Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tuska 27.-29.6. 2008

Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #41
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 10.02.2008 21:33

Lainaus: Piiskansiima

Tuskalla on kyllä viime vuosina ollut se ikävä linjanveto, että festari pukataan täyteen tällaisia pystyynkuolleita vanhoja partoja.

Kieltämättä aika totta. Tulisi monta sellaista päälavan kokoista nimeä mieleen, jotka eivät ole vielä tällä festarilla vieraillut. Viime vuonna W.A.S.P. oli ihana ylläri.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.02.2008 13:57
Uiiiiiii, Tuska on pinkki!!!! Kewwttt, eli kawaiiiiiiiiii! Sisäinen blondiPiiska heräsi. Ja siellä on söpö vuohi.

Festarin sisältö onkin sitten huonontunut entisestään. SLAYER!!! WTF? Joku raja sitä pitäisi olla polkkatukkateinienkin palvonnalla. Siellä on jo norjan Burgeri. Edes äiti ei tykkää Slayerista. *superangst*

Pitäisi kait järjestää erikseen vanhainkoti-Tuska näille pystyynkuolleille seniilibändeille. Toivon tosiaan, että Týr ja Korpiklaani esiintyvät samana päivänä, ettei tarvitsisi pistää rahaa kolmen päivän lippun jos meininki jatkuu tällaisena. Grh!
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #43
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 15.02.2008 18:01
Killswitch Engage! Nyt Rontti-täti on niiiin onnellinen.

Mutta Piiskansiimaa komppaan Slayer-asiassa.
Kirjoittanut: Sather (Goottiprinsessa)
 • #44
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.02.2008 01:36
Voi rähmä mitä humppaa taas tulossa.
Antakaa joku kiinnostava bändi, jaksa tota tusinatykitystä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 16.02.2008 09:57

Lainaus: iPiiskansiima

Sellä on jo norjan Burgeri.


Kauhiata! Bändi, joka on onnistunut menestymään, tekemään "läpimurron", ja jonka fanikuntaan kuuluu paljon ihmisiä, on varmasti tosi huono skeidascheissegruppen. Tämän vuoden Tuska-festivaalin esiintyjäkaarti on vahvempi kuin vuosiin.

Esiintyjäkaartiin värvättiin hiljattain myös yhdysvaltalainen extreme metal -bändi Job For A Cowboy.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.02.2008 14:17
Kaikkia ei voi sykähdyttää musiikillisesti, ja sehän bändissä taitaa olla tärkeintä. En kuuntele artisteja menestymisen vuoksi, tai jos kuuntelisin niin popittelisin varmasti jotain 50Centtiä ja Kanye Westiä aika pitkälti ennen norjan burgerinpaistajia.

Täällähän saa käsittääkseni esittää mielipiteitä, ja onpa tuossa esimerkiksi nimierkki Satherkin kirjoittanut negatiivissävytteisen ajatelman tämän vuoden turskatarjonnasta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 16.02.2008 14:40

Lainaus: Piiskansiima

Täällähän saa käsittääkseni esittää mielipiteitä, ja onpa tuossa esimerkiksi nimierkki [...]


Juu, tottahan toki mielipiteiden esittäminen on sallittua. Minäkin teen niin aika usein. Plussaa nämä teidän mielipiteenne saavat jos ne kulkevat käsi kädessä antamani Virallisen Linjan kanssa.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.02.2008 14:47
Minä vähän mietinkin että kommenttini taisi osua ns. vyön alle.

No joo, aina ei voi voittaa. Viime vuosina Tuskalla on ollut yllättävän paljon hyvää tarjottavaa Juuri Minulle, joten kait tällaisia suvantovuosia olisi pitänyt odottaa. Harmittaa vain, jos ei sitten viitsikään ostaa sitä perinteistä kolmen päivän tiekttiä. Mitä mä sitten teen??!

Muox: Tuskan lippujen hinta on kyllä melkoinen naula otsaan, ja vain näiden polkkatukkain suosikkien takia. Nyt ei auta muu kuin tosissaan toivoa että kaikki hyvät vedot soittavat samana päivänä!
Kirjoittanut: Kuutar (Aktiivi)
 • #49
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.02.2008 18:09

Lainaus: Piiskansiima

Muox: Tuskan lippujen hinta on kyllä melkoinen naula otsaan, ja vain näiden polkkatukkain suosikkien takia. Nyt ei auta muu kuin tosissaan toivoa että kaikki hyvät vedot soittavat samana päivänä!


niinpä, se 85e on kyllä jo vähän liikaa, viime vuonna oli muistaakseni 75e? taitaa Slayer nostaa niitä lippujen hintoja noin reippaasti ><
Alan jo melkeen miettimään samaa vaihtoehtoa ,jos lähtisin Tuskaan vain päiväksi ja menisin toisiksi päiviksi Lumoukseen.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #50
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 18.02.2008 12:09
No ei se mitään, Ruisrockissahan hinnat kiipeävät jo yhdeksänkymmenen paremmalle puolelle. Eipä taida enää innostaa se festari.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit