kanssa mitä haluan. Vielä on onneksi aikaa miettiä mitä näiden kanssa tekisin : )
Kirjoittanut: Lilith Immaculate (Jäsen)
 • #543
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 14.10.2010 09:36
Mulla on vyötäröpituinen, hiukan kerrostettu mustanruskea tukka ja kasvatus jatkuu! Olivat ennen punaiset (ja pidinkin niistä enemmän) mutta olivat niin rahaavievät ylläpitää kun piti värjäillä suoravärillä vähintään kahden viikon väein...
Kirjoittanut: OngelmaTeini (Jäsen)
 • #544
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.10.2010 13:49
Tällä hetkellä mulla on vähän yli solisluiden mittaset mustanruskeat hauraat hiukset. Yhdestä kohtaa löytyy läntti punasta väriä Ajatuksena olisi värjätä siniseksi tai violetiksi hiukset. Äiti kuitenkin ilmoitti, että tämä neiti ei saa värjätä hiuksia vielä vähään aikaan, koska mulla oli pari kuukautta sitten kuiturastat ja nää hiukset on tosi huonossa kunnossa.
Olisiko Helsingissä missäpäin jotain hyvää kampaamoa, jossa olisi kunnon shokkivärit?
Ja mitä shamppoita ja hoitoaineita suosittelette? Näissä on ihan heletisti kakshaarasia, nää on tosi hauraat, ohuet ja kaikkee muuta paskaa
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 15.10.2010 13:59

Lainaus: OngelmaTeini

Ja mitä shamppoita ja hoitoaineita suosittelette? Näissä on ihan heletisti kakshaarasia, nää on tosi hauraat, ohuet ja kaikkee muuta paskaa


Shampoot ja hoitoaineet ovat vähän sellainen juttu, että niitä on paha suositella näkemättä. Kannattaa lukea itse purkkien kyljestä, että mihin ongelmaan ne on tarkoitettu, ja etsiä sitten itselle sopivat. Kaksihaaraisia ei voi poistaa kuin leikkaamalla, eikä ole mitään taika-ainetta joka myöskään vahvistaisi ohuet ja hauraat hiukset. Kannattanee saksi huonoja lavoja pois ja antaa tukan kasvaa rauhassa, ajan kanssa hiuksien pitäisi vahvistua.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 15.10.2010 14:20

Lainaus: OngelmaTeini

Olisiko Helsingissä missäpäin jotain hyvää kampaamoa, jossa olisi kunnon shokkivärit?

http://www.villivanilja.fi/ <- Suosittelen.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.10.2010 15:07
Ah, nyt miul on pitkä tukka Kävin tänää laitattamassa pidennykset päähän =) tykkään. Vaikka onki vähän totuttelemista. =)
Kirjoittanut: Necroerotica (Jäsen)
 • #548
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.10.2010 13:42
Te joilla on todella pitkät hiukset, kauan on mennyt kasvattamiseen?
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #549
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.10.2010 14:48

Lainaus: Necroerotica

Te joilla on todella pitkät hiukset, kauan on mennyt kasvattamiseen?

Miten määritellään todella pitkät? Itselläni on lapaluihin asti, eli kai silleen aika "peruspitkät".

Oma tukka kasvaa kohisten. Minulla on ollut pitkät hiukset jostain kuudennelta luokalta asti ehkä. Mutta ei nämä kyllä montaa vuotta ole vaatineet loppujen lopuksi. Hiusten kasvuvauhti on kuitenkin hurjan yksilöllistä. Itselläni hiukset ja kynnet kasvavat käsittämättömällä nopeudella. Kaverilla tuskin lainkaan. Yleensä ihmisten hiukset kasvavat n. 1-1,5cm kuukaudessa. Itselläni vauhti on 2-2,5cm kuukaudessa, suunnilleen. Joillain nopeammin ja joillain hitaammin. Kaikki eivät mahdottomanpitkiä edes voi kasvattaa. Itselläni tämä on pitkälti maksimimitta. Värjään hiuksiani joten ne eivät ole niin hyväkuntoiset ja alkavat takkuuntua ja näyttää rumalta jos kasvatan pidemmiksi. Sama tilanne lienee monilla muillakin.

Kaikki über-pitkähiuksiset jotka tunnen, ovat niitä jotka eivät värjää hiuksiaan lainkaan, käyttävät pääosin luonnontuotteita jne. Turussa liikkuu yksi nainen, jolla on valehtelematta polvitaipeisiin asti letti. Siis hiukset letitettynä. Avoimina varmasti vielä pidemmät. Ei voi kuin ihailla, kun näyttävät vielä todella hyväkuntoisilta hiuksilta. Eräällä kaverilla on takapuoleen asti todella pitkä ja paksu tukka. Ei ole koskaan elämässään värjännyt hiuksiaan, mikä todennäköisesti vaikuttaa asiaan. Yksi kaveri puolestaan leikkasi lyhyet hiukset kolme vuotta sitten. Ovat kasvaneet sen jälkeen ehkä 5cm jos sitäkään.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #550
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: SeKukaVaaniiSängynAlla
 • Lähetetty: 16.10.2010 19:31
Mulla on yli selän puolenvälin ja kyllähän tähän on mennyt monta vuotta. Viimeksi oon leikannut sillai ihan reippaalla kädellä varmaan joku 7-8 vuotta sitten, sen jälkeen vain hieman latvoista huonoja pois. Eihän tämä todellakaan ole priimakunnossa (käytän suoristusrautaa,föönaan,värjään ja muutenki rääkkään) mutta on ollut todella paljon huonommassakin. Eli ihan hyvällä tolalla on tällä hetkellä, varsinkin kun luonnonkiharat usein tuppaavat olemaan vähän sitä sun tätä (siitä syystä myöskin tuo suoristusrauta ).

Huomasin oman hiustenkasvuni olevan melko ripeää, leikkasin tosissaan tuon otsiksen joku aika sitten ja nyt se on kasvanut jo ihan yli siitä otsatukka-mallista. Pidän sitä toisella puolella ja lyhyimmätkin ovat jo melkein korvan taakse meneviä. Lyhensin niitä tossa muutama päivä sitten.

Profiilikuvassa näkyykin melko hyvin että kuinka pitkät ovat nuo lyhimmät.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit