Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jokelan surmaaja kuunteli metallia ja industrialia

Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 11.04.2008 02:47
^Ihan totta, mä vaan tuossa omassa vastauksessani oikaisin tuota käsitystä edellä että 9mm olisi sellainen jolla yksi laukaus riittäisi ja henki lähtisi uhrilta kovin nopeasti. Jos mukaan ottaa noita mainitsemiasi tekijöitä niin onhan se totta että haastavampia ammuttaviahan nuo isommat ovat ja loppujen lopuksi ysimillisellä jossa on iso lipas saa varmaan enemmän vahinkoa aikaan kuin raskaampia kuteja ampuvalla aseella jossa on pienempi ammuskapasiteetti.
Mutta se aseista, en viitsisi puhua niistä enempää tässä ketjussa ja varsinkin kun kyseessä on alun perin musiikkiaiheinen ketju, se yleinen Jokelan surmia käsittelevä ketju on muualla.
Kirjoittanut: RageOfFire (Jäsen)
  • #32
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 12.04.2008 21:18
Joten palataan musiikin maailmaa takaisin.
Jokelan-tapaus on loppuun käsitelty minun osalta.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!