Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 2 !

Kirjoittanut: Jayne Dahmer (Aktiivi)
 • Lähetetty: 21.10.2008 19:35
Gojira: Fainaru uôzu

Eli länsimaisittain Godzilla: Final Wars. Olen aina pitänyt näistä jättihirviöfilkoista ja nyt rakastuin uudelleen . Leffa oli tehty vanhoille Gojira-elokuville (ja muutenkin koko kaiju eiga genrelle) uskolliseen tyyliin. Ainoa iso miinus oli elokuvan musiikki... Suurimmaksi osaksi aivan järkyttävää kuraa, mutta eipä se paljon häirinnyt. Mielestäni kannattaa katsoa, jos on edes pieni Godzilla fani.
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.10.2008 22:03
The Crow

Aivan mielettömän ihana leffa oli! Näin nyt vasta ekan kerran ja tunnen itseni siksi ihan epäsivistyneeksi (mut oonki vasta 13...). Kerrassaan mieletön leffa... Rakastan.
Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.10.2008 13:37
Before The Devil Knows You're Dead
Laatupätkä parista veljeksestä (Ethan Hawke, Philip Seymour Hoffman) jotka päättävät rahavaikeuksissa keikata vanhempiensa omistaman koruliikkeen. Varmaksi nakiksi luultu keikka meneekin päin ********, ja mopo luisuu pikku hiljaa veljesten käsistä. Käsikirjoituksessa rikotaan kronologiaa varsin onnistuneesti ja muutenkin intensiteetti säilyy mainiosti koko ajan.
Marisa Tomei heittää seksikkään vaimon/rakastajattaren roolin, näyttelijätyön kruunaa Dennis Potterin tv-sarjoista, Karaokesta ja Kylmästä Lasaruksesta tuttu brittinäyttelijä Albert Finney, joka tekee hienon roolityön veljesten isänä.
Sidney Lumetin ohjaamasta pätkästä tulee paikoitellen mieleen Woody Allenin tuoreimmat teokset Match Point ja eritysesti Cassandra's Dream, eli mikäli em. filkat iskivät niin kannattaa tsekata, ja kannattaa toki muutenkin, mikäli pitää trillerinomaisesta draamasta hyvillä näyttelijäsuorituksilla höystettynä.
Kirjoittanut: Minni (Jäsen)
 • #634
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.10.2008 13:44
Les Miserables. Oli hyvä.
Kirjoittanut: nexubus (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.10.2008 14:39
Uusin Indiana Jones, eli se Crystal Skull whateva. Kyllähän tuon aivot narikassa kerran katto mutta mentiin kyllä niin överiks niin monessa kohtaa ja CGItä on liikaa. Tuli vähän mieleen Die Hard 4....

Ärsyttää kun vie kaiken uskottavuuden sellaset täysin mahdottomat ihan överikohdat ja ku ne on vielä toteutettu epäaidon näköisellä CGIllä niin leffaa on vaikea ottaa vakavasti mut toisaalta Indyä ei nyt _niin_ vakavasti tartte ees ottaa, varmaan eniten missä häirinny nykyleffoissa niin The Mist, muuten vakava ja tosi hyvä leffa mutta pilattu todella törkeillä tietokonelonkeroilla :p

Tekispä joku vielä joskus leffan jossa käytettäs vanhan ajan pienoismalleja, animatronicsia yms. Tökeröön tietokonegrafiikkaan alkaa olla niin hemmetin kyllästyny.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.10.2008 21:25
The Mist
Kirjoittanut: UndyingDreams (Mister Halloween 2008)
 • #637
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.10.2008 21:42
Aaltojen Kuohu. Joku melko mitäänsanomaton lyhyt animeleffa. Mut ihan mukavaa katsottavaa silti.

Jos sitä ei lasketa niin Orpokoti, on muuten ihana leffa. Olin nähnyt aiemmin jo ainakin kolme kertaa. Toivottavasti älyävät olla tekemättä sitä Hollywood-versiota. Tuo espanjalainen on ihan tarpeeks hyvä. Tykkäsin siitä viktoriaanisesta hengestä ja tyylistä mikä siinä oli.

Tapani Maskulan (elokuva-arvostelija) sanoin: "Jaahas, Hollywoodista vai? Yksi tähti"
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.10.2008 10:55
Brokeback Mountain. Ihana elokuva, meinasi ihan itku tirahtaa monessa kohtaa.

Hyvä katsoa välillä hyviäkin elokuvia edelliset neljä katsomaani elokuvaa ovat olleet enemmän tai vähemmän pettymyksiää/suoranaista sontaa (Halloween 3, Max Payne, uusi ja vanha Moulin Rouge).
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #639
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 23.10.2008 12:25
Babylon AD

Ihan kiinnostavan oloinen scifihtävä leffa Vin Dieselin äijäilyllä varustettuna, mutta varoitus.. Älkää katsoko mikäli tarjolla on 90-minuuttinen versio. Se on nimittäin pilalle pätkitty ja valmiiksi pureskeltu jenkkipläjäys.. Odottakaa eurooppaversiota, jonka pituus on kuulemma 160min. Se on luultavasti paljon toimivampi loppua kohden.
Kirjoittanut: MissAnnThrope (Aktiivi)
 • #640
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 25.10.2008 13:09
The Crow
Toinen kerta kun olen nähnyt tämän.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit