Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Soitatko muutakin kuin suutasi ja ovikelloa?

  Kirjoittanut: blackwolver (NeppaGootti)
  • Lähetetty: 01.10.2007 18:28
  Kyselempä tämmöistä Onko täällä foorumilla paljonkin musiikin harrastajia jotka soittavat jotakin soitinta? Mikä on soittimesi? Oletko kauankin soitellut? Itse olen soittanut viulua kohta 18 vuotta...kitaraa soitin aktiivisesti pari vuotta teininä. Tällä hetkellä olen harjoitellut soittamaan vähän raskaampaa musaa...metallia yms
  Kirjoittanut: Kaihomieli (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 01.10.2007 18:49
  URL
  Tuolla on keskustelua soittajista.
  Kirjoittanut: blackwolver (NeppaGootti)
  • Lähetetty: 01.10.2007 18:50
  Kiitän! tän voikin sitten laittaa lukkoon...

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit