Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jokelan Ampumavälikohtaus

Kirjoittanut: Vampira80 (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.09.2008 17:55

Lainaus: Ania

Miksi ensimmäisenä ollaan vaikeuttamassa käsiaseiden hankintaa?


Suomessa kun tuntuu kakaratkin saavat ase luvan. Vaikkakin tämä Saari olikin yli 20 vuotta, niin tiedän että alle kahdeksantoista vuotiaat osaavat käyttää aseita kun ampuminen on urheiluharrastus. Eiköhän sen aseen käytön opi siis harrastuksen kautta.
Siihen olisikin hyvä nostaa ikärajaa ja reilusti.
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #272
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 25.09.2008 18:35

Lainaus: Unholysacrament

Kuvittele tilanne että vaikka ammattikoulussa tulee joku kirveeen kanssa riehumaan, niin sit 20 kappaletta vaikka raksapuolen jätkiä ottaa 20 kirvestä..

no en miä nyt tätä sillä sanonu että kirves olisi yhtä kätevä tappoase kuin tuliase vaan että vaikka mitenkään ei saisi tuliasetta käteensä niin ei se estä verilöylyä. kyllä sairas mieli keksii kenot kirveenkin kanssa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 25.09.2008 18:48

Lainaus: Vampira80

Eiköhän sen aseen käytön opi siis harrastuksen kautta.
Siihen olisikin hyvä nostaa ikärajaa ja reilusti.

Aseiden saamisen lisäksi olisi tosi hyvä jos voisi vaikeuttaa myös teiniamisten kohkaamista niillä mopoautoillaan ja skoottereillaan. Täällä Porvoossakin taannoin pari 16-vuotiasta tyyppiä päätyivät sairaalaan sen takia kun skootterilla ajoivat auton kylkeen. Murhaamisella uhkaavia henkilöitä tulisi mielestäni rangaista toden teolla. Täällä kotikylässäni kolme suomenruattalaista flikkaa oli uhannut järjestää verilöylyn koulussaan, mutta tytöt lähetettiin vain loppuviikoksi kotiin. Mielestäni niistä kolmesta ajattelemattomasta teinitytöstä pitäisi tehdä varoittava esimerkki -- lahtaamisella uhanneet pennut olisi mielestäni yhteisen hyvän vuoksi syytä ruoskia verille tuolla torilla. Takaan ja alleviivaan, että kunnon remmitys ja nyrkitys saa pikkunilkkien lisäksi kaikki läsnäolijatkin harkitsemaan toisemman kerran uhkausten tekemistä.

darkAngel: Eikä mielen edes tarvitse välttämättä olla sairas, jotta sen verilöylyn voisi toteuttaa ilman tuliasetta. Kivet, autot, näppäimistö ja Pussycat Dollsien musiikki voivat olla kohtalaisen vaarallisia välineitä pahantahtoisen henkilön käsissä.
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #274
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 25.09.2008 19:07

Lainaus: kuopassa

Täällä kotikylässäni kolme suomenruattalaista flikkaa oli uhannut järjestää verilöylyn koulussaan, mutta tytöt lähetettiin vain loppuviikoksi kotiin.


Oikeastaan kaveri sanoi tänään että nuo tytöt sanoivat sen läpällä. On se minusta kyllä iha oikein pistää pieneksi aikaa jäähylle. Oikeastaan nuo tytöt jotka uhkasivat opettajaa olivat 13-15 vuotiaita. Kaverini tuntee heidät hyvin.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 25.09.2008 19:13
Jenaldo, sanokoon vaan, mutta sanomalla sen he jakavat mittaamattoman paljon traumoja suurelle määrälle ihmisiä ja vain muutamia tunteja sen jälkeen kun kymmenkunta ihmistä oli teurastettu koululuokan sisällä. Jos minä kirjoittaisin tähän jonkinlaisen samanlaisen "läpän", takaan ja alleviivaan, että viettäisin seuraavan yön Porvoon poliisiasemalla itkemässä sitä kun jämerä sinihaalarinen mies tökkii pitkään ja hartaasti jollain anaalisondilla rectumiini. Nettiuhkauksiin ei kannata näinä aikoina syyllistyä. Mielestäni netin ulkopuolella esitettyihin uhkauksiin ei tulisi suhtautua yhtään kevyemmin kuin niihin nettiuhkauksiin.

Muokattu: Sanamuotoa siivommaksi.
Kirjoittanut: AuroraBorealis (Aktiivi)
 • #276
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 25.09.2008 19:15

Lainaus: DarkMessiah

Toivottavasti tämä tapaus ei laukaise kouluammuskelujen sarjaa. Yks sekopää näyttää mallia ja muut seuraa perässä. Ikävä kyllä ei olis ensimmäinen kerta kun kävis niin.

Näinhän siinä sitten ikävä kyllä kävi :/
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #277
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 25.09.2008 19:18

Lainaus: AuroraBorealis

Lainaus: DarkMessiah
Toivottavasti tämä tapaus ei laukaise kouluammuskelujen sarjaa. Yks sekopää näyttää mallia ja muut seuraa perässä. Ikävä kyllä ei olis ensimmäinen kerta kun kävis niin.

Näinhän siinä sitten ikävä kyllä kävi :/

nyt vaan pitää toivoa ettei tule kovin montaa lisää enää. vaikka henkilökohtasesti luulen että ei mene edes vuotta kun joku muu paukapää alkaa ammuskelemaan opinahjossaan.
Kirjoittanut: Heavenly Demise (Jäsen)
 • #278
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.09.2008 19:25
Vähä asiasta poiketen nyt mut justii tuan kauhajoen ammuskelun jälkeen joku/jotku hyypiöt on ruvennu lähettämään uhkailuviestejä oppilaille ympäri seinäjokea.. kiva istuskella koulus tunnilla kun saa pelijätä et mikäköhä miälenvikaane hyppää kohta luakkaha.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.09.2008 20:33

Lainaus: Jenaldo

Oikeastaan kaveri sanoi tänään että nuo tytöt sanoivat sen läpällä.


niinhän se ampujakin varmaan poliisille selitti.
ikävä kyllä, poliisi uskoi.

joillain asioilla ei jumalauta leikkiä lasketa! johan nyt on perkele jollei sitä terve järki sano!
Kirjoittanut: Klavier (Jäsen)
 • #280
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.09.2008 22:52
Omassakin koulussa on ruvettu ihmettelemään erään "hiljaisemman" pojan käytöstä. Hän on kuulemma osoittautunut joissain tilanteissa aggressiiviseksi, kerran jopa lyönyt raskaana olevaa naista mahaan. Sitten eräänä päivänä (ennen Kauhajokea) hän ilmoitti koulussa muutamille ihmisille, että on keksinyt täydellisen murhasuunnitelman.
Pistää vähän miettimään.. ja pelkäämään.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit