Gootti.net

Jäke-miitti

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 14.10.2006 21:25
Lainaus: Iiriva Miun asu on valmis jo

Kun näköjään on alettu niitä halloweenasuja jo osteleen/tekemään, niin kyllä hemmetti vieköön ne sillon 4.11 täytyy pitää! Mut aiheesta lisää siinä "Attention, goottimiitti käyntiin!"-aiheessa, vai miten mä sen nimen sille aiheelle nyt aikoinaan sit laitinkin. Kun sinne äsken pistin kyselyn siitä, et kuin monelle sopii se 4.11. ELI SINNE ILMOITTAUTUMAAN JA HETI JOS PÄÄSETTE!
Kirjoittanut: Dragula (Mister Halloween 2006)
  • #82
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 17.10.2006 09:01
Lainaus: Ninni ei Dracula vaan Dragula Ninnuska pahoittelee. Antaahan Dragula anteeks?

Joo... Saat anteeks.... En syö päätäs ihan heti...
Kirjoittanut: Rottenicia (Jäsen)
  • #83
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 21.10.2006 22:24
kiitoksia velvet grey sammakot on kivoja : D varsinkin sellaiset itsensä oloiset :P hihihihii... joo o, musta tuli niiiii hassun hauskoja kuvia että heheheheh... varaudun kyllä miitteihin tästä lähin jollakin naamarilla : D muahhaha

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit