Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jokelan Ampumavälikohtaus

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.09.2008 23:04

Lainaus: Klavier

Pistää vähän miettimään.. ja pelkäämään.

ja varmaan ilmoittamaan asiasta eteenpäin?
toimi mielummin varman päälle, kuin ihmettelet lehdessä jälkeenpäin.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #282
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 25.09.2008 23:20

Lainaus: Klavier

, kerran jopa lyönyt raskaana olevaa naista mahaan. Sitten eräänä päivänä (ennen Kauhajokea) hän ilmoitti koulussa muutamille ihmisille, että on keksinyt täydellisen murhasuunnitelman.

Mun mielestä tuohon pitäisi jo puuttua. Eikös siinä raskaana olevan lyömisessä ole ihan keskenmenon vaarakin
Kirjoittanut: PolyUnsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #283
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.09.2008 09:41

Lainaus: poison

keskenmenon vaarakin

On.

Ja muutenkin mielestäni kouluikäiset puuttuvat asioihin liian harvoin. Töissä jos kuulisi työkaverista tuollaisia huhuja niin johan esimiehen pakeille hakeutuisin.
Ei muuta kun jollekin opettajalle ilmoittamaan vaikka kaverin (tai kahden) kanssa että tällaisia huhuja on liikkeellä ja heidän tulisi selvittää todenperäisyys.
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #284
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 26.09.2008 16:38

Lainaus: kuopassa

Jenaldo, sanokoon vaan, mutta sanomalla sen he jakavat mittaamattoman paljon traumoja suurelle määrälle ihmisiä ja vain muutamia tunteja sen jälkeen kun kymmenkunta ihmistä oli teurastettu koululuokan sisällä. Jos minä kirjoittaisin tähän jonkinlaisen samanlaisen "läpän", takaan ja alleviivaan, että viettäisin seuraavan yön Porvoon poliisiasemalla itkemässä sitä kun jämerä sinihaalarinen mies tökkii pitkään ja hartaasti jollain anaalisondilla rectumiini. Nettiuhkauksiin ei kannata näinä aikoina syyllistyä. Mielestäni netin ulkopuolella esitettyihin uhkauksiin ei tulisi suhtautua yhtään kevyemmin kuin niihin nettiuhkauksiin.


En minä todellakaan tarkoita että kannatan mitään läppää minkä he olivat heittäneet. 8D
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 26.09.2008 17:48
Äh itseäni alkaa riepomaan jotenkin tämä, kun asiasta puhutaan siellä ja täällä ja tuolla ja juttua paisutellaan ja siitä puhutaan jatkuvasti joka mediassa. SE ON AHDISTAVAA! Hitto, sitä haluais unohtaa molemmat ampumakohtaukset pikkuhiljaa ja elää normaalisti, mutta joka suunnasta pelotellaan jollain tappamisella ja väkivallalla ja plaah... ärsyttävää.
Kirjoittanut: Morfoula (Jäsen)
 • #286
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.09.2008 19:22

Lainaus: SirMarylee

Äh itseäni alkaa riepomaan jotenkin tämä, kun asiasta puhutaan siellä ja täällä ja tuolla ja juttua paisutellaan ja siitä puhutaan jatkuvasti joka mediassa. SE ON AHDISTAVAA!


niinpä, jotenkin on vain tuntuu että ihmisille ei edes anneta vapautta ajatella jotain muuta edes hetken kun joka tuutista tungetaan lisäinformaatiota asiaan liittyen. keskiviikkona kun menin kouluun aloin miettiä, että saanko psykopaatti-leiman otsaan jos vähänkin hymyilen tai puhun jostakin muusta aiheesta. eikö olisi vain parempi yrittää jatkaa elämää mahdollisimman normaalisti? en siis tarkoita tällä että ihmisillä ei olisi oikeutta surra ja olla vihaisia. tämä on järkyttänyt kaikkia, se on selvää ja monila toipumiseen menee varmasti aikaa... oma kotikuntani Teuva on sattumalta ihan Kauhajoen naapurissa, joten voitte uskoa että tiistaina koulussa oli aikamoista kaaosta kun suurin osa porukasta oli ihan paniikissa ja pelkäsi omien tuttujensa puolesta.
Kirjoittanut: SaMArA (Jäsen)
 • #287
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: SaMArA
 • Lähetetty: 15.10.2008 23:22

Lainaus: Ania

Miksi ensimmäisenä ollaan vaikeuttamassa käsiaseiden hankintaa? Varmaan suurin osa Suomen aseenomistajista räiskii ampumaradalla tai metsikössä, ei yleisillä paikoilla. Mietityttää vaan, että onkohan tuosta mitään apua, vai alkaako aseiden salakuljetusrinki rehottaa.. Tekisivät mieluumin päätöksiä nuorten hoitoon pääsystä, vaikka toki tuollainen pikku kieltolaki saadaan nopeammin aikaiseksi.
´
Nimenomaan.

Edes käsiaseiden totaalikieltämisellä ei olisi mitään ehkäisevää vaikutusta tuleviin verilöylyihin (Puhumattakaan vain kouluampujien käyttämien asemallien kieltämisestä. Se nyt on lähinnä iso vitsi). Laittomia aseita saa yllättävän helposti jopa ilman minkäänlaisia kontakteja. Koko kiellosta koituisi harmia vain ja ainoastaan aseharrastajille. Sitäpaitsi, kuka tahansa pystyy väsäämään kotitekoisen pommin, kun tarvikkeetkin ovat kaikkien saatavilla. Ja vähän mielikuvitusta käyttämällä sitä keksii vaikka mitä muuta jännää.

Suomessa suurin osa ampuma-aserikoksista tehdään laittomilla aseilla. Se on vain onnekas sattuma, että Suomen koulusurmaajat ovat tähän asti käyttäneet laillisesti hankittuja vehkeitä. Jos tuollaista ideaa tosissaan lähtee toteuttamaan, en näe mitään estettä hankkia laitonta asetta, jos lupaa lailliseen ei syystä tai toisesta saa. Tässä vaiheessa samalla vaivalla saakin jo hankittua huomattavasti järeämmät vehkeet, mitä käsiasekieltoa ajavat ilmeisesti haluavat Hintakaan tuskin on mikään este, jos lopuksi on kuitenkin tarkoitus rei'ittää myös oma kallo...

Kiellossa on sellainenkin käytännönongelma, että miten ihmeessä aiotaan päästä eroon kaikista 1 620 000:sta käsiaseesta? Sulattamalla? Sitäpaitsi, valtiolla ei ikinä ole varaa pakkolunastaa niitä kaikkia pois. Ja epäilen vahvasti, ettei kovin moni aseharrastaja halua luopua kalliista leluistaan kovin pieneen hintaan. Takavarikointi on tietenkin yksi mahdollisuus, mutta poliisi saattaisi saada melkoisesti ilmoituksia varastetuista aseista juuri ennen takavarikon toimeenpaemista.

Nyt voisi olla syytä keskittyä ennemmin mielenterveyteen kuin tällaisiin täysin merkityksettömiin asioihin. Psykologit, psykiatrit yms. ovat ylityöllistettyjä, kun ihmisillä on vähän paha mieli sen takia, että joku jossain tappoi kourallisen tuntemattomia, ja sen takia hoitoa oikeasti tarvitsevien aikoja joudutaan perumaan. Pyydän anteeksi jyrkkää mielipidettäni. Toki ymmärrän, että esimerkiksi ne, jotka menettävät läheisensä tällaisissa tapauksissa tms. tarvitsevat apua, mutta ne, joilla ei varsinaisesti ole mitään kytköksiä tapahtumiin, niiden uhreihin tai todistajiin voisivat ryhdistäytyä, luovuttaa paikkansa jonossa niille, jotka sitä oikeasti tarvitsevat ja kohdata tosiasian: Maailma ei aina ole kovin kiva paikka.

P.S. Tarkoitukseni ei todellakaan ole loukata tai pelotella ketään. Vähän vaan keittää yli, kun vaihteeksi tuntuu, ettei kukaan ajattele loppuun asti saati tee mitään oikein...
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.10.2008 23:24
Ase ei ammuskele itsekseen... Valtiovallan pitäisi panostaa päälääkäreiden määrään ja laatuun eikä kieltää pyssyjä vain siksi että jotain saataisiin tehtyä.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #289
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.10.2008 21:49

Lainaus: SaMArA

Sitäpaitsi, kuka tahansa pystyy väsäämään kotitekoisen pommin, kun tarvikkeetkin ovat kaikkien saatavilla. Ja vähän mielikuvitusta käyttämällä sitä keksii vaikka mitä muuta jännää.

Rautakaupan tavaroista väsää perunatykin (voi ampua muutakin) todella helposti ja youtubesta löytyy 100 000 erimoista ohjetta. Lataat sinne vaikka golf-palloja ja lähtönopeutena on se 200km/h, niin pahaa jälkeä ne tekee. Ruotsissa, joku oli saanut laiton ampuma-ase rangaistuksen moisesta kapistukesta, laboratoria testien mukaan tehoa on enemmän mitä monissa käsiaseissa!
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #290
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Unholysacrament
 • Lähetetty: 21.10.2008 21:52

Lainaus: SaMArA

Nyt voisi olla syytä keskittyä ennemmin mielenterveyteen kuin tällaisiin täysin merkityksettömiin asioihin. Psykologit, psykiatrit yms. ovat ylityöllistettyjä

Eräs tuttavani, jolla on todettu masennus ja saa siihen lääkkeitä, sekä kävi nuorisopsykologilla.
No nythän täytti 18 eli piti siirtyä nuorisopsykologilta pois, niin toistakymmentä psykologia soitti läpi ja yhdelle pääsi puolenvuoden sisään.

EDIT:
Piti pistää viesit samaan pötköön, epähuomiossa ei mennytkään. Pahoittelen

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit