Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miten houkutella gootti?

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 05.03.2006 21:19
Kävinpä jättämässä viestin ilmoittamaasi viestiketjuun. Sieltä tuli heti vettä niskaan, which is nice.
Kirjoittanut: cbrtrash (Nimetön)
 • Lähetetty: 19.03.2006 22:02
Terve!

Mielestäni sivut ovat ulkonäöllisesti erittäin siistit, mutta sisällöltään lähes täysin turhat. Sivuilla täytyisi olla jokin idea, ja niitä täytyisi voida rohkeasti mainostaa! Myös suomen kielen oikeaan käyttöön voisi kiinnittää ylläpidon osalta enemmän huomiota; nykyisestä "jos valittamista jotain löydätte, osastoon Valitukset ilmoittakaa"-tyylistä tulee lähinnä näppylöitä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 20.03.2006 14:14
Tervehdys sinullekin, cbrtrash.

Kouritaan ensimmäiseksi sinulle näppylöitä aiheuttavaa asiaa. Tiedostan syyllistyneeni tuohon mainitsemaasi kirjoitustyyliin. Se johtuu todennäköisesti siitä, että olen tottunut kirjoittamaan ajatukset paperille/ruudulle sitä mukaa kun niitä syntyy. Pahoittelen tästä sinulle aiheutunutta harmia. Yritän parantaa tapani. (Äidinkielemm' on kuitenkin hyvin vapaa ja rajoittamaton. Periaatteessa noita sanoja voi heitellä lauseeseen ihan missä järjestyksessä tahansa.)

Sivuston aktiivinen mainostaminen koetaan usein mm. muilla keskustelufoorumeilla loukkaavana. Foorumi + Gootti.net:in uutisosio on tavallaan alistettu passiiviselle mainoskampanjalle -- hakukoneet tuovat tänne ihmisiä jatkuvasti enenevässä määrin. Mitä enemmän viestejä (eli yksittäisiä sanoja tai hakulauseita) tänne kirjoitetaan, sitä enemmän ihmisiä hakukoneet tänne tuovat. Esimerkiksi hakusanalla "gootti" tulee Googlen kautta runsasti ihmisiä, samoin hakulauseella "gootti keskustelu".

Sitten sivuston ideaan. Tämä on oikeasti hyvin jännä aihe, jota pitäisi pohtia jokaiselta kantilta. Foorumin olemassaolon tarkoitus eli sen idea voidaan nimetä seuraavasti: Suomenkielinen goottien ja goottihenkisten keskustelufoorumi. Palataan tähän aiheeseen tuonnempana.
Kirjoittanut: ChristinaD (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 31.03.2006 20:23
mun mielestä sivut on erittäin hyvät tämän foorumin ansiosta! goottien ideologiasta ja muusta voi lukea sadoilta sivuilta netissä, mutta suurin osa goottifoorumeista on eglanninkielisiä. täällä voi vapaasti keskustella aiheesta ja vähän muustakin. suomeksi. +++
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 31.03.2006 20:44
Kiitos hienosta palautteesta, ChristinaD. Tervetuloa foorumille!

Mukavaa lukea ja tietää, että tämä netin nuhruinen nurkka on Sinulle mieluisa. Palautteesi lämmittää noen ja nikotiinin värjäämää sydänlihastani. Valtaosa gooteille suunnatuista foorumeista ja Web-yhteisöistä todella on englanninkielisiä, joka toisaalta on erittäin hieno asia. Kun sivustolla käytetään niinkin yleistä kieltä kuin "englanti", on mahdollista tavoittaa paljon enemmän ihmisiä kuin jos käytettäisiin jotakin väkiluvultaan pienemmän ihmisryhmän ymmärtämää kieltä. Tämä goottifoorumi ei tule koskaan saamaan maailmalla kovin suurta suosiota juuri sen takia, että foorumilla puhutaan suomea. Tässä vaiheessa huomaan taas tippuneeni rattailta ja ryhtyneeni kirjoittelemaan jostain ihan muusta kuin alkuperäisestä aiheesta. Semmottista.
Kirjoittanut: Siikakala (Jäsen)
 • #16
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 05.04.2006 22:20
Olen yllättynyt uutisosion uutisten määrästä. Niitähän tulee ihan mukavasti. Ja tämä keskusteluosio todellakin mukava asia, eipä pahemmin tule muiden goottien kanssa juteltua kuin tyttöystävän :P
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 01.05.2006 19:05
Ei muuta kun kaupungilla kävelee gootti vastaan, niin meet heittään läppää ja kerrot tästä foorumista. Mä kerroin yhelle tosi kivalle muijalle joka pummas mult röökii, et tällanen foorumi on pistetty kasaan ihan vaan meitä varten, ja se lupas rekisteröityy kunhan kerkee. Ties vaikka onkin jo tääl jäsenenä.
Et siitä vaan, suoraa päätä juttelemaan. Ei kukaan omiaan pure
Kirjoittanut: Doomeri (Aktiivi)
 • #18
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Doomeri
 • Lähetetty: 04.05.2006 15:38
Lainaus: NinniEt siitä vaan, suoraa päätä juttelemaan. Ei kukaan omiaan pure


Itse nyt en ole kovin puhelias ihminen (varsinki jos joku tuntematon on kyseessä) olkoot gootti tai ei... ..jos oulussa näkyy keskellä päivää kalpea naamaisen hepun jolla on tod paksut kajalit niin yrittäkää laittaa keskustelua pystyyn (olen ujo ihminen)
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 04.05.2006 16:58
Siitä vaan Doomerihyvä! Tuskin se sua kieroon kattoo jos itelläskin on kajaalit! (ei tietty tarvii olla).
Kyl mä itekkin oon ujostellut yhdessä jos toisessakin tilanteessa, mutta jos se ei anna, niin tuskin se ottaakaan.
Muistan kyl ne Oulun vuodet niin hyvin, et siel oli aika "sisäänpäin" sulkeutunutta jengii kaduilla. Ei tosiaan ihan helposti lähestyttäviä. Mut sehän on yksilöllistä ja ajat muuttuu....
En mä ketään tääl pakota meneen jutteleen ventovieraille, kunhan ehdotin erääks vaihtoehdoks.
Kirjoittanut: iitna (Nimetön)
 • Lähetetty: 04.05.2006 18:26
Jos mää saisin Doomerilta hieman tarkemman kuvauksen itsestään, voisin tulla nykimään hihasta jos sattuisit vaikka näkökenttääni joku päivä.

Itsekin olen aika ujo, eikä tulisi mieleenikään aloittaa kadulla keskustelua tuiki tuntemattoman kanssa. Ihmiset kun tuntuvat tahtovan purra...

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit