Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 2 !

Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #701
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 04.11.2008 13:14
Mystification: Joo, just siinä lopussa. Naurettavinta tietty että jotenkin aattelee kauhuleffan lopussa että "Ei toi tosta enää nouse." öö...
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 04.11.2008 13:51

Lainaus: Chrystalis

Vai oliskos siltikin IV...? ;D


EI, KUN HYPPÄSIN AJASSA ETEENPÄIN JA KATSOIN KUTOSEN.
..Eli joo. Sama pää kesät talvet.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 04.11.2008 14:33

Lainaus: Jayne Dahmer

Pumpkinhead
pitäs nähä noi jonku oon noista nähny.

Lainaus: Malys_

Sleepy Hollown
Hyvä leffa, löytyy hyllystä
Kirjoittanut: Mystification (Aktiivi)
 • #704
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 04.11.2008 15:09

Lainaus: Chrystalis

Eipä ole Erik... Niitä vaatteitakin voi katsoa.


Vetoan huonoon näkööni. Netistä ihan katsoin että se nimikin olisi ollut 2 e:llä, hittolainen, meneepä taas metsään.
Kirjoittanut: Dead disco dancer (Jäsen)
 • #705
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 04.11.2008 19:38
Katastrofin aineksia oli varsin hauska. Suosittelen. Varsinkin niille jotka eivät ole "puunhalaaja-eko-hörhöjä" koska tuo elokuva sivistää olematta kuiva ja saarnaava.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 05.11.2008 13:00
Ettei olisi ollut Musko vai mikä se oli?

Niin siis, Saunan kävin minäkin miehekkeen kanssa katsomassa. Oli kyllä varsin mukava kokemus, sillä elokuva oli visuaalisesti karkean kaunista katsottavaa, ja oi sitä Eerikin takkia! Positiivista oli myös se, ettei sitä pelotetta selitetty. Amerikkalaisissa "kauhuelokuvissa" minua ainakin tympii se, että liian usein pelote esitellään ja kerrotaan, miksi juuri niin tapahtui - > plop.

Kerrankin suomalainen elokuva, joka oli hyvä
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #707
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.11.2008 15:51
The legend of 7 golden vampires

YleTeema puskee nykyään noita Shaw´n veljesten honkkarileffoja ulos aika tiuhaan tahtiin, ja eksyin sitten kanavalle juuri tämän leffan tiimellyksessä.

Peter Cushing näyttelee Van Helsingiä, joka seurueineen lähtee kepittämään kiinalaisia kung-fu -vampyykejä aidon wuxia -elokuvan tyyliin. Katsokaa ihmeessä, oli oikein hauska leffa
Jättäkää tosikkolasit koteloon, niitä ei tässä leffassa kaivata.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.11.2008 15:53

Lainaus: Dark Eyes

The legend of 7 golden vampires


Ha, meillä on tuo DVD:nä... Leffa on kyllä melko huvittava, mutta ihan positiivisella tavalla loppujen lopuksi kuitenkin.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.11.2008 15:28
Noh, tuplaposti tulee mutta menkööt. Katsoin juuri Die Hard 4:n, ja pitää kyllä sanoa että se lunasti ehdottomasti paikkansa muiden Die Hardien joukossa. Mukana oli jälleen henkeäsalpaavan tiukkaa toimintaa, älyttömiä räjähdyksiä, täysin epäloogisia hengissäselviämisiä sekä vielä epäloogisempia tapoja tappaa pahis, käsittämättömän mahtavia stunttitemppuja (hei, tiputetaan helikopteri autolla!) sekä nasevaa huumoria. Paketti sisälsi siis kaikkea mitä kunnon Die Hardin pitääkin. Nautin leffasta suunnattomasti. Yippi-ki-yea, motherf*cker!!
Kirjoittanut: pikkumyy (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.11.2008 22:46
Katselin tässä Battle Roayalin ja tykkäsin. Toisaalta oli hiukan ennalta-arvattava, mutta ei liikaa ja oli hauska, tai sitten minulla vain on outo huumorintaju..

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit