Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Meikkikurssi newbieille

Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 19.10.2007 22:01
Joku asiansa osaava nainen/mies voisi joskus opettaa meitä vasta-alkajia, joita meikkaus voisi kiinnostaa mutta taito ja tyyli uupuu, ihan kädestä pitäen vaikka yhden illan ajan.

Samalla voitais katsoa välttämättömän meikkilaukun sisältöä ym. käytännön juttuja.

Tässä olisi miitin paikka!
Kirjoittanut: raavittu (Aktiivi)
 • #2
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 19.10.2007 22:10
Ai että musta ois ihana opastaa meikkauksessa! Mä olisin heti valmis, mutta onkelma taitaa olla jälleen se välimatka... -.-
Kirjoittanut: CybellaTraurig (Aktiivi)
 • #3
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 19.10.2007 23:54
Vähän olis varmaan kiva iltama! (nimimerkillä 'meikkaa aina vähintään tunnin') Vaikka parhaiten oppii just itte tekemällä useasti:p

Lainaus: raavittu

mutta onkelma taitaa olla jälleen se välimatka...


Sama homma:/
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #4
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 20.10.2007 00:07

Lainaus: Tristessa

Joku asiansa osaava nainen/mies voisi joskus opettaa meitä vasta-alkajia, joita meikkaus voisi kiinnostaa mutta taito ja tyyli uupuu, ihan kädestä pitäen vaikka yhden illan ajan.

Mulla on hovimeikkaaja Ninni. En mäkään itse osaa, eikä oo välineitäkään
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 20.10.2007 01:14
Eihän se meikkaaminen liene mitään raketinrakennusta... Tarvitaan valkoista ja mustaa maalia ja niitä sitten voi sivellä tai jotenkin implementoida (esim. sudilla).
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 20.10.2007 09:13
Coo, ihan ite mä oon oppinut mallista kattoen ja sitä lähtenyt jäljittelemään. Siitä sitten se on vaa kehittynyt.
Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
 • Lähetetty: 20.10.2007 10:31

Lainaus: Tristessa

Joku asiansa osaava nainen/mies voisi joskus opettaa meitä vasta-alkajia, joita meikkaus voisi kiinnostaa mutta taito ja tyyli uupuu, ihan kädestä pitäen vaikka yhden illan ajan.

Mä haluisin oppia!! Mutta mitään kymmeniä eri suteja, pensseleitä, purnukoita en vois hankkia. Kai sitä nyt vähemmälläkin pärjää... eller hur?
Kirjoittanut: raavittu (Aktiivi)
 • #8
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • • Muokkasi: raavittu
 • Lähetetty: 20.10.2007 11:21
Perusjutuilla pärjää ihan hyvin, jos tahtoo tehdä perusmeikin. Esim. marketeissa myydään sellasia paketteja, joissa on siveltimiä, niin niillä pärjää ihan hyvin. Meikkisieniä saa sellasena isona palana ja siitä voi sitten irrotella pienempiä paloja.
Jos ei paljoa tahdo rahaa laittaa meikkiin, niin perusmeikitkin saa yllättävän halvalla; meikkivoide, puuteri, kajaali (jota voi käyttää myös kulmakynänä, jos tahtoo mustat kulmat), ripsiväri tekevät yhteensä jtn 20e, jos käyttää halvempia merkkejä (anytime, markettien omat merkit, h&m, avon (jotka on muuten laadukkaita, vaikka ovatkin tosi halpoja!), yves rocher yms.). Tietenkin jos tahtoo laatua, niin sitten kannattaa varata 40e ja mielummin enemmänkin, sillä parhaat meikkivoiteet maksavat aina lähemmäs 15e (merkkituotteet, vaikka joe blasco, maksaa sitten 50e/tuote ja vielä enemmänkin). Luomivärit, peitepuikko, huulikiillot/-punat, poskipuna/aurinkopuuteri, päivä- ja yövoide, eyeliner, kulmakynä ja valokynä vievät lisää rahaa, mutta mahdollistaa myös vaihtelun ja perusteellisemman meikin. Ei kannata säikähtää sitä summaa, mikä meikkeihin uppoaa, kyllä se on sen arvoista, jos oikeasti tykkää meikata

Ihonpuhdistukseenkaan jos ei tahdo paljoa rahaa upottaa, niin kannattaa silti ostaa oman ihotyypin mukaiset tuotteet, vaikka ne olisivatkin kalliimpia, kuin tavalliselle iholle tarkoitetut tuotteet. Puhdistusgeelillä ja -vedellä pärjää ihan hyvin. Tietenkin on sitten kaikenlaisia tuotteita, jotka ovat 2 in 1, eli esim. puhdistusgeeli ja kasvovesi yhdessä. Kasvojen rasvaukseen käy ihan joku perus doven/nivean voide, jos ei tahdo ostaa kahta rasvaa. Silmänympärysvoiteet, yö- ja päivävoiteet, täsmäkynät finneille ovat hyödyllisiä, muttei pakollisia.

Eli perusmeikkilaukusta kannattaa löytyä nämä:
-Meikkivoide
-Puuteri
-Kajaali (käy kulmakynästä)
-Ripsiväri
-Luomivärejä (valkoinen, musta ja harmaa on ihan hyviä perusvärejä)
-Peitekynä
-Huulipuna/-kiille/-rasva (huulipuna käy myös poskipunasta, kunhan sitä ei laita liikaa)
-Eyeliner (saa kajaalillakin piirrettyä ylös sen rajauksen,mutta eyelinerillä saa paremman näköisen rajauksen)
-Meikkisieniä
-Ripsiharja
-Luomivärisiveltimiä (saa seppälästä pienessä purkissa 10kpl ja maksaa jtn 2e) (jos käyttää luomiväriä)
-Luomivärin häivytyssivellin (jos käyttää...)
-Pumpulipuikkoja (käy myös luomivärisiveltimistä)
-Puuterivippa (jos puuterissa ei tule mukana)
-Huulipunasivellin (jos ei tahdo liikaa huulipunaa, mitä aina tuuppaa tulemaan liikaa, kun laittaa suoraan siitä puikosta).
Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 20.10.2007 12:48
Joo, ymmärrän että kokeilemalla oppi ja niin edelleen, mutta tarkoitus olisikin, että joku hieman kokeneempi vois opastaa ja näyttää asioita, ettei kaikkien tarvis tuhertaa alusta asti. Sanotaanko näin, että tällasena kolmikymppisenä ei jaksa eikä viitti kokeilla määrättömästi kaikenlaista ja kun tuo siippakin on sitä luonnonkaunista lajiketta, ettei oo koskaan opetellu meikkaamaan, niin tässä olis kaksin verroin haastetta.

Mutta olemme valmiita isännöimään ja emännöimään, mikäli meikkimitti olis mahdollinen...
Kirjoittanut: CybellaTraurig (Aktiivi)
 • #10
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 20.10.2007 12:52
Niin ja kun perusmeikit on hommattu niin ne onneks loppuu yleensä eri aikaan ettei taas tarvii kaikkia uusia ostaa kerralla

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit