Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Porkkanalla lahjotaan.

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.02.2006 14:18
Seuraavaksi rekisteröitynyt käyttäjä, joka rekisteröityy tälle foorumille tämän päivän aikana ja lähettää tälle foorumille tämän päivän aikana ainakin yhden asiallisen ja monisanaisen viestin, saa rahaa! Valuuttamuoto on euro ja rahasumman suuruus on yksi (1) euro. Rahasumma siirretään käyttäjälle, joka on rekisteröitynyt keskustelufoorumille asianmukaisin tiedoin -- käyttäjällä on myös oltava toimiva sähköpostiosoite voidakseni ottaa häneen yhteyttä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 28.02.2006 11:59
Alrightythen. Rekisteröityneitä käyttäjiä astui palvelukseen eilisen päivän aikana muutamia. Valitettavasti kukaan näistä rekisteröityneistä herroista ja daameista ei kirjoittanut viestejä foorumille.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 11.03.2006 11:50
Otetaanpas lahjominen taas käyttöön. Se rekisteröitynyt henkilö, joka kirjoittaa ainakin yhden asiallisen viestin tälle foorumille, saa rahaa kahden (2) euron edestä. Tämä tarjous ei koske foorumin ylläpitoa tai moderaattoreita. Palkinto lähetetään hänelle, joka ensimmäisenä ehtii kirjoittaamaan sen viestin.
Kirjoittanut: Teme (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.03.2006 08:55
Ei taida lahjominen auttaa,,,Pitää kokeilla kiristystä ja uhkailua seuraavaksi.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 13.03.2006 13:00
Oi, ja voi, Teme. Jos vain resurssit riittäisivät niin hallitsisimme tätä universumia rautaisella kädellä. Tulen aina hyvin surulliseksi kun suuruudenhulluuteni peittyy todellisuudentajulla. Valitettavasti resurssit eivät riitä edes pienen kiristys- ja uhkailuoperaation suorittamiseen.

Okei. Palataanpas taas asian ytimeen. Eli: se henkilö, joka rekisteröityy tälle foorumille ja lähettää ainakin yhden (1) asiallisen viestin joko vanhaan viestiketjuun tai aloittaa uuden viestiketjun, saa palkinnoksi Marilyn Manson -aiheisia postikortteja. Postikortteja on yhteensä viisi kappaletta ja ne ovat käyttämättömiä. Postikorttien vastaanottaminen vaatii postitusosoitteen ja sähköpostiosoitteen. Sähköpostiosoite siksi, että voin ilmoittaa voittajalle voitosta (ja kysyä hänen postiosoitettaan). Postitusosoite taas siksi, että voin postittaa postikortit postitusosoitteeseen.

Voittajia voi olla vain yksi. Hän, joka lähettää seuraavaksi asiallisen viestin tälle foorumille tulee saamaan tuon kahden euron rahapalkinnon. Postikortit menevät hänelle, joka lähettää viestin "toiseksi seuraavana". Jos noiden kahden seuraavan viestin lähettäjä on sama henkilö niin hän tulee saamaan sekä kaksi euroa rahaa että viisi kappaletta MM-postikortteja.

(Jos kukaan ei lähetä yhtään viestiä tänne iki-iki-ikinä niin tulen henkilökohtaisesti käsittelemään jok'ikisen teistä ns. Koivuniemen herran kosketuksella.)
Kirjoittanut: Teme (Jäsen)
 • #6
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Teme
 • Lähetetty: 13.03.2006 19:35
Jos aloitetaan kiristys- ja uhkailuoperaatiovähän pienemmässä mittakaavassa. Hoida sinä pääkaupunkiseutu, niin minä hoidan itä-suomen. Näin saadaan paljon uskollisia palvelijoita joista saadaan mahtava armeija maailman valloitukseen. Muista vaan että Kanada ja Japani on varattu minulle.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 13.03.2006 21:31
Japanin ja Kanadan saat pitää, niitä kohtaan ei ole minkäänlaista kiinnostusta. Eurooppa tässä on tähtäimessä. Todennäköisesti myös jonkinlainen sotareissu olisi tehtävä tuonne Brittein saarille. Nyt on ainakin hyvä sotasuunnitelma tehty. Tuo käytännön puoli olisi vielä jotenkin järjestettävä. Voin kyllä ottaa tämän pääkaupunkiseudun värväyspisteeksi, mutta ei täältä saatavilla joukoilla siltikään kyetä kukistamaan edes nykyistä Suomen hallitusta. Tarvitsemme enemmän kalustoa ja enemmän joukkoja voidaksemme marssia mantereelta toiselle...

Kannattaa myös huomioida, että sodankäynti vaatii paljon rahaa. Ei taida pankkilaina ihan riittää, tokkopa edes lainaa myöntävät jos heille paljastuu mihin tarkoitukseen rahat menevät.
Kirjoittanut: Teme (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.03.2006 22:07
Kohta tulee opintotuet. Niillä pääsee jo valloitusretkelle vaikka mikkeliin asti. Siellä kerään korkeat verot. Näillä rahoilla voi jo siirtyä keskisuomen valloitukseen. Ja hallituksesta ei kannata huolehtia, olen nimittäin seuraava pääministeri.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 13.03.2006 23:32
Jessöör. Opintotuilla rahoitetaan jo paljon. Minä taidan laittaa pari riviä lottoa, ehkä sieltä saadaan vähän rahoitusta. Periaatteessa rahalla voitaisiin ostaa maailma yksi tontti kerrallaan -> esimerkiksi Ebayssa on myytävänä aika monta hehtaaria.
Kirjoittanut: Teme (Jäsen)
 • #10
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.03.2006 23:39
Ja eikös kuussa ollut tontteja myynnissä kanssa? Kun maapallo on ostettu/valloitettu ja riistetty kuiviin, voidaan ostaa kuu pois. Ja sen jälkeen luonnollisesti Mars on kohteena. Voi niitä pieniä vihreitä miehiä, eivät aavista että millaisia diktaattoreita on tulossa.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit