Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Hiukset 2

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset 2

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 14.03.2008 07:56
Jatkakaamme vanhaa juttua täällä
Kirjoittanut: pikkumyy (Nimetön)
 • Lähetetty: 14.03.2008 10:46
Piiskansiima kertoi tuossa aiemmassa hiuskeskustelussa Swarzkopfin uudesta kovasti mainostetusta tyvivärjäyspaketista, joka ei sitten ollutkaan niin hyvä juttu. Itselle oli pettymys samalta merkiltä tummiinkin hiuksiin tarttuva raitaväri, joka ei sitten tarttunutkaan paljon muualle kuin päänahkaan. Se vähä mikä tarttui, lähtikin parin pesun jälkeen pois, vaikka oli muka kestoväri.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.03.2008 11:06
Olen testannut myös sitä raitaväriä, tosin sekoitin siitä pienen koe-erän. Ei tarttunut minullekaan millään, vaikka pidensin vaikutusaikaa kaksinkertaiseksi.

Tosi hassua, että Schwarzkopfilta löytyy noinkin huonoja tuotteita, sillä merkin tavalliset kestovärit ovat ehkä parhaita markettiväreistä.
Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.03.2008 15:52
Onko mitään keinoa auttavaa kun kuiturastat päässä olleet vasta puolitoista viikkoa ja jo hapsottavat ja ovat tarttuneet toisiinsa ja muuta ikävää. : ( Mielestäni en ole niitä kaltoin kohdellut!! Aivan päinvastoin. Villa olisi paras materiaali, mulla onkin pari kerää fanttilankaa myös päässä, mutta se on niin paksua et letittämällä jos koko päähän vain sitä laittais niin jäisi törröttämään jonkin verran sieltä tyvestä.
Kirjoittanut: Devilsbride (Aktiivi)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.03.2008 23:34
Apua kaipailen taasen..

Olen siis tulevana viikonloppuna valkaisemassa punaiseksi värjättyjä hiuksiani.
Kampaajalle en ole menossa, eli kotikonstein ja marketin väreillä mennään.
Tiedättekö jotakin erityistä merkkiä, esim. Liven, Garnierin tms. jolla olisi ekstravaaleita sävyjä? Itse kun on tullut vaan tummempiin perehdyttyä.

Pääsiäisen pyhien takia ensi viikonloppu on hyvä ajankohta värjäykselle, jos onnistun aiheuttamaan katastrofin päässäni, onpahan enemmän aikaa korjailla sitten, eli olen valmis riskeeraamaan hiuskarvani.

Kertokaahan ihmeessä omista kokemuksistanne, jos olette joutuneet valkaisemaan ennestään tummiksi värjättyjä hiuksia.
Värinpoistoa varmaankin tarvitsee..
Koska en ole koskaan ennen blondannut, ensikertalaisen haparuutta siis löytyy.

Kovin olisin kiitollinen jos hieman ohjeistusta tähänkin prosessiini saisin.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.03.2008 08:58
Henkilökohtaista kokemusta ei ole, mutta aika pitkälti kaikissa tukkakeskusteluissa jotka olen lukenut on sanottu, että tie punaisesta valkoiseksi on erittäin tuskainen (ja oranssi!) ja se tulisi tehdä kampaajan luona että päähän jäisi edes jokunen karva.

Värillä ei voi myöskään vaalentaa väriä, eli värinpoistoja tarvitsee tehdä luultavimmin useita.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.03.2008 17:32

Lainaus: Piiskansiima

värinpoistoja tarvitsee tehdä luultavimmin useita.

Itse olen vaalentanut hiukseti mustasta blondiksi värinpoistoilla ja aluksi tulos oli punaoranssi.. seuraavalla kerralla oranssi... siitä sitten keltaiseen. Nyt hiukset ovat blondit, mutta hyvä etteivät putoa päästä.

itse olen käyttänyt lorealin super blondia (joka on erittäin hyvä) ja garnierin halvempi versio värinpoistosta on myös ihan hyvä.
Devilsbride
Ensimmäisestä värinpoistosta tulee luultavasti aika oranssi tai keltainen ( olen pistänyt punaisiin hiuksiin värinpoistolla raitoja ja tulos on ollut oranssi/keltainen/kultainen) ja veikkaan, että tarvitset ainakin kaksi värinpoistoa. Niitä ei kyllä kannata tehdä ihan peräkkäin, koska hiukset kärsivät värinpoistoista aika pahasti. Oma tukka on sen takia aika hamppu mutta hoitoainetta vain niin kyllä tämä tästä.
Niin ja blondailusta sekin vielä, että hiuksista tulee "kuminauhaa"
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #8
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 18.03.2008 10:27
Minulla lähti punainen aikoinaan blondiksi melko kivuttomasti. Lähes neljä vuotta olin ollut punapää, ja lähti silti voimakkaan punaisesta platinablondiksi kahdella marketin värinpoistolla. Kun piti värinpoistojen välissä sellaisen kahden viikon tauon, ei tukkakaan kärsinyt kovin pahasti.
Ja tosiaan ensimmäisellä värinpoistolla tulos oli sellainen kummallisen punertava, ei varsinaisesti oranssi. Juuret olivatkin sitten aivan vitivalkoiset. Eli ei kannata tehdä tuota juurikasvun kanssa.
Harmi kun en muista mitä merkkiä käytin. Tuosta on aikaa jo neljä vuotta...
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.03.2008 12:14
Itse etsiskelen jotain kivaa väri' myös, olisiko ehdotuksia vaaleanruskea-vihreä silmäiselle? kun nuo tummemmat sävyt näyttävät hyviltä sinisilmäisten kanssa mutta plaaah xD
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.03.2008 15:56

Lainaus: Amelia De Vlarie

Itse etsiskelen jotain kivaa väri' myös, olisiko ehdotuksia vaaleanruskea-vihreä silmäiselle

Mä en hirveesti kato hiusten väriä silmien mukaan. Itellä ruskeat silmät ja hiukset on normaalisti ruskeat, mutta oon värjännyt punaiseksi, oranssiksi, luumuksi, violetiksi, blondiksi, tummansiniseksi, mustaksi... ja kaikki on kyllä sopinut silmien kanssa

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit