Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 2 !

Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 26.03.2008 21:07

Lainaus: Ninni

Eilen tuli todella hyvä leffa nimeltä Ken Park

Jees. Suosittelen samanmoisen menon ystäville myös muita Larry Clarkin elokuvia: Kids & Bully... sairasta, sairasta!!
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 26.03.2008 21:14
Vihdoinkin tuli katsottua Jodorowskyn El Topo. Oudoin western mitä on ikinä tehty tai varmaan tullaan tekemäänkään. En nyt lähtisi suitsuttamaan sitä samalla tavalla niin nerokkaaksi kuin jotkut tapaavat tehdä. Mutta kyllä se ihan vaikuttava kokemus oli omassa psykedeelisyydessän ja psykoottisuudessaan. Jodorowskyn leffoissa on kyllä mielenkiintoista ainakin se, että ikinä ei tiedä mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan.
Kirjoittanut: Jayne Dahmer (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.03.2008 02:14
Meksikolaisohjaaja Guillermo Del Toron tuottama El Orfanato (The Orphanage) tuli tuossa vahdattua. Täytyy sanoa, etten muista koskaan nähneeni yhtä vahvaa ja vaikuttavaa elokuvaa. Siinä oli taitavasti yhdistetty kauhua, draamaa ja fantasiaa. Legendaarisia "vanha nariseva kummitustalo" - elementtejä oli käytetty hyvin ja elokuvan toista tärkeää teemaa, eli ihmisluontoa oli kuvattu hyvin (Päähenkilön toimiminen paineen alla, äidinrakkaus, yms). Varsinkin loppu aiheutti sellaisen tunnemyräkän ja ällistyksen, että oksat pois. Leffan juoni oli mielestäni aivan loistava. Se oli omaperäinen, toimi hyvin ja mikä parasta - sen ympärille oli rakennettu toimiva elokuva. Juoni ei hajonnut yhdessäkään kohtaa. Se eteni tasaisesti, muttei liian ennalta-arvattavasti. Tottakai elokuvan aikana annettiin pikkuriikkisiä vihjeitä tulevasta, mutta siihen se sitten jäikin. Tosin, niistä pienistäkin vihjeistä oli vielä vähemmän hyötyä, kun keskityin niin paljon siihen, mitä juuri sillä hetkellä tapahtui. Joten yllätyksiä tipahteli... El Orfanato piti otteessaan alusta loppuun, vaikka noita kauhuelokuvia olen koko pienen ikäni vahdannut. Se sai minut nauramaan, tuntemaan surua, vihaa ja jopa säikkymään. ylivoimaisesti moniulotteisin kauhuelokuva jonka olen ikinä nähnyt. (Voikohan tuota edes kauhuelokuvaksi enää sanoa?)

Ainoa epäloogisuus on elokuvan ikäraja, joka on 13...

Muoks: Pisteitä herui myös tästä herrasta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.03.2008 05:12

Lainaus: Jayne Dahmer

Meksikolaisohjaaja Guillermo Del Toron tuottama El Orfanato (The Orphanage) tuli tuossa vahdattua. Täytyy sanoa, etten muista koskaan nähneeni yhtä vahvaa ja vaikuttavaa elokuvaa

Tätä elokuvaa onkin vaivihkaa hehkutettu kylillä. En ole sitä vielä nähnyt, joten kirjoittamasi kommentti tapahtumien kulusta tulee säästämään hermoja varsinaisen elokuvaelämyksen tullessa ajankohtaiseksi. Minä ja hermoni kiitämme.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #35
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 27.03.2008 13:58
American history X tuli katsottua eilen. Ihan hyvä elokuva. Onnistui tavoitteessaan, eli sai ajattelemaan.
Kirjoittanut: Jayne Dahmer (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.03.2008 21:55
Night At The Rocksburyn katsoin tuossa päivemmällä. Kerran sen jo aikaisemmin katsonu. Ihan mukava ajanvietekomedia, varsinkin jos pitää ysikytluvun tanssimusiikista.

What is love... *heiluttaa päätään typerästi*
Kirjoittanut: Tuulentytar (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.03.2008 21:57
Perjantai on pahin >.< Tylsää on, joten se tuli katsottua. Ihan hyvähän se sinänsä on.
Kirjoittanut: Kuutar (Aktiivi)
 • #38
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.03.2008 22:57
Kävin katsomassa sen kauhumusikaalin Sweeney Todd, tykkäsin vaikka minusta se jotenkin loppui kesken...
Kirjoittanut: Ghorgul (Jäsen)
 • #39
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 29.03.2008 00:18
The Descent, kauhuleffa joka kertoo naisista jotka lähtevät tuntematonta luolaa jonnekin korpeen tutkimaan. Onnistui parissa otteessa säikäyttämään aika Helevetin hyvin . Mutta ei kyllä niin hirveän hyvä leffa loppuje lopuks.

Lainaus: Kuutar

vaikka minusta se jotenkin loppui kesken...

Loppu kyllä joo töksähti vähän minunkin mielestä :/, hirveän nopeasti tapahtui kaikki sitten.
Kirjoittanut: Tuulentytar (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.03.2008 19:16
Eurotrip. Reps, ihan hyvä leffa

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit