Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 2 !

Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.12.2008 14:48

Lainaus: SeKukaVaaniiSängynAlla

Wall-E

Jep toi oli kyllä oikeesti tosi hyvä ja hauska animaatio.
EIlen katoin Dances with Wolves pitkästä aikaa. Kohta lähtä kattoo Monster Man
ja sitte filmtownii
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.12.2008 20:25
Kung-fu panda tuli katottua tänään oikeen loppuun asti tällä kertaa Onhan tuo ihan kiva leffa.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #933
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 17.12.2008 11:11
Shaolin Soccer tuli eilen illalla katsottua. Olihan se omalla tavallaan sellainen pöhkön hauska. Tai jotain..
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 17.12.2008 12:08
Katsoimme eilen impression kanssa Wall-E:n Näin sen jo elokuvissa, mutta vuokrasimme sen silti eilen. Wall-E on vain niin liikkis!

muoks: kirotuvhre
Kirjoittanut: Jacob (Jäsen)
 • #935
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 17.12.2008 12:14
Spindelgubben två, aka Spiderman 2 (tuli telkusta tossa sunnuntaina). Aika blöö -luokan leffa loppujen lopuksi, vaikka olisin muistanut että olisi ollut ihan perushyvä. Varsinainen kliseepommi, oikeastaan (vaikkei mulla ole himmeesti kliseisiä hommia vastaan, kunhan on hyvin tehty klisee).
Kirjoittanut: Black angel (Aktiivi)
 • #936
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 19.12.2008 15:19
Van Hellsing tuli katottua telkusta , hyvä oli
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 19.12.2008 15:45
Ikuisesti sinun

Ai että kun niin tykkään tuollaisista elokuvista.
Kirjoittanut: eyrie (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.12.2008 17:00
Tuli katsottua kavereitten kanssa Funny Games U.S ja täytyy sanoa, että oli kyllä loistava elokuva. Itse inhoan semmosia "aivottomia" splatter-kauhuleffoja ja varmaan siksi tämä leffa osui mulle kuin nappi silmään.

Elokuva on ns. taidekauhua ja se ottaa vahvasti kantaa siihen miten väkivalta nykyään kuvataan elokuvissa ja miten yleisö suhtautuu siihen. Idea oikeastaan elokuvassa onkin saada katsoja mahdollisimman ahdistuneeksi ja jopa hämmentyneeksi, kysymään itseltään: miksi katson tätä? Elokuva asettaakin alusta alkaen katsojan vatsan pohjaan kauhean vatsaavääntävän tunteen, että jotain pahaa tulee tapahtumaan eikä se hellitä edes elokuvan lopussa. Pitämällä kameran pitkään samassa paikassa ja tietyllä kuvakulmalla katsoja saadaan tuntemaan kuin katselisi tapahtumia oikeasti vierestä.

Elokuva sinällänsä ei ole sairas siinä mielessä, että siinä näytettäisiin yksityiskohtaisesti kuvattuna väkivaltaa, vaan useasti väkivalta tapahtuu kuvan ulkopuolella ja lähinnä keskitytään tapahtuman seurauksiin ja muiden ihmisten reaktioihin. Katsottuasi viisi minuttia shokissa olevaa äitiä istumassa paikoillaan lattialla poikansa kuoleman jälkeen seuranasi vain ääni elokuvassa päällä olevasta telkkarista ja seinälle läjähtänyt veriläntti, alkaa todella harkita kelaamista eteenpäin - ihan vain koska ei kestä katsoa jotenkin niin aitoa tilannetta. Tämä onkin ollut yksi ohjaajan tärkeimmistä tavoitteista: luoda elokuva jossa väkivalta näytetään sellaisena kuin se oikeasti on. Ja siinä se on onnistunut. Meitä ainakin alkoi ahdistaa niin paljon se toivottomuus ja aitous, että oli pakko jättää leffa puolessa välissä kesken ja jatkaa seuraavana päivänä vasta loppuun!
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #939
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 20.12.2008 17:33
Aloitin katsoon , eilen tallentamani Brokeback Mountainia, mut on niin kipee olo, etten vielä katsonut loppuun
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 20.12.2008 17:53
Step Up 2 - the streets tuli katsottua. Mieletön elokuva

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit