Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Hiukset 2 - Sivu 99

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset 2

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 16.07.2009 17:05
Nonii, eilen värjäsin vielä vihreeks ku oli haalistunu, mut kohta vaihtuu pinkiks koko helahoito!!!
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.07.2009 21:09
Mietin tässä olisko pitäny heittää päähän turkoosi väri... vai värjäiliskö huomenna laivalla.
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #983
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 19.07.2009 13:50
Aika nopeasti melko suuri osa siitä tummanvioletista suoraväristä, mitä reilu viikko sitten perjantaina hiuksiini laitoin, lähti pois. -.- Nyt siitä on joku häivähdys enää jäljellä, ja tuntuu että hiukseni ovat vielä enemmän ruskean näköiset kuin ennen Purple Hazea. Taidan taas jossain vaiheessa päätyä laittamaan mustan kestovärin, jos se vaikka suvaitsisi pysyä. Hiusten kunnon ja rahatilanteen kannalta se vain olisi hieman arveluttavaa, joten en tee sitä ainakaan vielä hetkeen. Tuntuu vain että hiukseni pyrkivät nykyään muuttumaan lopulta mitäänsanomattoman ruskeiksi, ihan sama mitä väriä niihin laittaa ja onko se suoraväriä, kestoa vai kestosävytettä. Niin ja olen yrittänyt suojella hiusteni kuntoa siten, että en ole pitkiin aikoihin vaalentanut näitä enkä värjää muutenkaan usein, en käytä kovin usein fööniä jne.
Kirjoittanut: Rowena (Jäsen)
 • #984
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.07.2009 17:59
Olen yhtäkkisesti ruvennut mietiskelemään, että pitäisikö tuossa vaikka syksyn ja vähän kylmempien ilmojen tullen kokeilla jotakin ihan uutta, eli laittaa päähän jonkinsorttisia tekorastoja. Omistan kaksi sellaista villarastaponnaria, joissa väreinä on mustaa, sinistä sekä jotain violetinturkoosinkirjavaa, ja niistä voisi ehkä irroittelemalla saada ihan kivoja lopputuloksia aikaan (ponnarista iroittaminenhan käy helposti, samoin oletettavasti takaisin ponnareihin laittaminen jos sikseen tulee). Tiedättekö, voiko/kannattaako tällaisia ponnareista irroitettuja villarastoja (periaatteessahan se kaiketi on jotakin paksua lankaa...) laittaa suoraan päähän, vai kestävätkö ne paremmin vain sellaisessa koristekäytössä, eli juurikin esim. niinä alkuperäisinä ponnareina?

Sinänsä ei ole mikään pakko tuohonkaan ruveta, ole tällä hetkellä oikein tyytyväinen hiuksiini sellaisina kuin ne ovat (pituudeltaan yli rinnan, väriltään alta violetit ja päältä mustat, mustien joukossa jokusia violetteja, ohuita lisäkkeitä). Se alhaalla oleva violettikin on ruvennut jo pysymään paremmin, kun vaalennuksia on tehty ensimmäisen kerran jälkeen muistaakseni kaksi kertaa (silloin ekalla kerralla joskus viime marraskuussa tarvittiin kerralla ainakin kaksi, ellei kolme vaalennusta kun alun perin olivat mustat, mutta lopputulos oli jo silloin mielestäni hyvä). Hiukseni eivät onneksi ole tuntuneet vaalennuksista tai muistakaan käsittelyistä kovasti kärsineen, vaikka kyllä niitä sitten yritänkin aina kohdella jonkinlaisella varovaisuudella etteivät katkeilisi.
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #985
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 19.07.2009 18:05

Lainaus: Rowena

Tiedättekö, voiko/kannattaako tällaisia ponnareista irroitettuja villarastoja (periaatteessahan se kaiketi on jotakin paksua lankaa...) laittaa suoraan päähän, vai kestävätkö ne paremmin vain sellaisessa koristekäytössä, eli juurikin esim. niinä alkuperäisinä ponnareina?

Kai ne kestävät ihan hyvin jos ne siitä irrottelet, mutta mieti kahdesti ennekuin laitat irtorastoja päähäsi.
Mutta siis itselläni on tällä hetkellä pinkki keesin tapainen tukka ja tarkoitus olisi laittaa rastoja päähän. Heti kun nämä kuidut ovat päässä en ikinä edes ajattele rahojen tuhlaamista rastoihin. Ensimmäisellä kerralla Kanekalon kuitu ei rastoittunut kunnolla ja nyt kun harjoittelin yhdellä rastalla kiinnitystä niin se rupesi heti purkautumaan keskeltä! murr...
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #986
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 21.07.2009 00:37
Vieläkin pinkimmäksi tuccani muuttui tuossa perjantai-iltana. Alunperin värjäsin Stargazerin violetilla, mutta sitten se loppui täältä Lahdesta, jonka jälkeen siirryin magentaan ja nyt sekin on loppu, joten jouduin ottamaan shocking pink -sävyn.

Tämä ei ole pysynyt läheskään niin hyvin, kuin violetit, joten seuraavaksi värjään takaisin blondiksi.
Haaveenani on saada tähän tuccaani sitten hopea vivahde ja sinne tänne hyvin ohuita violetteja raitoja tai ehkä niitä pitäisi kuvailla enemmänkin pisaroina, joita on roiskittu sinne tänne. Visioni on hyvin vaikea selittää, mutta lupaan laittaa kuvaa mikäli toteutan aikeeni.

Kuituhiusprojektini tulee olemaan varmasti ikuisesti kesken. Nyt pitäisi saada korsetin kaveriksi hieno klubitustuccakin. Mietin vain, että olen kerännyt pinkkejä kuituhiuspuntteja, mutta mikäli vaalennan tuccani ja laitan violettia sekaan, taidan joutua myymään pinkkini ja ostamaan tilalle valkoista ja violettia. Vai näyttäisikö se millaiselta jos olisi pinkki-valko-violetti -hiuslaite?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.07.2009 11:23

Lainaus: Faith Black

Vai näyttäisikö se millaiselta jos olisi pinkki-valko-violetti -hiuslaite?


Iso joo! Mielestäni nuo värit sopivat vallan hyvin yhteen, eli anna mennä vain. Tuota yhdistelmää ei muuten taida myöskään ihan kovin paljon kävellä vastaan.

Äh pöh tätä lettiä. Juurikasvua, kökköisiä hiuslakkajäämiä, omituisesti uloskasvanut malli, kamalat latvat, takkuja, väri joka tympii... Kohta tulee kalju! No joo, ei tule kaljua, mutta ärsyttääääääää! mitähän tällekin tekisi?
Kirjoittanut: Kitiara (Jäsen)
 • #988
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.07.2009 18:30
minä olisin irokeesiä itselleni leikkauttamassa parin päivän päästä (olen halunnut sitä jo kauan) mutta aloin nyt epäilemään uskaltaako sisko kun alkoi välittömästi näytellä muita malleja ja latistamaan keesiä liian radikaaliksi vaihtoehdoksi näin nuorelle.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #989
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 21.07.2009 22:05

Lainaus: Piiskansiima

Tuota yhdistelmää ei muuten taida myöskään ihan kovin paljon kävellä vastaan.

Unique -syndrome! Taidan sitten pitää nuo pinkitkin lisäketarvikkeet, kiitos rohkaisusta .
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.07.2009 22:39

Lainaus: Faith Black

kiitos rohkaisusta .

Meikä rohkaisee kans, tuo mainittu yhdistelmä tosiaan kuulosti hyvältä. :>

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit