Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 2 !

Kirjoittanut: eyrie (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.11.2008 17:24
Piti katsoa Ray, mutta Canalilta tulikin Moulin Rouge ja jämähdin katsomaan sitä, kun sen verran aikaa viime kerrasta jo! On se vaan niin ihana, vaatteitakin tuli taas kuolattua oikein olan takaa.

"Rrroooooxanne.......!"
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #732
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 10.11.2008 17:49
Planet terror
Ihan jees leffa, sellanen tarantinomainen zombi höykkyytys (tarantino oli kyllä mukana elokuvan teossa, mutta ei ohjaajana tälläkertaa). Jotkut kohat sai mullekin oksennuksen nouseen kurkkuun. Oikeella tavalla huumoria käytetty, ikävä kyllä naispääosasta tuli kokoajan mieleen siskoni on noita ja ootin että ne muutkin hyppää jostain ja alkaa lukemaan jotain kauheen teennäisiä loruja. Ei ne tullu.
Suosittelen kuitenkin kaikille, jokka tykkää vähän erilaisista elokuvista. Tämä ei ainakaan oo mikään perus hollywood action.
Kirjoittanut: UndyingDreams (Mister Halloween 2008)
 • #733
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: UndyingDreams
 • Lähetetty: 10.11.2008 22:16
Tim Burtonin "Vincent" -lyhytelokuva tuli taas katsottua miljoonannen kerran. Se on jotenkin ihana

Kuka täällä olevista on nähnyt The Crow nelosen eli "Wicked Prayer" -leffan? Mitä olitte mieltä?
Meillä oli kaverien kanssa tosi hauskaa kun katsottiin sitä. En ole koskaan nähnyt huonompaa leffaa Sen sijaan alkuperäinen Crow on yksi parhaista.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 10.11.2008 22:21

Lainaus: UndyingDreams

Tim Burtonin "Vincent" -lyhytelokuva tuli taas katsottua miljoonannen kerran. Se on jotenkin ihana


Oi, se on älyttömän ihana! Tim Burtonin tuotanto ennen Apinoiden Planeettaa ja Corpse Briden jälkeen = Ah.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.11.2008 22:25
Huomenna tulee maikkarin leffakanavalta Lost in Translation, täytyy muistaa naulita tämä tieto harmaan solukon syövereihin että muistan katsoa sen. On kyllä mainio leffa se.
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #736
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 11.11.2008 11:18
Haha!
Katsoin eilen The Island of Death xD
Leffa meni näin: Seksikohtaus - Tappokohtaus - Seksikohtaus- Tappokohtaus ja niin edelleen. Olikos -75 vuonna tehty, eli pippeliähän ei saanut näyttää mutta seksiä kyllä lampaan kanssa harrastettiin?
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #737
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 11.11.2008 11:19
Tropic Thunder
Ben Stillerin ohjaama ja Vissiin myöskin käsikirjoittama jonkinasteinen toiminta komedia. Leffassa ollaan jossainpäin keskellä viidakkoa kuvaamassa sotaelokuvaa "Tropic Thunder". Tämä meinaa kusahtaa heti alkuunsa huippunäyttelijöiden ja ohjaajan ristiriitaisuuksiin. Niinpä leffa aiotaankin tehdä ja kuvata hiukan toisella tapaa. Koko Näyttelijä porukka viedään kopterilla viidakkoon omilleen ja sitten alkaakin tapahtua. Porukasta muutama jäsen jää kiinni eräälle huumekaartille nimeltä Punainen Lohikäärme. Ja sitten alkaakin luultujen kuvausten ja kuvitellun käsikirjoitus suunnitelma muutoksen myötä pelastusooperaatio.
Muutaman naurunhörähdyksen sain ulos, mutta tällainen ns. sotakomedia ei oikein uponnut minuun. Varmaan moni muu sitä voisi suositella katsomaan, mutta hiukkaisella tylsyyden varoituksella kuiteskin. Tai no kuka mistäkin tykkää. Omasta mielestäni aiheeseen ei oikein huumori sovi. Mutta jos tähdillä pitäisi leffaa arvostella niin se saisi sellaiset 6,5-7 / 10.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.11.2008 11:43
Saatiin vihdoinkin katsottua Call of Cthulhu. Oli varsin ihastuttava kokemus ja mykkäelokuvien ystävän sydäntä lämmitti jo pelkkä ajatuskin wanhan ajan tyyliin tehdystä Lovecraft-filmatisoinnista.

Leffassa oli hyvin tavoitettu toisaalta novellin tunnelma ja toisaalta 1920-luvun kauhuleffojen tuntu. Näytteleminen oli herttaisen teatraalista, lavastus ajoittain jopa caligarimaisen unenomainen (ja pahvinen ) ja stopmotion-tekniikalla tehty Cthulhu kaikessa pökkelömäisyydessään niin kovin suloinen. Sääli vain, että leffa oli niin kovin lyhyt, vain 47 minuuttia. Olisin jaksanut katsoa pidempääkin.

Mykkäelokuvien ja Lovecraftin ystäville suosittelen erityisen lämpimästi. Cthulhu F'taghn! jne.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.11.2008 13:49

Lainaus: UndyingDreams

Sen sijaan alkuperäinen Crow on yksi parhaista.

Kyllä se toi ensimmäinen missä on Brandon on se aito ja oikea Crow muut leffat pelkää rahastusta ja huonoa sellaista se sarjaki missä oli Mark Dacascos oli paljo parempi mitä ne mutta kyllä se The Crow on se ensimmäinen aito oikea ja on kyllä paras leffa mikä tulis ekana mielee muitakin ois mutta toi nyt ekana tulis mieleen.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #740
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 11.11.2008 22:27
Piti eilen katsoa Riisuttu mies, ja oli se edelleen vaan niin hyvä. Yleensä en pahemmin perusta Samuli Edelmanista, mutta tässä hän vaan on mainio.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit