Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miten houkutella gootti?

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.02.2006 20:48
Teme! Orchid! Laittakaahan vinkkejä ja ehdotuksia kuinka houkutella goottikulttuurin edustajia tänne keskustelufoorumille. Kertokaapa myös mielipiteenne tästä foorumista. Puuttuuko esimerkiksi täältä jokin toiminto tai ominaisuus, josta olisi hyötyä tai johon olette mahdollisesti tottuneet käyttäessänne muita foorumeita?
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 02.03.2006 17:35
Varmaan mainostaminen jollain sellaisella messulaudalla, jossa gootit käyvät. Mutta tuskin kannattaa vaivautua jollain suomi24.fi foorumilla.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 02.03.2006 18:34
Jep, muutamille foorumeille olen jättänyt ilmoituksen tästä keskustelupaikasta. Valitettavasti gootteja on vaikea tavoittaa. Ei kovin useita vain gooteille tarkoitettuja suomenkielisiä keskustelupaikkoja ole.

Hakukoneet onneksi tuovat tänne jonkin verran porukkaa kirjoittelemaan ja keskustelemaan. Veikkaan, että viimeistään parin kuukauden kuluttua tänne on kerääntynyt aktiivinen joukko alan ihmisiä.

Suomi24:n keskustelufoorumilla kävin itse asiassa yhden mainosviestin jättämässä.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.03.2006 16:24
No, jos haluaa kokonaan häirikkövapaan keskustelualueen ei joko kannata mainostaa yleisillä foorumeilla tai sitten pitää kieltää nimettömien viestien jättäminen. Kannatan jälkimmäistä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 03.03.2006 18:01
Kiitos vinkistäsi. Nimettömien viestien jättäminen on nyt evätty. Tästä lähtien kaikki keskustelualueet, paitsi tietenkin testiviestien kategoria, vaativat rekisteröitymisen ennen kuin voi lähettää viestin tai uuden aiheen. Tämä linjaus toivottavasti suodattaa hätäisimmät veijarit keskuudestamme.
Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 04.03.2006 14:19
Täältä ei oikeastaan puutu mitään. Itse olen ollut gootti n. 2 vuotta, ja itse en käytä nettiä kovin usein.
Kirjoittanut: Suvi (Jäsen)
 • #7
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 04.03.2006 23:35
Suosittelisin Schattenin messuboardia mainostamiseen
Kirjoittanut: Gwendolyne (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Tulokas
 • • Muokkasi: Gwendolyne
 • Lähetetty: 05.03.2006 19:07
www.freebok.net <--- Tuolla keskustelua gooteista. Löytyy kai parhaiten haulla. Mainosta siellä
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 05.03.2006 20:10
Schattenin foorumille, joka muuten löytyy osoitteesta http://clubschatten.net/keskustelu/ varmaan laitan jossain vaiheessa ilmoituksen tästä paikasta. Onkohan se kovin epäkohteliasta käydä rekisteröitymässä sinne vain sen takia, että voisin laittaa mainoksen tästä meidän foorumista? Mitäpä jos Schattenin porukat suuttuvat ja niiden sadanpäämiehet marssittavat infernaaliset sotajoukkonsa Gootti.net:in rintavarustuksille... Siitä tulee hyvin sotkuinen mittelö.

Freebokin suunnalla kävin surffaamassa, mutten sieltä löytynyt ollenkaan goottijuttuja. Vaikuttaa vahvasti siltä, että Freebokin käyttäjäkunta koostuu hyvin nuorista tytöistä ja pojista. Osaatko, hyvä Gwendolyne, ohjata tieni oikeaan paikkaan Freebokin sivuilla?
Kirjoittanut: Gwendolyne (Jäsen)
 • #10
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 05.03.2006 20:44
"Vaikuttaa vahvasti siltä, että Freebokin käyttäjäkunta koostuu hyvin nuorista tytöistä ja pojista" Ei se kyllä noin ole Kaiken ikäisiä löytyy, laidasta laitaan.

Osaanhan minä neuvoa tien ---> http://www.freebok.net/fbb/fi/freebok/discussion/1 046.html ja http://www.freebok.net/fbb/fi/freebok/discussion/9 98.html.

Siinäpä sitä sitten ^^ Enempää en jaksanut etsiä, mutta jos nään jotain hyviä topicceja, niin kerron heti. Ja foorumin Yleistä keskustelualueen etusivu on http://www.freebok.net/fbb/fi/freebok/discussion/i ndex.html?page=1, että itsekkin voi sieltä etsiä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit